keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Stylein + JC

Jos H&M:n yhteistyömallistot ovat viehättäneet ja vielä ruotsalainen design kiinnostaa, niin täällä iloisia uutisia: myös vaateketju JC on hypännyt yhteistyömallistokelkkaan :) JC tosin aloittaa suuren suunnittelijan sijaan perin ruotsalaisella valinnalla, nimittäin göteborgilaisella Stylein-merkillä.
styleinjc
Voin tunnustaa, että en ollut kuullutkaan merkistä ennen Tukholman muotiviikkoa ja täten jätin näytöksenkin väliin, mutta ikäväkseni kuulin, että missasin ja paljon. Myöhemmin tässä näytöskuvia vilkuillessani totesin itsekseni saman - mallisto näyttää vahvasti munlaiseltani. Yllä olevat kuvat Styleinin f/w 2010 -mallistosta. Vaatteet ovat kaupoissa huhtikuun ensimmäisellä viikolla jokaisessa JC-myymälässä. Innolla odotan!

Looking forward to Stylein + JC collaboration! Will be available in JC stores on April!

5 kommenttia:

 1. Stylein on itsellä jo pitemmän aikaa lukeutunut lempparimerkkeihin ja useamman mekonkin merkiltä omistan. Göteborgissa kyseisen merkin flagship liike itsessään on jo erittäin herttainen tapaus. Tosin löytyi tuota muualtakin keskustasta useistakin pakoista. Harmi kun Suomessa valinta ei noinkaan laaja ole ollut, ainakaan mun käsityksen mukaan.

  VastaaPoista
 2. JC on ehdottomasti oma lemppari vaatekaupoista puhuttaessa, ja ainakin kollaasisi perusteella Styleinkin iskee. Joten tämä tieto oli mukava yllätys, nyt sitten vain odotellaan kevättä. :)

  VastaaPoista
 3. ohhoh, pitääkin pitää silmällä jc:n liikettä huhtikuussa, siellä ei muuten niin tule käytyä..omistan yhden styleinin mekon ja koska se on yksi lemppareistani, niin tilaisuus hankkia lisää tietenkin houkuttelee :=)

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Tuohan pitää katsastaa, näyttää todella hyvältä. Maksiliivi on aika namu - ja nuo nahkaiset asusteet.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.