keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Streetstyle

Päätin tuossa näytösten tauolla kuvata vähän muiden näytösvieraiden asuja, tällaista sieltä sitten kameraan tarttui! Muutamia huippujuttuja meni vähän sivu suun, saatan väijyä ne vielä seuraavan näytöksen jälkeen, jos sää antaa periksi (täällä on menossa aikamoinen lumituisku tällä hetkellä).

Ensimmäisessä kuvassa on Minimarketin malli, siksi nuo meikit...

ulkona
ulkona1
ulkona3
ulkona2

Pitää kohta jo taas kiirehtiä, mutta palataan myöhemmin! :)

10 kommenttia:

 1. Vau, ihastuin tuohon tokaan asuun,sopii kantajalleen!

  VastaaPoista
 2. 3 kuvan tytsy on ainakin lookbookista tuttu :) Ja nää streetstyle kuvat parhautta, näitä lisää!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa, että sut äänestettiin Tukholmaan, mutta olen vähän pettynyt näihin postauksiin. Ymmärrän, että teillä on kokoajan kiire ja ehkä postaatkin matkan jälkeen jonkin yhteenvedon? Muutama kiireessä napattu kuva ja pari lausetta ei ainakaan itselleni kerro muotiviikoista juuri mitään. Vaikka sulla ei tietenkään ole mitään velvollisuutta tehdä "parempia" postauksia matkalta niin muista, että me lukijat luotettiin siihen, että just sä oisit hyvä valinta Tukholmaan;)

  Olisi myös kiva nähdä millaisissa asuissa te hengaatte siellä:)

  VastaaPoista
 4. Ou Vanillascentedin Mariakin tuolla :) Tämmösiä lissäää! Inspistä pukkaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Täällä on todellakin ihan hirveä kiire koko ajan + yhden oman asun kolmesta olen jo näyttänyt. En missään tapauksessa aio esitellä koko mallistoa miltään merkiltä, vaan valita kokonaisuuksista ne mielenkiintoisimmat. Kuvat ovat omaottamiani, jonka koen kivemmaksi kuin sen, että lainaan ns. virallisia kuvia. Lisäksi yritän pitää teidät ajan tasalla tapahtumista tällä tavoin. Todella ikävää, jos on nyt luottamus mennyt. Koko mallistot näkee osoitteesta www.fashionweekbyberns.com.

  VastaaPoista
 6. hei mä just mietin tätä asiaa, ennen kuin luin näitä komsuja, että mun mielestä oot hoitanut luottamushommasi paremmin kuin hyvin ja paremmin kuin mihin kukaan muu olisi täältä pystynyt. oot postaillut usein ja asiantuntemuksella + kuvat on tosi upeita. lisäks postaukset on olleet ihanan monipuolisia. enkä oo nyt yhtään puolueellinen!

  VastaaPoista
 7. Ei tietenkään ole luottamus mennyt, mitä nyt odotin hieman kokonaisvaltaisempaa matkaraportointia, vähän niinkuin toimittaja-tyyliin. Ja noi mallistot ei mua edes niin hirveästi kiinnosta, niitähän pystyy katselemaan "virallisilta" muotisivustoilta, mistä toki myös joskus haen inspiraatiota. enemmän sellanen "kulissien takana" -meininki tällaista stalkkeria kiinnostaisi:D mutta tietysti postailet niinkuin parhaaksi näet ja omalla tyylilläsi! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia, laita vaan lisääkin näitä streetstyle-kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Täällä on kyllä toimittajiakin mukana, itsehän olen bloggaaja. Itseäni kiinnostaa mallistot, eikä mua ainakaan kiinnosta se, miltä näytössalit tyhjänä näyttävät tai mitä söin tänään.

  VastaaPoista
 10. Wow, its me. I dont understand the language, but the pictures look good

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.