lauantai 20. helmikuuta 2010

SSAW

Picture 3
Oletteko kuulleet saksalaisesta nettikaupasta nimeltä SSAW? Mä en. Törmäsin siihen sattumalta. Valikoimassa on mm. A.P.C., Acne, Opening Ceremony, Margiela MM6, Surface 2 Air ja Carin Wester. SSAW oli myös liike Stuttgartissa, joka lopetti. Eihän siinä muuten mitään, mitäpä jonkun tuntemattoman liikkeen jo tapahtuneesta lopettamisesta, mutta kaikki loput kamat on alennettu myös nettisivuilla ja toimittaminen maksaa 10 € Suomeen. Korppikotkaillaan pois. ;)

SSAW Store's story has come to an end. Actually I hadn't heard of the store before today. Filing for bankcruptcy is sad, but good for us consumers. All the rest of the stuff is on sale... Shipping is 10€ to EU countries.

4 kommenttia:

 1. Tilasin pari vk sitten tuolta yhden Acnen hameen. Hyvin toimi toimitus ja kaikki muu... Ensimmäinen Paypal-ostokseni oli, en traumatisoitunut. Ja niin, se hamekin oli loistolöytö!

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos paljon vinkistä! Sivuilta löytyi Margielan mekko, jota olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa internetistä sen jälkeen kun sellainen napattiin nenäni edestä Beamin alessa...

  VastaaPoista
 3. Pystyykö Chicismoon tekemään käyttäjää?

  VastaaPoista
 4. inke: Aijaa! Hyvä juttu! Ehkä mäkin rohkaistun tilaamaan jotain :) Yleensä mulla on ainoastaan todella hyviä kokemuksia saksalaisista nettikaupoista :)

  vasilisa: Ole hyvä! Mahtavaa, että löytyi vihdoin!

  anonyymi: Ei taida pystyä. He ovat ainakin ihan oma-aloitteisesti napanneet mun kuvia sinne :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.