torstai 4. helmikuuta 2010

Smakbitar från Acne pre-fall

Yritän olla kyllästyttämättä teitä näillä näytöspostauksilla, mutta juuri nyt nähdyt näytökset ovat about ainoa muotiasia, mikä päässäni surrailee!
acneshow7

The Entrance To The Party...
acneshow5
acneshow3

Minttu ja Jenni Acnen skumpalla :)

acneshow1

Ei niin tyypillistä Acnea lähteä kepeiden silkkimekkojen teille!
acneshow6

Kelsibikerin alta näkyy ihana silkkinen krepattu (parempi sana tähän?) nilkkapituinen kukkamekko, jonka keveys yhdistettynä jäykkään ja paksuun kelsiin ihastutti ainakin allekirjoittanutta. Olen valmis krepattujen maksihameiden ja -mekkojen uudelleentulemiseen! Toisessa kuvassa nahkainen parka, jossa yhdistyy loistavasti nahan paksuus ja vaatteen rento malli.
acneshow
Tänä vuonna muhun rajusti iskeneen kelsiturkkivillityksen (osoittelen tässä syyttävällä sormella Emmanuelle Altia Owens-takkeineen sekä Opening Ceremonyn kelsiliiviä) voisi ehkä ensi vuonna laajentaa hattuihin. Acnen mallistosta kun siis löytyy tällainen korvaläpällinen pilkkijäversio...
acneshow2

Mitä olisi Acne ilman järkyttävän upeita kenkiä?? Näitä löytyi ainakin shokkiviolettina, mustana ja tällaisena hailakan vaaleanruskeana.
acneshow4
Acne on myös lanseerannut huonekalumalliston, josta oli osia näytöksen ohessa näytteillä. Huonekalut - tai lähinnä siis sohva sekä nojatuolit - perustuvat ruotsalaisen designerin Carl Malmstenin "Nya Berlin" -sohvaan, jonka acnelaiset ovat muokanneet enemmän itsensä näköiseksi. Huonekaluista jokainen on päällystetty hieman eri indigon sävyllä, perustuen kuulma Acnen lähtökohtiin farkkumerkkinä. Ainakin minä ihastuin.

11 kommenttia:

 1. Miten niin kyllästyttämästä? Etkö sä sinne sen takia lähtenytkin, että raportoisit kaikki näytökset ja uudet tuulet meille mahdollisimman tarkasti? Että anna tulla vaan :)

  VastaaPoista
 2. No ei muuten, mutta on myös tullut joku kommentti siitä, ettei näytöskuvat kuulma paljoa kiinnosta :)

  VastaaPoista
 3. Luulen että hakemasi sana on "pliseerattu" :)

  VastaaPoista
 4. Taidan alkaa nyt jo säästää tuota nahkaista parkaa varten. ja kelsihattua. ja kiilakorollisia kenkiä, RAKKAUTTA KAIKKI!

  täytyy muuten sanoa näin jälkikäteenkin, että olit kyllä ehdottomasti paras valinta sinne Tukholman päähän, itse olen innolla odottanut raporttejasi ja kaikki ovat kyllä täyttäneet odotukset, kiitos siitä!:)

  VastaaPoista
 5. Noita pliseerattuja hameita on ainakin jo H&M:n kevätmallistossa. :)

  VastaaPoista
 6. EI näihin voi kyllästyä! Lisää lisää lisää! Kerro kaikki ja kuvaa kaikki ja kerro meille! kiltti!

  VastaaPoista
 7. Kiitos noista näytöskuvista...taitaa jotain ketuttaa,kun ei itse päässyt paikanpäälle. Mutta ainakin meidän muiden iloksi kiitos kuvia tulemaan ja on se hyvä että teitä on siellä kuitenkin useampi raportoija. Kaikilla teillä on kuitenkin oma maku ja oman intressit ja se tuo meillekkin laajemman kuvan mallistoista ja... jaksamista teille!!!!

  VastaaPoista
 8. pakko sanoo että tossa bannerin reunimmaisessa kuvassa vasemmalla jossa katot alas on vähän Sienna Miller look-a-laikkii! :D

  VastaaPoista
 9. IIIIIK mitkä kengät !!! Oh shit, noi pääsee must have listalle, pakko saada aaah... :D Olisin halunnu jo ne viime syksyn mallistosta, mutta noipa onki ihanemmat. ;)

  VastaaPoista
 10. Parka on kyllä saatava kevääksi, tai otettava 5v vanha maastonvihreä takaisin käyttöön.

  VastaaPoista
 11. Ah, oon aika kateellinen koko muotiviikosta, niin haluaisin olla siellä... Varmaan inspiroivaa! Ota kaikki irti munkin puolesta!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.