torstai 18. helmikuuta 2010

SFW: Skor & Accessoarer

Vähän ehdin jo itsekin aiemmin tylsistyä omiin postauksiini Stockholm Fashion Weekiltä, kun tuli jatkuvasti vain niitä. Ajattelin jo alkuunsa kuitenkin tehdä lopuksi pientä yhteenvetoa muotiviikosta, ja nyt aloitan sen esittelemällä joitain pieniä yksityiskohtia catwalkilta. Ensimmäisenä vuorossa siis kengät ja asusteet.

Kenkien kohdalla muotiviikon trendit olivat aika selviä: myös ensi talvena jylläävät kiilakorot ja ylipolvensaappaat. Kengistä löytyy paljon värejä ja kuvioita, ensimmäisenä esimerkkinä vaikkapa nuo paljon hypeä aiheuttaneet Acnen pre-fall malliston massiiviset kiilakorot, joista tässä kuvassa violetti versio. Joku kyseli niiden kauppoihinsaapumisajasta, siihen en valitettavasti osaa vastata. Luulisin, että loppukesästä niitä on saatavilla :)

sfw skor

Huomattava trendi jalkineissa oli myös massiiviset korot - monen malliston näytöksessä kiilakorkojen ohella esiteltiin paksukorkoisia kenkiä. Myös kuviollisuus oli yksi trendi kengissä, omakohtainen suosikkini kuviollisista kengistä ovat ehdottomasti nuo Carin Westerin kiilakorot!

Myös asusteissa nähtiin väri-iloittelua. Vaikka päähineistä eniten sytyn tuolle kelsiturkkimyssylle, näytöksissä vallitsi selkeä trendi myös ns. päänmukaisista hatuista. Hopen hattu melkein muistuttaa sellaista pientä juutalaisten pitämää hattua, joka sijoitetaan takaraivoille. Wang-tyylisiä löysiä pipoja ei juurikaan näkynyt. Yksi suosikkijuttuni asusteissa oli nuo jo aiemmin mainitut säärystimet jaloissa ja käsivarsissa!
sfw accessoarer

Laukuista parhaat löytyivät mielestäni Whyredin mallistosta, jossa esiteltiin tyylikkäitä, melko ajattoman oloisia mustia nahkalaukkuja. Minimarketin laukut taas ilahduttivat väreillään ja kuvioinneillaan. Yksi vielä mainitsemattomista mallistoista, nimittäin Odour, sisälsi muun muassa makeita triangelimaisia kaulakoruja ja käsikoruja. Tuollainen ei varmaan toimisi arkikäytössä, mutta juhlissa olisi aika mieletön huomionkiinnittäjä? ;)

(kuvat omiani)

5 kommenttia:

 1. hehe näyttää henkarilta toi koru...diy matskuu..:D

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti säärystimistä, ylipolven kengistä ja kiilakoroista, varmasti tuun ensi talvena pitämään niitä :)

  Musta noi paljon hypetetyt acnen kiilakorot ei oo kovinkaan erityiset, mutta ihan kiva :'D

  Harmi, ettet laittanut linkkiä mistä nää kuvat on : P

  VastaaPoista
 3. Noilla kengillä ainaki erottuisi massasta! :)

  VastaaPoista
 4. se "pieni takaraivolle sijoitettava hattu" on nimeltään kipa.

  VastaaPoista
 5. Äääk, mun on edelleen ihan pakko saada noi Acnen ihanatt korot. Siis ah nam ! Ja toi liila on aika hauska väri, jos ostaisin kahdet niin ostaisin ton värisenä toiset, mutta ehkä ostan jotku hieman hillitymmät mitkä sopii vähän paremmin kaikkien kanssa. Ja voi vitsi nään noi Carin Westerin korot nyt ekaa kertaa ja nekin olis kyllä ihan kivat. Muistuttaa jonku verran niitä myöskin ihania Dolce&Gabbanan korkoja jotka mielelläni omistaisin !! :DD Mut toi malli on kyl tosi ihana, pitää kattoo rahatilannetta, olishan noi kyllä tosi kivat. Mustana kyllä mielummin, mutta katotaan nyt.. :D

  Ja vielä, se juutalaisten pieni hattu, sain just mun siskolta, tai pyysin sellasta pitsistä virkattua hattua, joka on just niin pieni et se näyttää siltä, vaikkei oo mut nyt mulla on sellanenki sitten. :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.