perjantai 26. helmikuuta 2010

Pieces kevät

Olen tällä hetkellä töissä ja muutenkin ollut koko aamun ympäri kaupunkia, mutta tässä nopeasti Piecesin kevättä, jota kävin eilen vilkaisemassa heidän showroomillaan. Kuvassa mun suosikkeja kevätasusteista!
pieceskevät

Nämä tavarat ovat tulossa kevään mittaan Vero Modaan yms. missä Piecesiä myydään. Osa tulee maaliskuussa ja osa toukokuussa. Muuten, ensimmäinen Pieces Store avataan Iso Omenaan nyt maaliskuussa 2010! Palaillaan myöhemmin loppuosalla, nimittäin Vero Modan, Onlyn ja Selectedin kevätuutuuksilla :)

PS. Paljettimöhkö ylärivillä on paljettiturbaani! :D

7 kommenttia:

 1. Toi laukku olis tosi kiva ! Nouup ärsyttää kun Zarassa oli syksyllä tollanen mustavalkoraitanen huivi, mut en ostanu. :( Se oli aika 'raskas', en kattonu mitä materiaalia mutta olis ollu tosi kiva !

  VastaaPoista
 2. Kaikki puhuu koko ajan noista Showroomeista ja Goodiebageista. Siis missä ihmeessä noita on ja ketkä sinne saa mennä?

  VastaaPoista
 3. Kivan näkösiä aurinkolaseja :)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkös, sun blogissa yksi parhaita puolia on ehdottomasti nää kuvat joissa on yksi hieno juttu sekä sen hinta...

  Tykkään tästä, blogistasi siis, muutenkin tosi paljon mutta olisi kiva tietää kirjoittajasta enemmän. Susta on jäänyt aina jotenkin etäinen kuva,
  Ihan näin alkuun, mitä alaa opiskelet, ja missä? Käytkö töissä, missä? Seurusteletko? Muuta tärkeää?

  Tai laita pystyyn kysymyspostaus:)

  VastaaPoista
 5. noi arskat on kyllä tosi kivoja:) ton tyylisiä oikeesti vanhoja löytyy kyllä paljon kirppikseltä!

  VastaaPoista
 6. Heippas hei, pakko oli tulla kertomaan, että ostin tänään harmaat college-housut lasketulla haarakiilalla. Olen kattellut niitä jo jonkin aikaa, mutta sun kuvat sai vakuuttumaan, että pakko on saada semmoiset! Ja hyvältä näyttää! Kiitos inspiraatiosta!´

  hai

  VastaaPoista
 7. yllättävän kivoja juttuja piecesillä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.