keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Päivän asu

Nonni, nyt on sitten kampaajalla käyty ja hiukset melkein uudessa kuosissa. Pyydän kärsivällisesti odottamaan hiuspostausta perjantaihin, sillä yllättäessäni kampaajani ilmoittamalla koko pään värjäyksestä (kahdella värillä) ei hän ehtinyt leikata hiuksiani ja leikkaaminen siirrettiin perjantaille. Nyt on siis edelleen vanha malli hiuksissa - sanottakoon, ettei se kyllä mitenkään radikaalisti tule muuttumaankaan - mutta väri on uusi. Yleensä mulle on tosiaan laitettu raitoja raitojen päälle, joten kuontalo on ollut enemmän tai vähemmän blondin ja hiirenharmaan sekoitus. Tänään päätin ottaa juurikasvun riskin ja koko pää värjättiin ihan vaaleaksi. Kuvassa näkyy vähän uutta väriä... Tänään mennään neiti Klingin tyyliin käytävässä kuvatulla asulla :D
16022010

hattu Tokiosta/hat from Tokyo, takki/coat H&M, college/sweatshirt American Apparel, shortsit/shorts 2nd hand + DIY, kengät/shoes Acne, laukku/bag Chanel, hanskat/gloves MQ Stockhlm

Tosiaan, sain takkini sekä jakkuni takaisin Ruotsista eilen :) Olin unohtanut ne sinne hotelliimme ja pikku säätämisellä ne kuitenkin saatiin takaisin omistajalleen. Tuo kuvassa oleva takki on toinen niistä unohtuneista. Huomenna voisin pitkästä aikaa käväistä vähän kaupungillakin katselemassa kauppoja, sillä mulla ei ole monen viikon tauon jälkeen mitään käsitystä siitä, mitä kaikkialla on tarjolla!

No hair post today - I went to hairdresser's and told my hairdresser to dye my whole head - twice. All the time went to that, so I'm going to get my hair cut this Friday. My head is extremely blonde now :D I'm not used to this! Here's my outfit photographed in our staircase.

13 kommenttia:

 1. Hiusten sävy näyttää tosi hyvältä :) Ja asukin on tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Ihana hiusväri :) Mulla on sama systeemi aina kampaajalla, väri ja raidat. Ei se juurikasvu niin hirmuisen nopsaa kuitenkaan kiusaa ja sitä voi elvyttää kotivärillä (ei vaalennusaineella!) mun kampaaja ainakaan ei ole yhtään kauhistellut kun olen antanut itse ensiapua. Laiskana käyn ehkä kolmen kuukauden välein kampaajalla.

  Toi takki on muuten malliltaan vaan niin hyvä. Kiva että sait sen takaisin.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä vaikuttaa! ^^ Ja vautsi mikä asu ja kuvauspaikka, jotenkin mätsää kaikki ihan täysin kohdalleen. Hanskat on <3

  VastaaPoista
 4. Ihana asu,varsinkin noi shortsit!Oon yrittänyt aika pitkään jo etsiä tuon tapaisia mutta kun ne roikkuu rekissä, ei mallista oikein saa mitään käsitystä - metsästys jatkukoon! Ja kivan värinen tukka, kesää vasten on aina mukava vaihtaa väriä hieman vaaleammaksi.

  VastaaPoista
 5. Hiusten väri näyttää hyvältä! Voiko kysyä, missä käyt kampaajalla? Mulla ois nimittäin suuressa haussa uusi luottokampaaja, joka osais kunnolla värjätä vaaleat hiukset niin, että niistä tulee hyvän väriset vaaleat, eikä keltaiset. Yllättävän vaikea homma näyttäis olevan :)

  VastaaPoista
 6. Hieno, harmoninen asu ja kuvauspaikkakin tosiaan tukee sitä! Kertoisitko vähän kokemuksia noista Pistoleista näin pienen sisäänajon jälkeen, miltä tuntuvat? Laitatitko pohjat vai luisteletko ilman? Miten koko muuten, mulla on se käsitys että ne on vähän reilut, kannataisko ottaa peräti normaalia pienempi koko? Tattista!

  VastaaPoista
 7. Iih ihana asu! Ihailen kanssa tota kuvaa muutenkin, rajaus valotus jne <3

  VastaaPoista
 8. Wou! asu, tukka, tunnelma tässä kuvassa, IHANA!<3
  missä kampaajalla muuten käyt? mulla on muutto Helsinkiin 1,5 viikon päästä edessä, eikä ole mitään tietoa minne kannattaisi suunnata, onko vinkkejä?:)

  VastaaPoista
 9. Noi pappashortsit näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista
 10. Love the shorts! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 11. minna: Kiitos! :)

  christina: Oikeasti se on vähän beigempi, salama väläytti sen ihan valkoiseksi :) Kiitos!

  malia: Kiitos! Tuohon on laitettu kaksi väriä - vaalennusväri ja sitten sävyte, mutta raidat tulevat mulla jotenkin hassusti omasta takaa :o Oon vielä laiskempi, en kehtaa edes sanoa, kuinka paljon mulla on aikaa viime kampaamokäynnistä... ;)

  maria m: Kiitos!! :> Kuvauspaikka yllätti kyllä loistavuudellaan!

  mb: Kiitos! Niin on, enää en jaksa odotella vain sitä, että aurinko vaalentaa hiukset... Kannattaa ostaa pari kokoa isot tweed-housut kirppikseltä ja napsaista lahkeista. Sillein mä noi shortsit tein :>

  murphy: Kiitos! :) Pistoleissa on alunperin nahkapohja, että niihin oli pakko mennä laitattamaan puolipohjat heti ennen käyttöönottoa. Mulla on koko 36 noissa, mun normikoko on virallisesti 36,5. Saattaisi ehkä mahtua koon pienempikin (35), mutta en pysty ihan varmaksi vannomaan. Esim. Gaudetessa on vissiin samalla hinnalla noita kuin Acnen nettikaupassa, joten jos asut/olet tulossa Hkiin, niin kannattaa käydä vilkaisemassa. :)

  shoegal79: Kiitos! Käyn sellaisessa pikkukampaamossa kuin Alppihius Helsingin Alppilassa. Siellä sain ilmaiseksi vielä sävytteen tuohon päälle, kun pelkäsin, että se olisi vähän keltainen :)

  sirpa: Kiitos! Vien kiitokset myös kuvaajalle ;)

  anna: Kiitti!! Tuossa ylempänä selvitin sitä kampaajaa, tosiaan sellainen pikkukampaamo kuin Alppihius Porvoonkadulla :)

  sofia: Kiitos! :>

  melissa: Thanks! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.