perjantai 12. helmikuuta 2010

Flowers x 2

Ilmeisesti mulla on menossa jonkinsorttinen kokeilu sen suhteen, milloin sekoan täydellisesti ilman elintärkeää paperikalenteriani. Olen menossa siinä vaiheessa, etten tiedä, mikä viikonpäivä on menossa. Yleensä se on aivan päivänselvää, johan sen jo pääkoppa kertoo väsymyksellään ja työtehon laskemisella, mutta tänään ei kyllä sanonut mitään. Kellonajatkin ovat hukassa, vaikka omistan rannekellon. Voiko yksi kalenteri todellakin vaikuttaa näin paljon?

kukat

Kukkajuttuja päässäni pyöritelleenä kasasin huvikseni kaksi tyyliä kantaa kukkavaatteita yllään. Aiemmin ihastelin niitä kukkahousuja, tällä kertaa vuorossa bleiseri ja shortsit! Kummasta tyylistä tykkäätte enemmän?

Olen aivan ihastunut noihin hollannikkaan muotoisiin puukenkäsandaaleihin - näin samantyylisiä Zarassa joku aika sitten.  Nyt lähden ihan kohta töistä ja riennän ystävän luokse Espooseen, ehkä tästä vielä perjantai tulee. :)

I've been fixed to floral prints - last time I wrote about trousers and now it's time for blazer and shorts. I created two collages of ways to wear floral prints, classic and rock. Which do you like better?

kuvat: asos.com, topshop.com, acnejeans.com, forever21.com, zara.com

8 kommenttia:

 1. Hej älskling, eipä mulla muuta kuin että niitä sun himoamia Acnen kirjavia silkkihousuja oli Beamissa. Huikean ohuet olivat, mutta toivotaan kuumaa kesää :)

  VastaaPoista
 2. Hehe, tänään aamulla laitoin mustapohjaisen kirppikseltä ostetun kukkapaidan päälle, mutta vaihdoin asua ennen töihinlähtöä. Jotenkin en vielä tuonne lumen keskelle osannut "puhjeta kukkaan":D

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen noista kuvista, että mun tekis ihan hirveästi mieli sellaista pienikukallista lyhythihaista paitaa, jossa on kunnon olkatoppaukset. Balenciaga-tyyliin vaikkapa.. Mistäköhän bongaisin joku päivä semmoisen! Täytyy ehkä uppoutua eBayn ihmeelliseen maailmaan - taas :D Se paikka on paha!

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä päälläni on kukkapaita ja vyötäröllä jyhkeä musta niittivyö, mutta jotenkin kukkakuvion ja rokimpien vaatteiden kontrasti on niin kyllästyttävän itsestäänselvä. Kuvan jakun kuosi on vähän liian "englantilaisromanttinen" makuuni, mutta tyylinä tuo klassikkojen yhdistäminen kukkaan miellyttää enemmän! Taidanpa vaihtaa vyön ruskeaan, simppelimpään versioon... Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 5. Classic iskeytyi enemmän meikäläisen sydämeen. Mullakin on tässä kevään ovella ollut kukkakuume, ja täytyy myöntää, että enpä olisi itse keksinyt yhdistää kukkakuosia noin kekseliäästi ja hienosti. Wau! :)

  Hyvät viikonloput Aurora! (:

  VastaaPoista
 6. Mäkin meen enemmän tolle Classicin puolelle ja varsinkin nyt kevät/kesällä. Toi rock ja niitit, ketjut ym alkaa tulla kohta jo korvista ulos, toivottavasti syksyllä keksitään oikeasti jotain uutta. :D Ja kesällä on muutenkin kivempi pukeutua vähän 'kevyemmin'. Vaikka noi kukkashortsit, toi toppi, kengät ja aurinkolasit rock-puolelta onkin tosi kivoja, niitä voisin kyllä käyttää.

  Ja aah, noi 'hollannikkaat' on vieny kyllä mun sydämen. Näin nimittäin Rumilla MiuMiun ja ne oli kyl tosi ihanat, haluisin jotkut enemmän sen tapaset kesäks. No etsintä jatkuu> :)

  VastaaPoista
 7. classicin kyllä valkkaisin muuten, mutta rockin puolella on nuo aivan helkkarin komeet jalkineet! mulle mulle mulle.

  VastaaPoista
 8. Rock tyyli iskee kovemmin, mutta molemmat ottaisin ja saisin :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.