sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Floral fixation

Tässä jonkin aikaa on jo pyörinyt mielessä kevääseen valmistautuminen noin vaatekaapin puolella. Yksi kevään hauskoimmista trendeistä on riemunkirjavat/kukalliset housut. En ole saanut vielä omaa pariani hankittua, sillä punnitsen kolmen mielestäni yhtä ihanan parin välillä.
floral

ACNE 210€                                      ASOS 30£                             ASOS 35£

Hintaeroa Acnen ja Asoksen välillä toki on. Acnen housut ovat toki silkkiä, mutta niin ovat myös Asoksen reunimmaisen kuvan housut. Aivan en hintaeroa ymmärrä, vaikka Acne on mun ehdottomia lempparimerkkejä...

Ebaysta olen haravoinut myös kukallisia farkkuja - sellaisia aitoja ysäripöksyjä siis. Tarkennettakoon, etten tarkoita sellaisia kukkabrodeerauksia lahkeiden sivussa vaan ihan kukallisesta farkkukankaasta ommeltuja housuja ;)

3 pairs of floral trousers to choose among - love Acne but the price is quite high if compared to the other options. I'm so fascinated of floral trousers that I've even tried to search for floral printed jeans from eBay... :)

18 kommenttia:

 1. Vinkkivinkki, jos eBay ei tuota tulosta, Topshopilta löytyy kukallisesta kankaasta tehdyt farkut :)

  VastaaPoista
 2. Mulla taas on vastaavanlaiset, mutta ohutta 'kasarifarkkukangasta' olevat aikas samanmalliset housut, vähän niinkuin haaremit, ja olen tykännyt kovasti! Itse suosittelisin yksiväristen hankkimista, ei ole ensinnäkään niin vaikea yhdistää yläosaa ja toisekseen eivät näytä salihousuilta toisin kuin nuo kirjavat. Tosin ehkä tää on vain mun ongelma, että tuommoisista kirjavista tulee heti mieteen 80-lukusalibyysat...? :D

  VastaaPoista
 3. Asoksen housut on kyllä mielestäni hienoimmat...niistä tavallaan puuttuu toi salihousu/kalsari -meininki mikä paistaa noista kahdesta. Jos olisi tarpeeksi pituutta kuviollisiin housuihin niin saattaisin itsekin harkita :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti noi ASOS:n silkkiset. Shoot me..mutta tässä ne on hienommat ku noi Acnen :P Ja keskimmäiset ei jotenki sytytä..lila-keltainen taas jotenki sytyttää :) Ja laatumateriaalifanina sanon että silkkiset on myös plussaa verrattuna keskimmäisiin..ja vain 5 punnan (satuin muuten aamulla tarkistamaan, se on nyt 6e) erolla!

  VastaaPoista
 5. Mieluisimmat omaan silmääni olivat vasemmanpuoleiset, ja tokihan ne sitten olivat kalleimmat kun rullasin sivua alaspäin...Mutta tollasella hintaerolla päätyisin itse niihin asoksen silkkisiin.

  VastaaPoista
 6. Aa, kiitos! Käyn vilkaisemassa! :)

  VastaaPoista
 7. Kummat asoksen housut? Mä ajattelin käyttää noita kyllä melkein yksinomaan vain korkojen kanssa, ettei tule sekaannuksia :D

  VastaaPoista
 8. :D Joo, H&M:n kangasversiot toi munkin mieleen naapurin papan kotihousut (se oikeasti hilluu välillä käytävässä sellaisissa kirjavissa salihousutyylisissä byysissa :D), mutta arvelen, että silkki materiaalina pelastaa lookin...

  VastaaPoista
 9. Joo, ne ovat kyllä houkuttelevimmat. Silkki kiehtoo muakin ja etenkin juuri noin pienellä hintaerolla vielä! :)

  VastaaPoista
 10. Joo, se on varmaan mun ratkaisu, jollei muut liikkeet nyt äkkiä kehitä jotain vastaavaa :) Mäkin -ihan pikkaisen- tykkään enemmän noista Acnen kukattomista housuista kyllä...

  VastaaPoista
 11. Kas ne olikin molemmat asokselta! Tarkoitin siis noita oikealla olevia :D

  VastaaPoista
 12. Keskipöksyt on musta makeimmat, ne on kuitenkin jollain tasolla harmoniset. Mielenkiintoista niissä on lisäksi se, että vaikka pääväri on vaaleanpunainen, ei lopputulos ole yhtään mummo vaan oikeastaan aika valkoinen teeppari, Givenchyn korot ja bleiseri.

  VastaaPoista
 13. Tykkään ehdottomasti eniten oikean reunimmaisista pökistä! Kai ne on jotenkin kaikkein rauhallisimmat, plus että tuo vyötärö on kiva.

  VastaaPoista
 14. Yritän yleensä olla kritisoimatta muiden pukeutusmisvalintoja ääneen, mutta nyt on pakko sanoa, että mun mielestä tollaset housut on ihan kauheet :D Mutta noh, kukin tyylillään.. Kai täytyy ensin nähdä, miten aiot tuollaisia käyttää ja yhdistää, ennen kuin tuomitsen! :D
  Ja mä sanoisin, että valitse noi Asoksen reunimmaiset :)

  VastaaPoista
 15. Salihousut :o)

  No ei vais, nuo oikeimmanpuoleiset menettelee kyllä, kivat värit.

  VastaaPoista
 16. Salihousuja :-)
  Muistelen just että mulla on skidinä joskus 90-luvulla ollut Marimekon jotain farkkuja suurilla kukkakuvioilla (sinisen sävyjä), ne on kauan sitten päätynyt UFF:iin tai jotain enkä kyllä kaipaa niitä :-P Tarkoititko ehkä jotain sellaisia :-) ?

  VastaaPoista
 17. Mä tykkään hirveesti noista Asoksen 35 punnan housuista, ja kuvittelen ne jo sun päälles kivasti yhdisteltynä, oh Wowh taas! <3<3<3 :)
  Täytyy muuten kiittää sinua noista Tukholman muotiviikko- postauksista; ne oli tosi ihania ja hyviä, tykkäsin ! :))

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.