maanantai 1. helmikuuta 2010

Ensimmäiset tuulahdukset Stockholm Fashion Weekiltä!

Heippa Tukholmasta! On ollut aika haipakkaa, saman tien lennon laskeuduttua ängettiin itsemme taksiin ja ajettiin suoraan hotelliimme, josta piti viiden minuutin sisällä pompata jo Dagmarin näytökseen. Näytöskuvia en ehdi vielä kanssanne jakaa, mutta niitä on tulossa sitten illalla. Tässä mun päivän asu, johon on päässyt mukaan huikeat mokkapöksyni ja uudet vintagekengät. Ignoratkaa ilme! :D
010210

mokkahousut/suede trousers 2nd hand, kengät/shoes 2nd hand, takki/jacket H&M, laukku/bag Mulberry

Tukholman muotiviikon avasi virallisesti Filippa Reinfeldt (eli mm. Ruotsin pääministerin vaimo) ennen Dagmarin show'ta.
fashionweek0102

Oltiin front row'lla, voisiko enempää enää toivoa?
frontrow

Muita tuttuja kasvoja eturivissä? ;)

fashionweek0102-3
Ensin Dagmar...
fashionweek0102-2

ja toisena Eva i Walla.
fashionweek0102-1

Nyt on kiire seuraavaan eli kolmanteen näytökseen, palataan mahdollisimman pian! :)

9 kommenttia:

 1. Kiitos Aurora, ihanasta vastauksestasi minun kommentiini merkinnässä “Här är Marianne”. Ilahduin paljon kommentisasi ja hymy nousi pintaan. Oli mukava nähdä miten kiireesi keskellä kerkesit vastata minun romaanin mittaiseen kommenttiini. Arvostan, että jaksat vastata jokaiselle kommentoijalle. Se on ihanaa!

  Noloa, mutta minulle nousi jälleen pintaan yksi kysymys vastaustasi luetessa. Kysymys kuuluu tällä kerta näin: Millä fontilla kirjoitat ihanat merkintäsi? Tämä unohtui kysyä edellisessä kommentissani, jossa kyselinkin jo jotain fontti asioita. Ja sitten mietin myös, että mistä ihmeessä revit nuo kaikki ihanat aiheet, joista postaat? Ne on mielenkiintoisia ja niitä jaksaa lukea ajatuksella! Yhtä ajatuksella pitäisi varmaan jaksaa lukea kokeisiinkin :)

  Vastaustasi odotellen, Stiina

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Rakastan noita vihreitä housuja, ja tuskin kukaan muu saisi niitä näyttämään noin hyvältä! Hauskaa muotiviikkoa sulle ja Jellylle!:)

  VastaaPoista
 3. Moikka Stiina! En tiedä mikä fontti tämä on, koska tämä oli automaattiasetus täällä Indiedaysissa :) Luulen kuitenkin, että tämä on arial. Aiheet tulevat ihan vain päästäni sattumalta, siihen en osaa vastata tarkemmin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiltti! Nää ovat aivan mahtavat pöksyt, vaikkakin mielipiteitä jakavat ;)

  VastaaPoista
 5. Hieno asu sulla :)

  Hih, alko naurattaa: "Filippa Reinfeldt (eli mm. Ruotsin pääministerin vaimo)" - onko se monen muunkin vaimo :D

  Innolla odotan raportointia lisää! Nauti olostasi siellä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva asu! Nuo housut sopivat sulle aivan mielettömän hyvin..!

  VastaaPoista
 7. Noi housut tosiaan jakaa mielipiteitä ;) Sulle ne sopii ku nenä päähän mut mä en laittais jalkaan vaikka maksettais :-D

  VastaaPoista
 8. Ouh, voisin maksaa aika paljon jos saisin olla tilallas tuolla nyt :D Vaikka ei passaa valittaa kun on itse sinut tonne äänestänyt ;D Ja ihana asu myöskin :)

  VastaaPoista
 9. Oi miten tyylikkäänä oot taas liikkeellä. :) Hauskoja hetkiä sulle sinne!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.