lauantai 27. helmikuuta 2010

Eilisen asu

Eilen olin käymässä Essin ja Lauran tupareissa ja sieltä käväisin Beefissä - kiitos niille parille lukijalle, jotka moikkasitte! :)
Mitään erityistä ei ollut päällä - ylläri, luotin jälleen pappashortseihini. Ovat yksinkertaisesti loistavat. Jotta asuun saisi edes jotain mielenkiintoa, vetäisin jalkaani ihonväristen sukkahousujen päälle stay-upit, johon sain inspiraation Proenza Schoulerin syysnäytöksestä. Sorry kumara asentoni, salamasta loppui patteri juuri parahiksi ja tuo on parempi kahdesta julkaisukelpoisesta kuvasta.

26022010

laukku/bag A. Wang, shortsit/shorts 2nd hand, t-paita ja kengät/t-shirt and shoes Acne, villatakki/cardigan Tiger of Sweden

Kerkesin tyytyväisenä lähteä lampsimaan kotiovelta kohti juhlapaikkaa ja kävelinkin hyvän tovin, ennen kuin tajusin, että stay-uppien tarrat eivät todellakaan ole suunniteltu pysymään toisten sukkisten päällä... Onneksi mulla oli pitkä takki ja aina, kun sukat meinasivat keriytyä jo polven alle, uhrasin cooliuteni ja kerin niitä rehellisesti ylöspäin ties missä keskellä katua ja metron liukuportaissa. Ei varmaan näyttänyt yhtään... oudolta. :D

11 kommenttia:

 1. Asu on hurjan hauska!Pidän uudesta hiusväristäsi,sopii tosi hyvin ja meikkikin on ihana:)Hihi voin kuvitella miltä olet näyttänyt sukkia ylös keriessäsi.


  Nuheila

  VastaaPoista
 2. Stay-uppien tarrat ei pysy pakkasella.

  VastaaPoista
 3. Siis mitä? Ihastuin täysin asuusi, oon ihan pöllämystynyt siitä että onnistut näyttämään noin hemmetin hyvältä

  VastaaPoista
 4. Ihana asu, stay upit tuo vaihtelua, rohkea veto :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava asu! Ruotsalaisten bloggareitten tyylejen ihailijana oon sitä mieltä, että sun tyyli on ihan yhtä ihana kun niiden! Selvästi mun mielestä tyylikkäin suomalainen bloggaaja. :)

  VastaaPoista
 6. Stay upit on parhaat! Vinkkinä voisi sanoa, että näillä keleillä kannattaa suosiolla sujauttaa sukkanauhaliivien nipsut niihin ja mun mielestä nyt ne saa juuri näkyä. Voi luoja, mitä kommentteja vuosi sitten blogissani sain asustani, jossa oli mustan lyhyen, peittävän mekon kanssa mustat stay upit. Ne toivat juuri sitä jotain asuun, koska muuten asu olisi ollut hyvin tylsä. Asu ei ollutkaan kuitenkaan mautonkaan. Eli musta ne on noiden pappasortsien kanssa juuri hyvät! nyt vaan lämpimämpiä kelejä odotellessa, etä saa stay upit taas sujauttaa jalkaan.

  VastaaPoista
 7. uih, sopiipat shortsit ja sukat mageesti! :)

  VastaaPoista
 8. aivan upee toi sun tukan väri !:) onko siinä käytetty vaan yhtä väriä vai onko siihen joukkkoon laitettu vielä jotain raitoja?:)

  VastaaPoista
 9. Great way you've rolled up your shorts here and I love the stockings.

  VastaaPoista
 10. ihana asu, kendät näyttää tästä näin aika kömpelöltä, muuten mahtava asu

  VastaaPoista
 11. nuheila: Kiitos! Tykkään itsekin, se näyttää aika luonnolliselta sävyltä kuitenkin :) Joo, voin kuvitella, mitä muut ihmiset ovat ajatelleet :D

  maikko: Luulen, että ne eivät pysy toisten sukkahousujen päällä kovin hyvin... :)

  sade: Haha, kiitti! :)

  sofia: Kiitos! Ja ilmeisen käyttökelvoton veto... ;)

  lotta: Oj nej, kiitos paljon ihanasta kommentista!

  styledrop: Mäkin harkitsin asiaa joskus reilu vuosi sitten (silloin kun Whyredillä oli niitä!), mutta jätin ostamatta. Ehkä voisin nyt olla jo tarpeeksi asiaa harkinnut ostaakseni knipsut noihin :D

  sirpa: Kiitos! :)

  helene: Haha, ja epäkäytännöllinen myös ;)

  lauraeveliina: Kiitos! Siinä on yksi kunnon väri ja sitten sellainen kevyempi sävyte siinä päällä :)

  essi: Kiitos teille kivoista juhlista!

  itsoktosweat: Thanks! :)

  saara: Kiitti. Haluaisin nähdä kun joku vetelee tuolla loskamuusissa stilettokoroissa...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.