tiistai 2. helmikuuta 2010

Dr Denim & Cheap Monday f/w 2010

drdenim3
Eilen ennen ruokailua istuimme vielä yhdessä näytöksessä, nimittäin Dr Denimin sellaisessa. Kokonaisuutena näytös oli kiva ja sinänsä ajan hermolla, mutta mitään uutta se ei tarjonnut, jos poikien hiustenpidennyksiä ja varsisukkia farkkujen päälle vedettynä ei pidetä sellaisena. Tyttöjen puolella oltiin taas ilmeisen innostuneita läpinäkyvistä muoviviitoista, hatuista, kivipesusta sekä käsivarsisäärystimistäkin.
drdenim

drdenim5

drdenim1

drdenim4

drdenim2
Törmättiin näytöksessä Peppeen ja Kariniin!

cheapmonday3
Cheap Mondayllä meillä oli jopa omalla nimellä nimetyt paikat front row'lla! Tämä ei ole siis mitään joka näytöksen herkkua, sillä monesti saa istahtaa jonnekin epämääräiselle "international press" tai "VIP" -paikalle, eikä ole takeita siitä, etteikö paikka olisi mennyt parempaan käyttöön, jos siitä satut ennen näytöstä nousemaan ;)
cheapmonday4

Violetinhopeiset leggingsit ovat ilmeisesti The Leggingsit ensi syksynä Cheap Mondayn mukaan...

cheapmonday1

Näkyvät nyöritykset ja näkyville jätetyt saumat sekä leikkaukset miellyttivät. Näytös oli stailattu siten, että mallien hiukset oli värjätty vaaleanharmaiksi!

cheapmonday

Mustat polvipituiset farkkushortsit kiinnittivät huomiotani siksi, että lunastin sellaiset juuri Weekdayn alennusmyynnistä viime viikonloppuna. Toisen kuvan lahkeista eriväriset farkut taas tuovat melkoisia kasariysärimuistoja mieleen. Voikohan noille lämmetä vielä? :D

7 kommenttia:

 1. Näkyvän nyörityksen housut on aivan pakko saada. Tuleekohan housujen mukana myös pitkät kapeat jalat?

  VastaaPoista
 2. onpa lohdullista nähdä, ettei vielä ensi syksynäkään tapahdu juuri mitään uutta. tämä on täydellistä aikaa rakentaa johdonmukaista vaatekaappia, jos perustyylilaji miellyttää.

  VastaaPoista
 3. läpinävyt muoviviitat... sadetakit? ;D

  VastaaPoista
 4. Itseasiassa voisin jopa lämmetä noille farkuille!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia näistä postauksista! Tosi kivaa lueskeltavaa / katseltavaa. Ihan fiiliksissä täällä seurailen, millaisia bongailuja teet :)

  VastaaPoista
 6. Neljännessä kuvassa on mahtavat shorstit! Osaatko sanoa, mista voisi saada suomessa joskus tulevassa?

  VastaaPoista
 7. KAWAII!!!

  FROM TOKYO WITH LOVE!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.