tiistai 2. helmikuuta 2010

Dagmar & Eva i Walla f/w 2010

Tässä vihdoin kaksi päivän ensimmäistä näytöstä, nimittäin Dagmar ja Eva i Walla. Ensimmäinen on Dagmarin show, johon tosiaan suurinpiirtein juoksimme ehtiäksemme paikalle. Kyseinen merkki on omien sanojensa mukaan arty chic for cool, independent women. Itselleni Dagmar tuo välittömästi mieleen tietynlaiset neuleet ja tässäkin monessa kuvassa vilkkuvan silkkisametti-materiaalin - sen materiaalin, josta tehtyä hametta (sekin Dagmarin) himoitsin mielettömästi vuosi sitten syksyllä.

Kuvissa muutamia mun lempilookeja catwalkilta.
dagmar4

Harmaanvihreästä silkkisametista ommeltu jakku yhdistettynä nahkahousuihin, ah ja nam!

dagmar3

Rento petroolinsininen jättineuletakki musta-ruskeilla kuvioilla ja suorat harmaat housut prässeillä. Täällä on muutenkin näkynyt niin paljon suoraa ja leveälahkeista housua, että sellaiset on kyllä munkin kaappiini saatava! Marjapuuronvärinen maxihame puhutusta silkkisametista puhuttelee myös. Huomatkaa muuten kengät - nehän ovat Finskin!
dagmar2

Ketjukorusta en niin välitä, mutta Dagmarin yksi signature plagg eli tuo pitkä neule olisi tervetullut kaappiini... Oranssin/ruosteenvärinen takki käärityillä hihoilla ja käsisäärystimillä, yksinkertaisen ihanaa.
dagmar1

Näytöksen ehdoton herkkupala, eli silkkisametista fiksattu maximekko!!

dagmar
dagmarskumppa

Dagmarin näytöksen jälkeen väliskumppaa...

Seuraavaksi suunnattiin Eva i Wallan näytökseen Mercedes Benz Fashion Pavilioniin Kungsträdgårdenille. Eva i Walla on aika Ronja Ryövärintytär -meininkinen merkki, jonka boho chic -tyyli ei aivan pure muhun. Näytös oli merirosvohengessä toteutettu - merirosvoiluun oli sekoitettu vähän maalaishenkeä ja folklorea. Joitain helmijuttuja sieltä erityylisyydestään huolimatta kuitenkin löytyi, tässä alla niitä :)

evaiwalla1

Ensimmäisen kuvan löysä ja iso neule olisi hieman eri tavalla yhdistettynä aika nappijuttu. Nahkaessu miellyttää myös jostain syystä silmää.
evaiwalla2

Tosiaan, näytöksen superisot, löysät talonpoikaisneuleet ihastuttivat - tässä vielä lähempää kuvaa.

evaiwalla

Ja sokerina pohjalla punkprinsessan hääpuku! ;)

Here I am at Stockholm Fashion Week! These were the first two shows today - Dagmar and Eva i Walla. Up there is some of my favourite looks from the shows :)

3 kommenttia:

  1. Käsisäärystimet = käärystimet :D
    (Nurjimus-Micci paljasti tämän tiedon viikonloppuna!)

    VastaaPoista
  2. Ok, tää oli kyllä uusi lisä sanavarastooni :D

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.