keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Capelicious

Jos ja kun ilmat eivät tästä vieläkään lämpene, jatkan viitalla leikkimistä. Joillain varmaan alkaa verkkokalvoja jo viitta kyllästyttää, mutta itse olen edelleen ihastunut. Ehkä jopa ihastuneempi kuin aikaisemmin!

Viitan yksi hyvä puoli on sen leveys, johon saa mahdutettua vaikka minkälaista talvitakkia näyttämättä erityisen kömpelöltä - joskin kömpelyyden tunnetta se ei poista - mutta toisinaan on kiva kuroa leveää viittaa kasaan ja tavallaan pitää se kurissa. Tällä kertaa pyörittelin vyötärön ympärille oikein triplavarmistuksen eli kolme vyötä. Kolmella erivärisellä vyöllä saa aikaan paljon mielenkiintoisemman efektin kuin vaan yhdellä.

24022010

huivi/knitted scarf H&M Herr, aurinkolasit/sunglasses 2nd hand, viitta/cape Zara, vyöt/belts 2nd hand, pussukka/pouch Mulberry, nahkahame/leather skirt 2nd hand, neule/knit Johan by J.Lindeberg, nahkahanskat/leather gloves MQ Stockholm

Oikeastaan tuo Mulberryn pussukka on se meikkipussi, jonka sain joululahjaksi viime jouluna. Se toimii kuitenkin mainiosti myös pienenä clutchina, jos kannettavaa ei ole enempää kuin avaimet, korttikotelo ja kännykkä. On varsin selvää, että mulla on vissiin ruskean clutchin puute. Tai kirjoitettakoon oikeastaan, että ruskean minkä tahansa kokoisen laukun puute. Mulberryn Alexa paikkaisi kyllä tätä hätää...

Sometimes my cape tends to look better with a belt. Basically I like this cape's possibilities - it can make a shabby winter coat look cool but it may also be very curve-hugging and still look interesting. This time I tried to tie it up by three belts. I think it looks fine, the belts kind of make the whole look. This is something I'll be testing again...

14 kommenttia:

 1. Minäkin olen kuolaillut jo hetkisen sitä Mulberryn Alexaa, isompikokoisena sen tietysti haluaisin..Kivalta näyttää asu taas, tosin minä en kyllä tarkenisi sitten millään tuollaisilla hanskoilla! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis asu, kuvakin on varsin onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Toi viitta on kyllä niin mahtava. Rakastan!

  VastaaPoista
 4. Mua ei ainakaan tuo viitta kyllästytä, himottaa vaan päivä päivältä enemmän ;) oot taas mielettömän tyylikäs ja kolme vyötä tosiaan toimii!

  VastaaPoista
 5. Sulla jos jollain on kyllä tyyli hallussa ^^ Tykkään ihan älyttömästi tästä sun blogista!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Noi aurinkolasit on ihan superit.

  - S

  VastaaPoista
 7. Ihan täydellinen asu jälleen! Kolme erilaista vyötä näyttää muuten todella hyvältä, pitäisköhän itsekin kokeilla? :)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava asu - jälleen! Ja toden totta, (Mulberryn) ruskea minkä tahansa kokoinen laukku himottais myös tätä tyyppiä.

  Ja sitten olen täysin samaa mieltä "sivien" kanssa: upea blogi, hieno ja inspiroiva tyyli sulla. En muista, olenko kehunut aikaisemmin, mutta tuleepa nyt sitten ainakin kertaalleen se sanottua. Inspiroiduin kukkahousupostauksestasi sen verran, että kun törmäsin kirpparilla kukkakuosihousuihin, ostin. Nyt kun ois vielä pokkaa laittaa ne töihin (kouluun...).

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana asu, kivalta näyttää ! :)

  Mä tykkään tosi paljon tosta kolmen vyön yhdistelmästä. Ite oon jo jonkin aikaa käyttäny noin, että jos on yks koristeena niin laitetaan sitten vielä 1 ja 2 lisää. En oo muilla nähny oikeastaan, muotikuvissa nyt ehkä vaan, mutta olis ihan kiva nähä, kun se oikeesti tekee asun paljon mielenkiintosemmaks. ;)

  VastaaPoista
 10. Voi että, oot niin ihana ja tyylikäs ja jackiekennedymainen tässä että bring on the snow mun puolesta! :)

  VastaaPoista
 11. Onnistunut asu ja ihana pussukka, mutta ensi kerralla kädet voisi ottaa pois edestä, jos vyöseudulla on jotain mielenkiintoista :D

  VastaaPoista
 12. Love your gloves soooo much!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 13. You look great!


  www.jadorevoguee.blogspot.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.