perjantai 19. helmikuuta 2010

Browns x 2

Ruskea on mun yksi kestolemppari väreissä. Aina välillä se pääsee unohtumaan värivalikoimastani, mutta palaa aina aika ajoin takaisin. Esimerkiksi alkukeväästä, josta aasinsillalla pääsenkin tämänhetkisiin fiksaatioihini, jotka ovat juuri yllä mainitun värisiä. Ensimmäisenä on Mulberryn uusi Alexa Bag, joka on siis nimetty brittiläisen juontaja/muoti-ikonin mukaan. Laukku aiheutti mulle kunnon rytmihäiriöt parin viikon takaisella Tukholman reissulla erään liikkeen ikkunassa. Tarvitaan ehdottomasti ruskeana. Ihmettelin vähän, kuinka yksi laukku voi iskeä saman tien näin keskelle hermoratoja, mutta tajusin, että mallissa on aika paljon samaa kuin Proenza Schoulerin PS1 -mallissa. Mulberryn versio on tavallaan englantilaisesti maalaisromanttisempi versio siitä. PS1:stä tosin ottaisin harmaan version...
brownies

Toinen juttu, joka olisi ns. måste kevätgarderobiin, olisivat nuo Acnen sandaalit nimeltään Maya. Joskus aikaisemmin ihastellessani Acnen kevätlookbookin kuvia kiinnitin erityistä huomiota näihin ihanuuksiin ja nyt ne ovat ilmestyneet verkkokauppaan! Mokkanahkaiset sandaalit viehättäisivät myös kitinvärisinä, mutta käytännöllisyyspuolelta miinusta sille värille. Jos sandaalit maksavat tuon verran, olisi niillä syytä voida vedellä ympäriinsä vaikka missä rapakadulla. Ruskea olisi tässäkin siis se mun ykkösvalinta. Nyt priorisointia kehiin - matka vai sandaalit...? ;)

Two brown pieces that fascinate me at the moment. Acne Maya sandals and Mulberry Alexa bag. I wish I had more zeros after that 1€ on my bank account and the spring would finally start arriving??

kuvat: acnejeans.com, mulberry.com

21 kommenttia:

 1. Love so much the Mulberry bag! Great!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 2. :D Elämän vaikeita päätöksiä.

  VastaaPoista
 3. Mulberryn laukku on ihana. Mulla vaan on laukkukiintiö täynnä loppuvuodeksi. Tuhlasin viime kuussa pradaan, joten ymmärrän rytmihäiriöt paremmin kuin hyvin. Pankkikortti kyynelehtii vieläkin.

  VastaaPoista
 4. Matkalle..ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Tuo Alexa on niiiin ihana! Haluaisin sen niin kovasti, mutta taidan mielummin satsata kunnon trenssiin nyt keväällä...

  VastaaPoista
 6. Matka ehdottomasti..
  meinasin kirjoittaa perusteluksi sen, että siitä riittää iloa pidemmäksi aikaa, kunnes tajusin että eihän se välttämättä meekkään niin..
  No, mutta perustellaan se matka nyt vaikka sitten niin, että sitä nyt ei ainakaan voi kukaan sulta sen ostettuasi varastaa, sitä ei voi hukata (tosin ei kyllä TUOTA laukkuakaan), etkä voi myöskään pilata sitä kaatamalla sen päälle esim. kahvia.

  VastaaPoista
 7. Yhyy..oispa jo kesä. :( Tuollaset jalkaan ja rento mekko päälle! <3

  VastaaPoista
 8. Oi, toi Mulberryn laukku on jotain aivan ihanaa!

  VastaaPoista
 9. Ah joo - just mietin, että tarvin ihan väkisin jonkun laukun, johon voi iskeä A4:n ryttäämättä. YLLÄTTÄEN mieleeni tuli vain Mulberryn Alexa! Ha ha!

  VastaaPoista
 10. Eiiii, en kestä..Rytmihäiriöitä täälläkin tuosta laukusta!!! Ihana!!

  VastaaPoista
 11. Oho, kirjoitin itsekin tänään melko samasta aiheesta ennen kuin klikkasin juuri tänne. Samat on kuolauksen kohteet!

  VastaaPoista
 12. matka ehdottomasti! elämykset ennen materiaa;)

  VastaaPoista
 13. http://lookbook.nu/look/501641-Passage-des-Panoramas tulit vaan sä mieleen :)

  VastaaPoista
 14. älä lennä, osta sandaalit.

  VastaaPoista
 15. i love your blog (: so adorable!

  love, caroline.

  VastaaPoista
 16. moikka, haluaisitko kertoa että kuinka hyvin ne sun dr.martensenit (tai siis niiden koko) vastaa sun normaalia kengän kokoa? ja onko ne oikeesti niin huonnot jalassa mitä kerrotaan?

  VastaaPoista
 17. Ne on itse asiassa koon isommat kuin mun oikea kengänkoko (tai no puoli kokoa ainakin). Käytän normisti 36-36,5 ja Martensit on 37. Tosin niihin mahtuu reilusti esim. villasukka sen vuoksi :) En huomannut erityistä huonoutta, mutta Paras Aika Vuodesta -blogin Stellan suosittelema vasarointi pyyhkeen läpi varmaan auttaa ongelmaan, jos sitä ilmenee :)

  VastaaPoista
 18. okei, kiitos paljon :) nyt eikun tilausta täräyttämään!

  VastaaPoista
 19. hei vau vähän mehtavat noi sandaalit!!! noi kyllä kolahtaa muhun enemmän kuin mitkään Acnen aikaisemmat kengät.

  VastaaPoista
 20. Itsekin oon ihastunut varsinkin ruskeisiin lakkuihin, toi Mulberry on ihana :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.