lauantai 30. tammikuuta 2010

No minäkin.

Ajattelin kyllä heti alkuun, etten jaksa vääntää mitään toivelistaostoswhatsoever-postausta, mutta näinhän siinä kävi, kun mailiin torstaina kolahti Acnen newsletter. Liityin samalla lätkänhuitaisulla raitatoivojien kerhoon - raitableiseri multa on jo tovin löytynytkin, mutta Acnen mieletön raitamekko - I want their stripes! (Ok, ei varmasti näytä kummoiselta mun päällä, mutta jotenkin vaan yritän toivoa...)
want
Jos jotain muuta listataan, niin pistetään tuo aikaa sitten katumuotisivustolta nappaistu kuva inspiraationlähteeksi ja lähden vastoin odotuksiani metsästämään sinistä pyjamapaitaa. Tytön päällä taitaa olla kuvassa kyllä ohut farkkupaita. Sellaistahan mä metsästin Tukholmasta viimeksi käydessäni siellä 2008, missiossani vielä silloin onnistumatta. Toivotaan, että pyjamapaidan kanssa tärppää ;)

My wishlist for Stockholm trip this weekend. I want that Acne dress so bad!

kuvat: acnejeans.com, whyred.se, topshop.com, monkigirl.se

6 kommenttia:

 1. Mä en oikee oo lämmenny noille maksimekoille (hihoilla siis) mutta ylätykseni huomaan että toi acnen versio on tosi siisti ! Ja hauskaa matkaa ja hyviä shoppailuja :)

  VastaaPoista
 2. toi raitamekko on upee,mutta tosiaan vain harvojen yllä.se olisi kiva myös minihelmalla :--)

  VastaaPoista
 3. i love that acne maxi dress!

  www.mode-damour.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. tollaset rennot kauluspaidat on kyl ihunia! :)

  VastaaPoista
 5. Tuo Acnen raitamekko näkyi hetken aikaa niiden kotisivuilla ennen tuota sähköpostia, sitten se hävisi ja tuli takaisin taas - ihmeellistä :) Mutta mulle siitä tuli ensimmäisenä mieleen väjäämättä Marimekon yöpaidat - mutsini on siis muodin huipulla kun taas tänä jouluna paketista kuoriutui kaiken muun perinteisen ohella se raitainen kokovartalopuku, milloinkohan se tajuaa että sen 80 euron voi käyttää paremminkin ;D Mutta nuo Acnen stripes-teeppari ja toppi on ihan mielettömiä, ottaisin itselle kiljuen milloin vain :) Raitamekko näyttää todennäköisesti laihalla mallilla hyvältä, mulla Marimekon yökkäriltä :D

  VastaaPoista
 6. Oikeassa kuvassa olevan neidin asu on ihana!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.