lauantai 9. tammikuuta 2010

Martensasu

Jotta maihariteemasta ei päästäisi vielä tänäänkään eroon, niin tässä ovat ihanat maihinnousukenkäni yhdistettynä asuun. Eilen huitelin tosissaan tämä päälläni, joten mistään pelkästä testailusta ei ole kyse. Nämä bootsit ovat juuri sopivan rujot ja käytännölliset, mutta helposti yhdistettävissä kaikenlaiseen, joten I like! Martensit jalassani lähikuvassa:
Eilisen asu on tässä. Ennen kuin kukaan kerkeää älähtää, niin kyllä, Helsingissä pakkanen kiristyi loppujen lopuksi jonnekin -17°C tiimoille ja kyllä, sporan ollessa 20min. myöhässä mua alkoi paleltaa. Turhamainen kun olen, niin päälle oli pakko saada pilkkusukkahousut, mutta kuitenkin jokin pieni järki päässäni pisti laittamaan niiden alle myös ihonväriset mummosukkahousut.
huivi/scarf Indiska, laukku/bag A. Wang, mekko/dress Nanso, pilkkusukkahousut/dotted tights H&M, kengät/shoes Dr. Martens

Sorry asukuvien laatu - nämä on napsittu itselaukaisijalla, jolla kuvaaminen on aina vähän arpapeliä, jos ja kun ei satu omistamaan kaukosäädintä kameraan. Tänään on kivat synttärijuhlat tiedossa, niistä toivottavasti lisää kuvamateriaalin muodossa huomenissa! :)

Yesterday I wore my Martens for the first time! They're like perfect on snow! At least if compared to those 12cm heels I used to wear before I got these beauties ;)

14 kommenttia:

 1. Toooosi hyvältä näyttää:)

  VastaaPoista
 2. Näyttää yhtä hyvältä kun kuvittelinkin, tai vielä paremmalta :)

  VastaaPoista
 3. Olet saanut Martensit kivasti yhdisteltyä asuusi, ovat varmasti käytännölliset kun on näin kylmä (toisin kun pilkkusukkikset ;)

  VastaaPoista
 4. Onpas kyllä hyvännäköiset nuo kengät sinun jalassasi :) Musta ne on ihan pelkästään niin kauhean rujot ja kompurannäköiset mutts tuossa asussa oikein kivat ja pehmeämmät kuin kuvittelisi.

  VastaaPoista
 5. Sä ostat kaikki samat kuin se sun kaveri aino!

  VastaaPoista
 6. heidi: Kiitos!! :)

  ladyam: Hih, kiitos! :D

  jessica: Ovat käytännölliset, eivät tosin lämmön takia :D

  niina: Kiitos! Arvelen, että niiden rujous on sen takia vähän maltillisempi, että mulla on jalka 36-kokoinen :)

  anonyymi: Haha, eihän Ainolla edes ole Martenseja! :D Meillä on kyllä todella samanlainen maku, mutta ei nyt sentään niin paljoa samoja vaatteita :)

  VastaaPoista
 7. Haluttais nähdä noi martensit yhdistettynä erilaisiin housuihinkin :)

  VastaaPoista
 8. Woot, 36-kokoinen jalka?? :O Oletko oikeasti tosi pieni vai oletko niitä ihmisiä kellä on vaan pienet jalat ja kädet? :) Näytät ainakin kuvissa ihan HURRJAN pitkältä, noh, muhun verrattuna. :)

  VastaaPoista
 9. Taas kerran niin onnistunut asu! Ärsyttää, kun en ole tarennut käyttää pilkkusukkiksiani pakkasten vuoksi juurikaan muuta kuin juhlissa, ja tänään menin ja sohaisin niihin reiän:(

  VastaaPoista
 10. Pakko kyllä nyt sanoa, että tämä uusi ulkoasu on edellista paljon heikompi, ei nappaa yhtään :( Edellinen kun oli tyylikäs ja selkeä, tämä on vähän tällainen "harrastelijamainen" sama pätee muihin Indiedays blogeihin... Miinusta myös astetta "hankalammasta" kommentoinnista; onko e-mail tosiaan välttämätön tieto? Onneksi sisältö ei kuitenkaan ole muuttunut :)

  VastaaPoista
 11. ihana lookki sinulla ja sivuilla :)

  VastaaPoista
 12. Docit näyttää äärimmäisen hyvältä kaiken kanssa melkeempä!
  Ihanan muhkee kaulahuivi, muuten :)

  VastaaPoista
 13. Toi kello takanas on tajunnanräjäyttävän siisti!
  Kahdet sukkahousut ei mulle riitä, tarvitsen kolmet PAKSUT! vilu.

  VastaaPoista
 14. mäysä: Höh, voi harmi :/ Tosta ulkoasujutusta voi kyllä syyttää vain mua, sillä tein itse tuon bannerin. Sisältö ei kyllä ole muuttumassa, joten toivottavasti ulkoasu ei liikaa haittaa! E-mail on jostain syystä WordPress -alustalla vaadittava tieto, mutta eiväthän ne tule kenenkään tietoon, joten eikai sillä mitään väliä ole :)

  sirpa: Kiitos ihana! Vähän jännittää kyllä, et miten suhtaudutte...

  sade: Kiitos! Ne ovat ihan loistavat näihin talviolosuhteisiin, joten hyvä vaan, jos sopivat kaikkeen ;)

  aba: Kiitos, se on Habitatista Stockalta ostettu :) Mäkin ehkä alan pukea kolmet, sen verran alkoi tuota sporaa odotellessa paleltaa :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.