perjantai 29. tammikuuta 2010

Lukuasu

Jep, nyt ei todellakaan ole ollut aikaa panostaa pukeutumiseen, vaan olen niin nopeasti kuin vaan voin ja nukkumisesta nipistäen yrittänyt saada kaikki koulujutut (kuten seminaarityön kahdessa päivässä) kuntoon. Tänään olin Turussa, tulin sieltä vasta äsken. Kukaan ei varoittanut mua Turun kylmästä tuulesta, joka kuulma nosti pakkaslukemat todellisuudessa sellaiseen lukemaan kuin -29°C. Kahdilla sukkiksilla päällekkäin onneksi pärjättiin - ja ainoa, mikä meinasi jäätyä, oli otsalohko piposta huolimatta. Joten don't you worry now again. Ainoa, mitä mulla on nyt teille näyttää, on lukuasu ja unen puutteesta väsähtänyt Aurora, eli tämän näköisenä pyörin koululla tänään.
lukuasu

tekoturkis/faux fur 2nd hand, bootsit/boots Dr. Martens, laukku/bag Mulberry (boyfriend's)

Ja hei!! Sen Finnish Catwalk -kilpailun voitti nimimerkki Viv, jolle olen lähettänyt sähköpostia jo aikaa sitten. Jos hänestä ei kuulu, niin arvon uuden voittajan keskiyöllä klo 00:00. Hophop nyt tarkistamaan sähköpostiasi!

School outfit. So sorry I haven't had time to write anything but my thesis and some seminar works. Hopefully next week be a bit less busy...

15 kommenttia:

 1. Hieno asu sulla taas. Tykkään, kun noi sukkikset on tollai vähän rikki tosta:) Näytät upeelta.

  VastaaPoista
 2. omg -29, ei ihme et meinasin jäätyy tääl Turus tänää :D

  VastaaPoista
 3. Täälä oli kuulema tuulen kans jopa niin, että tuntuis iholla samalta kun jos ois -38 astetta pakkasta O_o Melkosta... Mittari siis näytti noin -22 astetta. Ei liiemmin tehny mieli lähtä ulkoilemaan.

  VastaaPoista
 4. Auts, noi rikkinäiset sukkikset on eittämättä tyylikkäät, mutta -20 asteen pakkasessa?? Kylmää tekee jo katsoakin...:/

  VastaaPoista
 5. Ööö miten sä oot ikinä voinut tarjeta noilla vaatteilla? Ite jäädyin Turussa toppahousuista ja laskettelutakista huolimatta...

  VastaaPoista
 6. En oikein nyt käsitä. Mikä ongelma siinä on, jos minä tarkenen? Olisiko mielenkiintoista katsoa toppahousuista Auroraa?

  VastaaPoista
 7. Ei se mikään ongelma oo, kunhan vaan ihmettelin että miten oot tarjennut;-)

  VastaaPoista
 8. Äh anteeksi, oon tosi väsynyt nyt ja hermostun vähän liian helposti :/

  VastaaPoista
 9. No worries:) Kiva asu anyway.

  VastaaPoista
 10. Koen suurta mielihyvää kun tunnistin kuvauspaikan :D Tuossa kuvan vasemmalla puolella olevassa talossa tulee asuttua aika tiivisti päivisin.

  VastaaPoista
 11. Se on jännä, miten sukkikset oikeasti välillä lämmittävät enemmän ku esim. pelkät farkut. Onko kyse siitä miten tiiviisti materiaali on iholla vai itse materiaalista? :)

  Vaikka oonkin itse hameihminen, ni en kyllä mitenkään ole uskaltanut muutamina viime päivinä sukkahousuilla liikenteeseen. Pitäisköhän huomenna pistää KOLMET ja ottaa riski...

  VastaaPoista
 12. Itse asiassa olisi todella mielenkiintoista katsoa toppahousuista Auroraa. Veikkaan, että jollain kumman kepulikonstilla saisit nekin näyttämään tyylikkäiltä. :)

  VastaaPoista
 13. Love the fur and the ripped tights! Great outfit in general!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 14. Huomasin päivä takaperin, että piru vie, sukkiksilla tarkenee paljon paremmin kuin farkuilla. Ja minulla ei ollut edes tuplasukkiksia, ainoastaan yhdet Falken merinovillaiset.

  VastaaPoista
 15. Voi että, luulin olevani ainoa joka kysyi tarkenemisesta aikasemmin tällä viikolla, sitten tänään vasta palasin postaukseen lukemaan muitten kommentteja, ja joka toinen kyseli siitä, omg :o mulla ei ainakaan ollut tarkoitus 'push buttons', mutta nyt tajuun jos ärsyttää..(tee postausotsikko siitä, tai vakio signature! ;)) Haluaisin niiin kans olla tarkenevampaa sorttia.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.