sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kirppikselle

Vaikka ei ole mitenkään erityisesti tullutkaan ostettua, niin vaatekaappi vaan jatkaa räjähdysuhkailujaan. Aina jaksan päivitellä sitä, vaikka lähemmällä tutkimisella yleensä selviää, että kaappi kätkee sisäänsä vaikka mitä sellaista, jota en edes muista omistavani. Siksi on paikallaan taas pistää pikku blogikirppis pystyyn!
blogikirppis
Kuvaa klikkaamalla pitäisi päästä samaan vanhaan blogikirppikseeni ja samoilla säännöillä mennään jälleen! Hyvää sunnuntaita kaikille, katsotaan palataanko tänään vielä asun merkeissä :)

4 kommenttia:

 1. Vinkkaan vain: leggareista ei millään mene postikuluja 5,40euroa. Mahtuvat hyvin a4 kirjekuoreeseen hyvinkin litteenä, eivätkä painakkaan paljon mitään joten postikulut ovat 1,40-1,60e.

  VastaaPoista
 2. Postikulut lasketaan kai painon mukaan, ja noi on aika paksut leggarit, joten lähempänä 3e. Katsoin ensin väärästä kohdasta taulukkoa :P Tosin kirjekuoriakaan mulla ei ole nurkissa, joten niiden pitäisi periaatteessa mahtua tuohon hintaan.

  VastaaPoista
 3. Hei ! Minkä kokoiset ovat kengät ja paljonko niistä veloittaisit ?

  VastaaPoista
 4. Kirppisblogissa on juuri tänään päättymässä huutokauppa, kannattaa käydä vilkaisemassa! Kuvaa klikkaamalla pääsee kirppikselle. Koko harmaissa on 37 ja mustissa ballerinoissa 35,5-36 :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.