tiistai 12. tammikuuta 2010

I want

Nähtyäni Chloén syysnäytöskuvat viime keväänä rakastuin näytöksessä esiteltyihin shortseihin. Sitten tuli kuitenkin muita näytöskuvia, kiireinen kevät, väsynyt kesä ja shortsi-innostus katosi mielestäni. Nyt, melkein vuotta myöhemmin, pappashortsit ovat edelleen vahvasti verkkokalvoillani.

pappashortsit
Tarkoitus olisi etsiä kirpputoreilta vanhat miestehousut, joissa olisi sopivan korkea vyötärö ja leveät lahkeet - ominaisuuksiin pitää lisätä vielä jämäkkä villa(?)kangas, joka rypyttyisi kivasti kuroessani shortsit vyöllä vyötärölle. Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä! Nyt olen Turussa, jossa tarkoituksena olisi käväistä muutamalla kirpparilla opiskelun lisäksi. Pidän peukkuja Turun Pelastusarmeijan kirpparin valikoiman suhteen! ;)

Ps. jos kuvat näkyvät oudosti/eivät näy tms. yritän korjata asian mahdollisimman pian. Olen tällä hetkellä vielä aika hakusessa tämän WordPressin kanssa!

kuvat: lookbook.nu, style.com, garancedore.fr

14 kommenttia:

 1. Ah, mäkin niin ihastuin tuohon Chloen mallistoon! Siinä on jotain sellaista 80-luvun rentoa henkeä, josta tykkään kovasti. Hiekan, pellavan ja harmaan sävyt kiinnostaa, vaikka olenkin tälläinen melkein aina mustaan pukeutuva yksilö. :) Kivat pappashortsit on mullakin ollut hakusessa, yhdet harmaat college-malliset jo löysinkin viime kesänä Zarasta.

  VastaaPoista
 2. Katoin just joku aika sitte Garance Dorén blogissa noita pappashortseja, ja syöksyin heti silpomaan isäni vanhoja korkeavyötäröisiä farkkuja :-D Ne ei tosin onnistunu ihan niinkö olisin toivonu, hehe.. Vois metsästää kirpparilta vanhat pappahousut ja kokeilla jos niillä onnistuis paremmin. :)

  VastaaPoista
 3. Pappashortsit, pilkkusukkikset ja ylipolvensaappaat näyttää tosi hyvälle yhdessä!

  VastaaPoista
 4. Ah, täällä toinen pappashortsien fanittaja, pitäisipä itsekin yrittää löytää tuollaiset miesten housut, josta sopivanlaiset shortsit saisi tuunattua. Mulla itseasiassa oli viime keväänä sellaiset vähän sinnepäin farkkushortsit, korkealla vyötäröllä ja leveillä lahkeilla, mutta kulutettu farkkumateriaali ei sitten oikein ollutkaan mun juttu ja luovuin niistä. Villa/jokumuu-kankaiset pappashortsit kiinnostaisi kyllä!

  VastaaPoista
 5. Ah, Chloén mallistot on kyllä oikeaa herkkua sekä silmille että mielelle.:))

  VastaaPoista
 6. Tässä olen juuri viime päivät kuumeisesti metsästänyt vastaavia alennusmyynneistä! Ei ole vielä tärpännyt, joten taidan seuraavaksi kiertää luottokirppikset.

  VastaaPoista
 7. Cloélla oli yksi ihanimmista näytöksistä!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti tää tulee ihan rakentavana kritiikkinä..
  Tykkäsin sun aiemman blogin lookista tosi paljon ja muutenkin kaikki kuvat oli tosi siististi aseteltu. Perfect. Tää nykyinen banneri ei nyt ihan toimi, koska on jotenkin suttuisen näkönen. Noi "rajat" menee jotenkin kummasti kuvissa tota mustaa taustaa vasten ja noi pystyviivat ei jotenkaa asetu kokonaisuuteen. Jotenki kuvat, teksti ja pystyviivat kaikki on ristiriidassa toisiisa ja näyttää nopeesti kyhätyltä, josta tulee suttunen vaikutelma.
  Toivottavasti et pahastu! :)

  VastaaPoista
 9. love


  http://factorystyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Mä kiinnitin kans huomiota silloin noihin Chloen shortseihin ! Toivottavasti löydät jotkut kivat housut sielt kirpparilt ;)

  VastaaPoista
 11. Hurahdin itse Chloén syksyn mallistoon aika totaalisesti kans viime vuonna :-) Nuo pappashortsit ovat kyllä unelma.

  VastaaPoista
 12. Hei, A.P.C:lla oli nettikaupassa alennusmyynnissä korkeavyötäröisiä pappashortseja! ;)

  VastaaPoista
 13. jag visste inte att du e finlandsvensk, trevlig! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.