torstai 7. tammikuuta 2010

a hint of spring

Vähän aneemista bloggausta nyt, mutta tässä pari kuvaa, jotka ilostuttivat mua tänään. Vaikka Helsinki tuntuu tällä hetkellä lähinnä hukkuvan lumeen, niin kevät on todella tulossa :) Ensimmäisessä kuvassa Minimarketin aurinkolaseja, jonka tyylisiä on näkynyt jo edeltävinä kesinä esim. Chanelilla - täysin pyöreä muoto on edelleen hot.

Acnen ( ♥ ) kevättä. Teräsnaulakorot ovat fiercet! Wedgejen adoptoimista omaan kaappiin harkitaan... jollei hinta ole ihan holtiton!Hyvin keväisen oloista ensi vuoden talvimallistoa (!) á la Ruby by Deanna Didovich. Deanna Didovich on siis uusin lisäys suunnittelijajengiin, joiden putiikin käsialaa ovat mallistot Madame Hawke, ko. Ruby ja it is what it is. Rubyn koko lookbook täällä.
Palaillaan huomenna, toivottavasti jo jonkinlaisen asun merkeissä. :)

I'm quite sure it's still coming. The spring, I mean. From time to time it's hard to believe when the whole Helsinki is about to drown into snow, but a quick look at this photos will lighten up minds... Last pictures from Ruby collection (f/w 2010!), in the middle is Acne's spring and highest up are sunglasses by Minimarket.

kuvat: vanillascented.freshnet.se, rubynz.com, emsedge.freshnet.se

7 kommenttia:

 1. Mä en kestä noita Acnen pantterikenkuleita. Just kuolasin niitä toisaalla, ja kävin etsimässä nettikaupasta, ei ole vielä tullut. Tahtoo ne, ovat taatusti supermukavat ihanat pehmeät kesän rönttökengät..ah.

  VastaaPoista
 2. Aivan törkeän suurta mainoskampanjaa odotellessa koskien "Muotibloggari Tukholmaan" aihetta... No ei nyt, ainakin yhden postauksen voisit uhrata aiheelle, kaikki lukijasi (jotka varmasti äänestäisivät sinua!) eivät välttämättä ole tästä kilpailusta vielä tietoisia :).

  Eihän sitä voi laskea edes itsensä mainostamiseksi, se on vain yksi postaus :D.

  VastaaPoista
 3. Äänestin sua muuten siinä Mintun arvonnassa!!!! Toiv. pääset matkaan.

  VastaaPoista
 4. täällä hingutaan myös noiden leopardirönttösten perään. täydellisen tarpeelliset kevätkengät !!

  VastaaPoista
 5. Oi että, ois aika siistit nuo pyöreät lasit kesäksi ! Eri asia sitten käyvätkö ne kasvojen muotoon..

  VastaaPoista
 6. Moikka!
  Mitä liikkeitä Helsingin keskustasta suosittelisit erityisesti käymisen arvoiseksi, jos aikaa on vain parisen tuntia. Mielellään siis sellaisia liikkeitä joita ei muualta löydy (h&m:t ja ginatricot on jo nähty). Lauantaina olen tulossa koulun kanssa musikaalia katsomaan ja sitä ennen olisi pari tuntia shoppailuaikaa ;)

  VastaaPoista
 7. Oi mitä ihanuuksia! Tuollaiset aurinkolasit olisivat kyllä mieluisat kesäksi. :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.