maanantai 25. tammikuuta 2010

Här är Marianne!

Yleensä inspiraationlähteistäni kysyttäessä viittaan tylsästi catwalkien ja satunnaisten katumuotiblogien suuntaan, mutta takataskustani löytyy totta puhuen myös muutama erittäin tarkasti seuraamani blogi. Yksi näistä bloggajista on norjalainen Marianne, joka on inspiroinut mua ainakin jo vuoden päivät. Hänen tyylinsä on juuri sellainen, jollainen haluaisin oman tyylini olevan - trendikäs hauskalla tavalla, klassisen tyylikäs olematta tylsä.
marianne


Mariannen pluspuoleksi voi laskea myös shoppaushulluuden, johon voin samastua - hän pitää omistuksessaan mielettömän määrän niitä juttuja, jotka minä tahtoisin omistaa ja kaiken lisäksi vielä shoppailee  noin 80% samoja juttuja, joista minä vain unelmoin. Välillä tekisi mieli ostaa lentolippu Norjaan ja näpistää koko hänen vaatekaappinsa paluulennolla tuotavaksi. Hänen bloginsa löytyy täältä, täydet suosittelut!


When people ask me where I get my inspiration, I mostly refer to some street style sites and style.com. It isn't the whole truth - there is still some blogs that I follow like a slave. One of them is norwegian Marianne's blog. Her style is exactly that I'd like to have - trendy with an edge, classic but not boring. One of the plus (or maybe it should be minus?) sides of her blog: she buys about 80% of the stuff I just dream of. I love to see someone wearing that stuff, because as a student I couldn't afford it all myself. Her blog is here, you should definitely check it out.

12 kommenttia:

 1. Oih, onpas kaunis tuo alaoikealla oleva kokonaisuus, sliipatut hiukset ja upea harmaa mekko, very nice!

  VastaaPoista
 2. Millois vastausta merkintään "kaupassa on ja oli"? Siellä alkupäässä näyttikin olevan jo vastauksesi niihin kommentteihin, mutta mm.meikäläisen kommenttiin ei ole parin viikon aikana kolahtanut mitään. No ei sillä niin väliä :)

  Kirjoitan saman kommentin mitä siihenkin! Eli "vihdoin uskaltauduin kommentoimaankin jotain tänne sun blogiisi. Oon tämän tuore lukija ja aion jatkossakin olla (siis lukija). Oon lisännyt blogisi jo oman blogini sivupalkkiin ja tykkää tyylistäsi ja tavastasi kirjoittaa todella paljon! Tää on ihana blogi! Ja sun tyylisi on nätti ja klassinen! Sekä oot itsekkin todella nätti! :)" Vastausta tohon kommenttiin?!

  Sitten mulla oisi pari kysymystäkin. Elikkäs millä kameralla kuvaat? Niin kuin minkä merkkinen jne.? Tosi ammattimaisia kuvia näpsit ja kuvanlaatu on suoraan sanottuna fantastinen!

  Ja toinen kysymys ois, että mitä fonttia käytät blogimerkinnöissäsi sekä noissa muokatuissa (kehystetyissä) kuvissa on fonttina? Esimerkkinä olkoon vaikka toi päähuivit ja raidat, mitä noissa ylläolevissa kuvissa lukee? Siis millä fontilla?

  Ei muuta! :)

  VastaaPoista
 3. Mariannen blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta, kiitos vinkistä!

  Se, että lasket shoppailuhulluuden plussaksi, nostaa tosin hieman omat karvani pystyyn. Olen enemmän harkitsevan ja vastuullisen kuluttamisen kannalla ja suosin vaatekaapista jo löytyvien vaatteiden yhdistelemistä ja aktiivista käyttämistä ennemmin kuin sitä, että koko ajan ostaa ja haalii sinne jotain uutta.

  Blogisi on yleensä mainiota ajanvietettä ja kuvat kauniita.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään niin paljon sun tyylistä, että varmasti tykkään sitten Mariannenkin. Pitääpä laittaa seurantaan. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Täysin aiheen vierestä: muistelen, että teillä oli olohuoneessa futon-sohva ja käyttökokemuksia toivoisin kuulevani ennen omani tilaamista. Onko ollut käytössä kestävä (runko ja materiaali)? Muistatko sohvan mallia? Toimiiko myös sänkyversiona? Kiitokset! :)

  VastaaPoista
 6. se on niin hassua kun ihmiset haluaa tietää mistä inspiroituu. aina ajattelee, että eikö se ole ihan itsestään selvää, että kaikkialta ympäriltään ja siitä mitä näkee. hih hassua. mariannesta näkee kyllä, että teillä on jotain yhteistä tyylitajun suunnalta! :D

  VastaaPoista
 7. Jep, se on aivan mieletön! Niin tarvitsen tuon mekon...

  VastaaPoista
 8. Moikka! Anteeksi, mulla on tosiaan ollut sellainen kiire, että hädin tuskin ehdin postailemaan mitään kommentteihin vastaamisesta puhumattakaan... :( Luen kuitenkin aina kaikki kommentit, ja kommenttisi ilahdutti tosi paljon! Huippua, että olet alkanut lukemaan blogiani (ja kommentoit siitä !) Täytyy käydä vilkaisemassa blogiasi :) Nätteydestä en puhuisi, mutta kiva kuulla, että tyyli miellyttää :)

  Kuvaan Canon 450D:llä, mutta taitaa olla toi 50mm1/1.4 objektiivi, joka niistä kuvista tekee niin ihania :) Noissa on sellainen Photoshopin fontti, joka oli muistaakseni joku "Handwriting" -niminen. Toivottavasti auttoi :)

  VastaaPoista
 9. Ole hyvä, ja laita ihmeessä! :)

  VastaaPoista
 10. Ole hyvä, pakkohan tuota oli suositella :) Ei se kirjaimellisesti ole plussaa - vain sellainen shoppaus"hulluus", johon voin samastua, on kivaa. Itse en pysty ns. kertakäyttämään vaatteita, sillä jostain kotikasvatuksesta periytyy se mantra, että vaatteita käytetään kunnes menevät puhki. Joskus inhottaa lukea jostain blogista, kun vaatetta ostetaan kilokaupalla eikä sitä koskaan päällä näy. Olipa sitten kirppikseltä tai Ginasta, hur som helst. Luulen, että olemme tässä loppujen lopuksi aika samoilla linjoilla :)

  VastaaPoista
 11. On ainakin meillä kestänyt hyvin :) Se meidän on itse asiassa just toi sama, mikä Vepsäläisen mainoksessa pyörii... :D Se toimii oikein hyvin myös sänkynä - ollaan joskus majoitettu parikin vierasta siinä. Suosittelen myös sitä!

  VastaaPoista
 12. Niinpä! Tosin mulla on juuri Mariannen tapaisia jatkuvan inspiraation lähteitä, joiden tyylistä tietää saavansa paljon enemmän kuin sattumalta kadulta. Toimii pahan päivän hätävarana ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.