maanantai 18. tammikuuta 2010

Häntä lemmikkilaukulle?

Louis Vuittonin s/s 2010 kevätnäytöksen innoittamana ilmassa on näkyvissä uudenlaista turkistrendiä - toteutettavissa ehdottomasti myös tekoturkiksella tai vaikkapa sillä ala-asteaikaisen pipon hännällä - nimittäin laukun hännöittäminen. Kiinnitin viime viikolla huomiota Helenen laukussa killuvaan häntään (kuva tosin työkaverin laukusta) ja kuten kaikkeen ihmeelliseen, suhtaudun tähänkin uteliaasti.
häntälaukku
Outoahan se ensi näkemältä on, mutta laukkukoruja on ollut jo hyvän tovin. Miksei sitten tätä?

Lyhyesti aiheen vierestä: yleensä ottaen suhtaudun 2nd hand -turkiksiin myönteisesti. Varta vasten minua varten teetettyä turkista en ostaisi, mutta toiselta perittyä aitoa turkista käytän mielelläni. Kaapissani roikkuu myös valmistusprosessillaan luontoa huomattavasti enemmän tuhonnut tekoturkki.

Trend alert! Bag chains and bag jewelry are so last season - According to Louis Vuitton it's going to be a fur tail that's hanging from our bags this spring!

kuvat: style.com, caroline.feber.se

22 kommenttia:

 1. Hih. Mietin täällä, että mitähän mahtoi tapahtua mun ala-aste aikaisen supikoira hatun hännälle. Siskon saksanpaimenkoira nimittäin rakastui hattuuni siinä määrin, että järsi siitä hännän irti. Mahtaisko se löytyä vielä kotoa.. Nyt olis löytynyt sille irtohännällekin sitten näköjään ajanmukaista käyttöä. :D

  VastaaPoista
 2. Tshih. Siinäpä vasta kokonaan uusi, konkreettinen merkitys sanonnalle "ketunhäntä kainalossa". :)

  VastaaPoista
 3. mulla on ollut tollanen pinkki juurikin ala-asteella. Meidän äitillä oli tummanvihreä:D Mutta toimii tuolla tavalla kyllä ehkä hippasen paremmin kun pipossa.

  VastaaPoista
 4. hahhah tosta ei varmaan tule mitään suurta massahittiä mutta ihana toi on ja varmasti saa hymyjä ihmisten kasvoille kun tollasen kanssa kaupungilla kävelee <:

  VastaaPoista
 5. ei, vitsit! aivan ihanan söpö idea! ja jaan sun kanssa täsmälleen saman näkemyksen second hand turkiksista:)

  VastaaPoista
 6. Oon myös katsellu noita häntiä uteliaana vaikkakin ihan heti mieleeni tuli hymy korvilla muistot kun ala-asteella pipostani roikkui tuollainen:D Vieläköhän se löytyisi vanhemiltani säästöstä;) Ja mitä noihin turkisasioihin tulee niin olen myös aika pitkälti samoilla linjoilla:)

  VastaaPoista
 7. Oi, nostalgiaa :D Mulla oli päiväkoti-ikäisenä neonkeltanen pipo ja siinä harmaa häntä :D Carolinellakin oli blogissaan hieno asu, jossa oli mukana häntä!

  VastaaPoista
 8. Yes, oon todellakin niin samaa mieltä tosta turkisten käytöstä ja hankinnasta sun kanssa.

  Ja laukkuhännästä... Ei ehkä ihan heti tule omaan käyttöön, mutta hauska ;)

  VastaaPoista
 9. Yyyyyh tulee ihan liikaa ne ala-asteaikaiset avaimenperät mieleen. En olisi ikinä uskonut, että ne tulevat takaisin.

  VastaaPoista
 10. Heh tuo häntä on jotenkin tosi hyväntuulinen idea laukun kanssa :-) Saa nähdä tuleeko tästä isoakin juttua, itsekin uteliaalla fiiliksellä..

  VastaaPoista
 11. ketunhäntä kainaloon ehdottomasti. mutta juurikin kierrätetty kirpparihäntä :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä se oikean turkiksen valmistaminen luontoa vaan silti enemmän rasittaa. Toki aidon turkin voisi kuvitella kestävän vuosikymmeniä kauemmin tekoturkikseen verrattuna, mutta itse valmistusprosessin kannalta tekoturkis on huomattavasti ekologisempi ja eettisempi vaihtoehto. Mutta edelleen, on ehdottomasti fiksumpaa ostaa second handina aito turkki kuin uusi tekoturkis. :) Onhan kaikki sinänsä järkevää ostaa second handina jos luontoa ei halua rasittaa.

  VastaaPoista
 13. Hauska idea, mutta jotenkin outo silti :D

  VastaaPoista
 14. Itse tykkään tosta, oon pitäny jo koko syksyn häntää laukkuani koristamassa :)Ruotsissahan noita on näkyny jo pitkään streetstyle sivuilla, sieltä taisinkin inspiksen saada.
  Ps. Sun blogi on tosi kiva!

  VastaaPoista
 15. En kyllä yhtään lämpee tälle idealle, en käyttäis tollasta :D Mut mikäs siinä, kunhan noi hännät on tekoturkkia eikä oikeista eläimistä väännettyjä

  VastaaPoista
 16. Nää häntäjutut laukussa tuo meille ;vanhoille; nuoruuden mieleen. Kaikkihan tulee aina uudelleen ainakin jossain muodossa.Muistan itsellänikin olleen moisen hännän...ei oikein enää kiinnosta.

  VastaaPoista
 17. Aaaa just ihastelin ja ihmettelin tollasta Saran blogissa http://tickle-your-fancy.blogspot.com/

  Onneksi selvitit että mikä se oikeenon! kiitos siitä :D

  VastaaPoista
 18. Minäkin olen niiiin vanha, että hyvin muistan tuon saman villityksen jo 80-luvulta : ) eli ei mitään uutta auringon alla, muoti kiertää. Mutta täytynee siis kaivaa vanha häntä kaapista ja ottaa käyttöön, jos se kerran on taas muotia.

  VastaaPoista
 19. Hahah. Joku oli ehtinytkin jo muistella 80-luvun karvahäntäaikoja. Itselläkin taisi moinen roikkua mukana ala-asteella. Mä en nyt just kestäis jos nuo ruippanat tulevat ihan oikeasti takaisin katukuvaan. Armoa! :)

  VastaaPoista
 20. Häntä näyttää hauskalta! Saattaisin kokeillakin tota, jos vain olisi joku laukku, johon sopisi häntä roikkumaan.

  VastaaPoista
 21. Just ostin ebaysta 2 eriväristä häntää enkä malta oottaa että ne tulee!! Haha varmaan tulee katseita mutta ehottomasti aion ainakin laukussa roikottaa ja kokeilla ehkä farkkuihinki sitä ;D

  VastaaPoista
 22. Valitettavasti Aito turkis tuhoaa luontoa paljon enemmän kuin se tekoturkis. Muista aina että se on kuollut eläin. :(

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.