tiistai 8. joulukuuta 2009

Vanha fiksaatio iskee jälleen

Nyt on vissiin jälleen se aika, kun alan haikailemaan kunnon talvikenkien perään. Monen talven ajan oma synonyymini "kunnon talvikengille" on ollut Dr. Martens, eikä se tee poikkeusta tänäkään talvena, vaikka olenkin kuullut popojen olevan aika kamikaze-henkiset jäällä. Kitkerän katkerana olen kuitekin katsellut kaupungilla Martenseissa juoksentelevia kanssasiskojani, mutta jättänyt aina jollain tekosyyllä omat hankkimatta.

Ystäväni oli juuri hankkinut liilat Dr. Martensit, joten aihe tuli eilen puheeksi uudelleen. Tein innostuksessani kollaasin siitä, millaista/minkätyylistä yhdistäisin minun mustien Martensejeni kanssa.

Kollaasi pääsi vähän laajenemaan, koska olen aika varma, että ko. maihareiden kanssa sopii melkein kaikki. Kenkien hankinta lykkääntyy nyt kuitenkin jälleen eteenpäin, sillä joululahjat itselle ovat tällä hetkellä hankintalistalla viimeisenä. Joulupukki tai vaikka Dr. Martensin tuotantopäällikkö - never mind who it would be - voisi pistää yhden mustan parin Martenseja tänne päin, oon ollut kuitenkin melko kiltti koko vuoden!

PS. Uutisena teille, jotka ette ole lukeneet Silverin blogia: Tuossa kollaasin Lady Gaga -kuvassa Gaganeidolla on päällään suomalaisen suunnittelijan Daniel Palillon luomus! Kuva on Urban-lehden kuvauksista :)

I'm in desperate need of Dr. Martens boots again. This same thing occurs to me every single winter and I still haven't bought them! Guess it'll be the next winter I finally complete this mission, because I have so many other things on my to-buy-list right now. Like christmas presents... who cares of those anyway...

10 kommenttia:

 1. Löysin juuri perjantaina itselleni "doccarit" ja vielä puoleen hintaan! Edellisen kerran pidin niitä 90-luvun puolivälin tuntumassa. Heh.

  VastaaPoista
 2. itelläni on martensit ja ne on jotenki muokkaantunu myös joka ikisen sään kengiksi selkeesti enkä oo kyllä mitää kamikatze efektiä jäisillä kaduilla huomannu! ja sopii siis tottakai kaiken kanssa

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen kollaasi! Mistä nuo sukkahousut ovat, nuo ruutukuvioiset on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 4. Martensit on kyllä upeat joillain, jostain syystä en vaan voi itselleni kuvitella, kun tyylini on niin normaali ja turvallinen :) mutta sulla, ne olisi upeat!

  VastaaPoista
 5. no just kerkesin miettiä että tutun näkönen toi gagan asu, ihan kun jonkun suomalaisen tekemä.. ;) ja sielt se vastaus tulikin! vähänkö hienoa!

  VastaaPoista
 6. mistä tuo ihana villapaita muistatko?

  VastaaPoista
 7. mulla on mustat kiiltävät martensit ja kannustan jykevästi että riennät nyt heti nyt kauppaan ostamaan ne, mun lempparikengät koko maailmassa mikä on aika iso titteli

  VastaaPoista
 8. Sori mainostus, mut miten olis nää: http://salattu.huuto.net/kohteet/doc-dr-martens-vintage-kiilonahkamaiharit-koko-3_36/122224920 ? :D
  Laitoin myyntiin, koska olivat itselleni liian pienet, ja muistelen, että puhuit joskus koon 36 kengistäsi?
  En voinut olla mainitsematta, koska haluan löytää noille kodin, jossa niitä arvostetaan!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.