lauantai 12. joulukuuta 2009

Pari bootsiparia

Joku päivä sitten kaupoissa kiertäessäni bongasin seuraavat kengät.
Ensimmäiset ovat Mangosta, joskin melko Acne-henkiset! Hintaa kengillä oli 59,90 euroa.
Toiset kengät ovat merkiltään Don Donna, joten niitä saa siis ostaa Rizzosta. Näistä kiinnostuin siksi, että vihdoin neljän vuoden ahkeran käytön jälkeen tekonahkaiset cowboy-bootsini DinSkosta ovat alkaneet näyttää loppuun palamisen merkkejä ja haluaisin tilalle uudet, laadukkaammat versiot niistä. Näissä on matala kanta ja hauskalla tavalla vähän kiiltäväksi käsitelty pinta, joka näyttää jalassa vähän samalta kuin Anywhon Ingridin bootsit. Kengillä oli hintaa 150 euroa.

In stores: a pair of really acne-ish boots from Mango 59,90 euros and a pair of cowboy boots from Rizzo, by Don Donna. My old cowboy boots are so stressed out already that I'd be glad to find successors for them. They look somewhat the same as Ingrid's boots (from Anywho). A bit shiny, soft leather and low heel.

12 kommenttia:

 1. Kivat molemmat, tykkään ehkä enemmän Mangon siroista versioista :)

  VastaaPoista
 2. Ei bootsit vaan nilkkurit imho. :P Korossa on jotain pientä Acne-henkeä, mutta aika halppisrumia omaan makuuni..

  Odottelen kovasti lottovoittoa ja alennusmyyntien alkamista, jotta voisin dyykata Vagabondin liikkeen. ;__; (Ja kyllä eräät Acnen korkkaritkin kävisi *huokaus*)

  VastaaPoista
 3. Tsiigailin noita Mangon tänään, jäi kauppaan. :/TYhmä minä!

  VastaaPoista
 4. Noi cowboy tyyliset on ihan sairaan kivat !

  VastaaPoista
 5. Noi don donnat on ihan sairaan makeet! jos mulla olis ylimääräistä rahaa (tai en olis niin pihi) kävisin todellakin hakemassa ne kotiin.

  VastaaPoista
 6. oi tosta buutsi kuvasta (linkattu buutsikuva jossa kolmet kennät) MILLONHAN OON IKINÄ NÄHNY SUN KÄYTTÄVÄN NIITÄ LEPARDI JUTTUJA?! noniin alaha niitä käyttää

  VastaaPoista
 7. ^^ Hih, edelliselle Anonyymille pakko kommentoida, että juurikin mm. viime torstain glögi-illassa leopardit todistettavasti bongattu 'on the road'! ;)

  VastaaPoista
 8. voi vitsi pitää käydä katsastamassa nuo mangon namut, on niin huomattava yhdennäköisyys kauan himoittuihin acnen buutseihin :-) ihanaa että käyt aina spottailemassa kaupoissa, ja julkaset löydökset täällä, on sitten köyhillä opiskelijoillakin mahdollisuus näyttää upealta ilman vararikkoa ;-)

  VastaaPoista
 9. Nuo ylemmät bootsit kolahtivat, ja kovaa! Harmi vain, että kenkäkiintiöni on tältäerää täynnä. Ainakin hetken aikaa ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.