maanantai 14. joulukuuta 2009

Pakkaspäivän kahvihetki

Näin kylmänä päivänä ehkä glögihetken jälkeen paras idea on istuskella kahvilla tuntikaudet juoruten yhtä sun toista, kun kaupungilla pyöriminen käy liian kylmäksi puuhaksi. Suunnistimme tänään Jennin ja Irenen kanssa Café Lasipalatsiin kahvittelemaan - siellä kun saa kahvikupin hintaan myös santsikupin. Tässä Mademoiselle Pigalle -blogista tuttu, kaunis Irene
Jenni teemukin kera :)

... ja viimeisenä ilmeisen kofeiiniaddikti seuralainen, joka ei edes päivän seitsemännen kahvikupin jälkeen voinut estää haukotustaan :D Voiko kahvinjuomisen piristävä vaikutus kääntyä jotenkin vastakkaiseksi tietyn rajan ylittämisen jälkeen?

Tarkkasilmäiset/hyvämuistiset tietty huomaavat, etten ole edelleenkään saanut ommeltua tuon collegen hartioihin niitä nahkapaloja, joita niihin meinasin. Tänään kiskoin tuon kaapista ja irroitin nuppineuloilla kiinnitetyt irtopalat olkapäistä. Ehkä se ompelu pysyy muistissa paremmin, kun sijoitan sekä nuppineulatyynyn että nahkapalat keskelle keittiönpöytää? ;)

Tässä vielä päivän asu, kiitos kuvasta Irenelle!
tekoturkki/faux fur 2nd hand, collegepaita/sweater American Apparel, ristikoru/cross necklace eBay, huivi/scarf Zara, farkut/jeans H&M, laukku/bag Alexander Wang

Nyt käyn takaisin maanantai-illan telkkariputken pariin! :)

A coffee break with some of my friends in Café Lasipalatsi. Freezing cold weather (like today in Helsinki) almost forced us to stay inside - but there's nothing wrong with gossiping for several hours and drinking warm coffee when it's horrifying cold outside :)

15 kommenttia:

 1. Irene kyllä näyttää tosi kauniilta tuossa kuvassa ü

  VastaaPoista
 2. joitko oikeesti 7 kuppia kahvia? :O

  VastaaPoista
 3. olipa ihanan tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
 4. aww kiitti :) ja vielä toi mun ryhdin suoristus -kuva haha

  VastaaPoista
 5. Täällä entinen (todella paha) kofeiiniaddikti, joka vieroitti itsensä tuosta huumaavasta aineesta työllä ja tuskalla viime kesänä. Elin puolet viime kesästä horroksessa ja krapulantapaisessa olotilassa, kunnes pikku hiljaa alkoi helpottamaan.
  Nykyään jos erehdyn juomaan kahvia iltapäivällä, kimpoilen ympäriinsä vielä yhden aikaan yöllä. Mutta jos ihan aikaisin aamulla nauttii kahvin, saattaa päästä nukkumaankin suht normaaliin aikaan. Ainoastaan on kamalan energinen koko päivän.
  Eli vasta lopettamisen jälkeen olen huomannut kahvin piristävän vaikutuksen ja käytänkin sitä vain äärimmäisissä väsymystiloissa. Jos on ollut kaksi päivää peräkkäin "ääretöntä väsymystä", seuraava viikko menee krapuloidessa ja kohmeessa. Panee miettimään, kuinka terveellinen tuo aine oikein on... :)

  -Hanna-

  VastaaPoista
 6. Ihanat farkut! Ootte söpöi <3

  VastaaPoista
 7. Irenen paita näyttää ainakin kuvassa täydellisen väriseltä harmaalta :)!

  VastaaPoista
 8. Ihania harmaita neuleita ja collareita! Näyttää niin tajuttoman hienoilta näinä vuodenaikoina!! Ja varmasti ihania myös päällä lämmittämässä! :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on ihan sama juttu kuin Hannalla, pääsiin eroon kofeiinirippuuvuudesta ja nyt olen kuin Speedy Conzales jos vedän joskus harvoin kahvia. :D Olen muutenkin kova puhumaan, mutta kahvi todella irroittaa kielen kannat tälläisellä sitä vähän käyttävällä. Rakastan kahvin tuoksua ja makua, mutten halua enää itseäni siihen kierteenseen, jossa en pysy hereillä ilman jotakin ainetta.

  Ihana tuo sun takkisi!:)

  VastaaPoista
 10. hihi tuli ihan tuosta seitsemästä kahvikupista ja niiden jälkeisestä väsymyksestä mieleen poikaystäväni kerrostaloteoria. sen mukaan on mahdollista, että jos rakentaa tarpeeksi korkean kerrostalon, niin se tulee ikäänkuin toiselta puolelta universumia takaisin päin. sama pätee hänen mielestään kaikkeen. jos on liian viisas niin onkin jo tyhmä jne. näyttää pätevän myös pirteyteen ;p :D

  VastaaPoista
 11. Jeps, kahvin piristävä vaikutus häviää, jos sitä litkii liikaa. Parhaiten se piristää henkilöillä, jotka eivät juo sitä yhtään ja jostain syystä kiskasevat sitä nassuun. Tätä on oikein tutkittu, joten turha tummentaa vain hampaitaan :D

  VastaaPoista
 12. kuule, oot täydellinen.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.