torstai 10. joulukuuta 2009

Mattimyöhäisen toivomuksia

Vaikka kaikki fiksut ihmiset ovatkin jo ostaneet joululahjat aikoja sitten (toisin kuin minä), niin heitän huvikseni vielä kehiin toivomuslistani. Epätodennäköistä on löytää lahjapaketeista kaikkia näitä tai edes yhtä näistä, mutta leikitellään nyt ajatuksella, että minä saisin päättää lahjoistani...

Ylärivissä komeilee ensimmäisenä Helsinki10:stä bongaamani kaulakoru, joka on tehty tuollaisesta vetoketjusta. En tiedä myydäänkö muualla, mutta siellä noita oli... Tarvitsen lisäksi mustat ajonahkahanskat, vaikka en omista ajokorttiakaan. Sormettomina parhaat. Kolmantena ne Docit, tottakai ;)
Keskellä kosmetiikka, jota toivon: Diorin musta-valko-sävyinen meikkipaletti ja se Gypsy Water Byredolta. Byredon tuoksuista kun saa pulittaa yli satasen purkista (toisaalta 100ml pakkaus), niin oman kukkaron nyörit eivät aivan heti pysty tuon kohdalla löystymään...

En tiedä, tietääkö monikaan, että oikeasti tykkään hurjasti myös klassikoista, mutta näin se kuitenkin on. Tämän vuoksi tarvitessani uuden, aikaakestävän meikkipussukan käännyn Mulberryn puoleen. Tuolla pussukalla mentäisiin ainakin vuosikymmen! Lisäksi tarvitsen sen GHD:n, suoristusrautojen äidin. Niiden hinnatkin kuulma laskivat joku aika sitten. Viimeisenä Acnen Atacomat, pitkäaikaiset unelmakengät. Tietty, jos nämä ovat myyty loppuun Korvatunturin tehtaastakin, niin mainittakoon, että mikä tahansa Acnelta on enemmän kuin tervetullutta ;)

There's my wishlist for Christmas ;) Hope the Santa knows that the jewelry pieces in the first picture are available only in Helsinki10...

10 kommenttia:

 1. Ihania toiveita!! Täällä suoritusrauta jo löytyy, mutta joululahjaksi voisin ottaa pussillisen loistavaa raudan käyttötaitoa!!;)

  VastaaPoista
 2. Katoin ensin että mitä koirantalutushihnoja tuossa on :D No mutta itellä on koiranhankinta nyt sen verran ajankohtanen asia, että ei ihmekään. Vois melkeen jopa toivoa itelle sitä hihnaa, tai lahjakorttia eläintarvikekauppaan :)

  VastaaPoista
 3. Hui, näyttää pelottavalta tuo listas, koska kaikki on tosi merkkituotteita eli siis kalleita. Koska ite en ikikuunapäivänä vois kuvitella ostavani enkä edes saavani mitään noin kallista.

  Mutta ehkä sinulla, ja lahjojesi ostajilla on rahaa enemmän kuin tarpeeksi. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on lähes identtinen toivomuslista, ainoa ero oli etten osannut päättää Gypsy Waterin ja Rose Noirin väliltä :/

  VastaaPoista
 5. noh, käympä hakemassa roskakorista jotain kivaa ja riipustan siihen tussilla ÄCNE. ois varmaan tosi fräns chicckkii

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo meikkipussi! Minäkin tarvisin uuden meikkipussin ja tuommoiseen voisin sijoittaa... :)

  VastaaPoista
 7. Mulberry aiheittaa mulle ainakin heikotusta. Juuri sellaisia ihania laukkuja joita voisi sitten sadan vuoden päästä jättää perinnöksi.

  juliet xxx

  VastaaPoista
 8. Jes, sullakaa ei ajokorttia!Hyvä me ekologiset :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.