tiistai 15. joulukuuta 2009

Jeffrey Campbell, please!

En pistäisi pahitteekseni kyllä näitä popoja, jotka ovat Jeffrey Campbellin valmistamat. Norjastahan näitä saa, miksi ei siis Suomesta? Myös Monkilla ja Weekdaylla (vaikk J. C. nyt ei ruotsalainen merkki olekaan) on ollut selkeä strategia laajentaa lyhyen ajan sisällä sekä Norjaan että Suomeen - Norjaan Monki saatiin nyt syksyllä ja Suomeen se saapuu Weekdayn kera ensi keväänä, joten samaa voisi suositella myös Jeffrey Campbellille. ;)

Ainakin minä olisin 100% sen puolesta, että tämä kenkävalmistaja alkaisi toimittaa upeita luomuksiaan myös tähän maahan :) Tällä hetkellä suomalaiset voivat ostaa Jeffrey Campbellia vain netistä, ainakin Nasty Gal myy merkkiä.

Look at this one!! If only we had a store that would sell Jeffrey Campbell also in Finland...

11 kommenttia:

 1. Weekday tulee Suomeen? Ooooh, hyviä uutisia. Noita samoja Campbelleita ihailin netissä, kuinkahan 100% muovihalpisfeikkejä eBaysta löytyvät ovat..?

  VastaaPoista
 2. Tuo kenkä <3 *rakastunut*.

  VastaaPoista
 3. Uuu they seem nice. I wonder if they are comfy.

  VastaaPoista
 4. Ääh, ei tälläisiä upeita kenkikuvia, sillä en yksinkertaisesti SAA ostaa enää yksiäkään kenkiä.

  VastaaPoista
 5. Jee mulla on noi aikoinaan karmaloopista ostin kun ne sinne ensimmäisenä ilmesty ja JC:n kenkiä useammatkin omistavana voin sanoa että niissä on kyllä tosi hyvä laatu/hinta suhde plus lesti ainakin omaan jalkaan tosi mukava! :D solestruckista löytyy myös paljon herra Campbellin kenkiä & shippaavat suomeen! :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Nuo kengät löytyvät The Blonde Salad -blogista myös! :)

  VastaaPoista
 7. I'm in love with these shoes! Great! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.