tiistai 29. joulukuuta 2009

Ja niin se yks

Eilisten lisäksi ostin joku aika sitten eBaysta tällaisen raidallisen jakun. Olen oikeasti tosissani näiden raitojen kanssa tänä keväänä (niinno, nyt puhun jo keväästä..), voisin kuvitella kantavani ylläni lähes täysin raidallista asua. Tämä maksoi eBayssa jonkin 7 euroa, joten en pystynyt olemaan lunastamatta sitä itselleni.

Raidan suhteen tosissaan taitaa olla ainakin Givenchy, jonka jakun kyllä mielelläni ottaisin, jos hinnasta napsaistaisiin noin alkuun edes yksi nolla pois. Täältähän sen saisi...


Mutta näin todennäköisempiä omia raitaratkaisujani ovat esimerkiksi nämä alla esitellyt.
Raitapaita GinaTricotista 14,90€, raidallinen mekko Asos.com 18£ eli n. 20€, raidallinen huivi American Apparelista 43€ ja raidallinen paita "Wonder Stripe" Acnelta 80€.

Yritän lopettaa raidallisista asioista puhumisen tähän, sillä sen verran olen tästä jo jutellut. Ensi kerralla kun raidallisuus jälleen tulee puheeksi blogissa, niin se voisi koskea tuon uuden jakkuni ympärille rakennettua päivän asua... ;)

Ok well I love stripes, I just can't let it be. Bought that blazer in the first picture from eBay some days ago, not sure yet how I'm going to combine it... some other striped options mentioned above.

10 kommenttia:

 1. Raidoista jauhaminen ei haittaa! Rakastan itsekin raitoja ja etenkin raitapaitoja. Tuo Acnen raitateeppari on houkutellut minuakin jo tovin, ja olen pohtinut myös raidallista mekkoa... nettikaupoissa niitä on näkynyt.

  Mutta sellaista pitäisi päästä sovittamaan, että voi varmistua siitä, ettei ole joutunut raitojen leventävän hyökkäyksen kohteeksi.

  VastaaPoista
 2. givenchyn ohanat jakut! ihana tuo jakku minkä löysit. tuo jotenkin mieleen sirkusmaisuutta :D vaakaraidallisetkin näyttää ihanilta

  VastaaPoista
 3. love stripes! and beautiful blazer!


  www.mode-damour.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Raidathan ovat klassiset ja aina muodissa. ;) Multa löytyy kaapista (tai no se on kyllä poikaystävän) Marimekon tasaraitapaita ja olen tykännyt siitä kovasti. :)

  VastaaPoista
 5. Raidat kierrattyy mukavasti, joten mitaan suhteellisen hyvaa raidallista vaatetta ei kandee roudaa kierratykseen. Givenchyn bleiseri on unelma.

  Nim. Miksi kaikki kiva on aina kallista?

  VastaaPoista
 6. Raidat on tosi jees, oma Ginan raita paita on luottovaate! :)

  VastaaPoista
 7. Hih, meillä on näköjään samat klassikkojutut mielessä:)
  Inspiroiduin niistä talvisista kuvistasi (joissa oli raitapaita ja huivi).
  Pakko saada karderobiin raitahuivi!:)

  VastaaPoista
 8. toi jakku!vasta ihastelin koko givenchyn kevätkesä mallistoa vogue collectionissa!mulle heti kiitos...

  VastaaPoista
 9. Mulla ihan sama vaihe menossa ja nyt tyydytänkin sitä h&m:ltä eilen ostetulla raitaneulemekolla ja kaulahuivilla :D ja muutenkin kaikki graafiset jutut ja mustavalkoisuus kolahtaa :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.