torstai 3. joulukuuta 2009

Gina Tricot kevät 2010

Tässä vielä kerättynä mun mielestä essential -paloja Ginan kevätmallistosta, joka esiteltiin tänään aamulla Mannerheimintiellä ennen liikkeen aukeamista.

Olen jo pidempään puhunut mokkabikereistä - ja nyt vihdoin niitä on ainakin jossain muodossaan tulossa Ginaan keväällä. Värivaihtoehtoja oli ainakin kuvassa näkyvän marjapuuronvärisen/aprikoosin lisäksi musta.

Niittilinja jatkuu vielä vähän erikoisemmissa vaatekappaleissa kuten bikineissä. Paljettibikinien korvaajat?

Joka keväinen/kesäinen kukkateema tulee jälleen, tällä kertaa kiinnostavin kukkavaate lienee vajaamittainen kukkatoppi, jonka helmat voi kääriä.

Parina kukkatopilla kuvassa on viime keväältä periytynyt beige jakku, joka on ehdoton vaatekaapissa edelleen. Mun pitäisikin hankkia suuremman kokoinen beige bleiseri täksi kevääksi!

Rekissä roikkui urban cowboy -puolella myös paljeteilla päällystetty käärmekuvioinen toppi. Pinta näytti yllättävän paljon aidolta käärmeennahalta paljettien toimiessa ns. suomuina!

Kukkaistyttöpuolella oli vielä armeijahenkisiä vaatteita, kuten kuvaamatta jäänyt army-kuvioinen takki ja tämä armeijanvihreä biker-takki. Armeijanvihreyttä voi muuten ensi hätään bongata Helsinki10:n vintage-puolelta, josta saa esim. Saksan armeijan vanhoja aitoja armytakkeja. Luodinreikineen. No ei.

Mieleen kieltämättä muistuivat aika paljon nämä reiskat noista Ginan kevään laseista - joten jollei ole halua panostaa jälleen RayBaniin, niin Ginasta tulee saamaan melko samantyyliset huomattavasti edullisemmalla.
Cowboymainen croppaus näytti olevan myös yksi kevään johtavista trendeistä - ja vaikka farkkupaita on vähän joutunut omassa kaapissani jäähylle, niin cropattuna se voisi kokea kyllä uuden tulemisen.

Tällaista Ginassa siis alkukeväästä: pastellisävyjä & vaaleaa farkkua sekä mustavalkoista raitaa ja boyfriend-bleisereitä. Ruutu sekä balmainmaiset korostukset leggingseissä saavat myöskin jatkoa. Melko samanlaisella linjalla mennään kuin edellisenäkin vuonna, joskin armeijakuosi saa näkyvyyttä nyt myös Gina Tricotissa. Pari lisäsuosikkia esittelen myöhemmin toisaalla :)

This is what Gina Tricot's spring 2010 looks like. Very many familiar patterns, light denim and studs - but also more of army-inspired pieces and black-white contrasted ones than before. Some of the essential pieces of the collection are pictured above.

19 kommenttia:

 1. siis oikeesti armeijakuosi? se maastokuvio vai????!!! eikä!!!!!!! OMGZOMG :D

  VastaaPoista
 2. Apua, nyt mulla on tosi suuri syy hankkia pieni maha, koska haluaisin ihan hitosti pukea noita "napapaitoja"!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää :) Etenki toi armeijanvihreä biker sekä niittibiksut!

  VastaaPoista
 4. Oi, kaikkea kivaa sitä onkin tulossa keväällä! Tulisipa se kevätkin vaan mahdollisimman nopeasti. :)

  VastaaPoista
 5. Osaatko sanoa milloin noi on tulossa liikkeisiin? Varsinkin mokkainen biker-takki, PAkko saada!<3

  VastaaPoista
 6. Upeat nuo niittibikinit, must have!

  VastaaPoista
 7. Täydellinen toi armeijanvärinen biker, pakko saada! Millon toi mallisto ilmestyy kauppoihin? :)

  VastaaPoista
 8. Muuten nuo ei iske, mutta nuo niittibiksut on upeet!! :o

  VastaaPoista
 9. haha oon muodin edellä käviä :D::D bongasin oman beigen takkini jo kesällä vaatekaappiani sulostuttamaan, kivoilta tosiaan näyttää noi kaikki jutskat :)

  VastaaPoista
 10. ootko asunu jossakin komerossa? kaikilla on jo tommoset lasit ja niitä saa joka ikisestä kaupasta

  VastaaPoista
 11. Näyttääpä vaihteeksi tosi hyvältä! Etenkin noi biker-takit on siistejä. Oon jo pitempään miettinyt, että joku värikäs biker-takki voisi olla kiva, pitääkin vissiin mennä katteleen sitten ku noi tulee kauppoihin :)

  VastaaPoista
 12. Nuo niittibiksut kiinnostavat ja ehkä myös mokkabiker. Armeijakuosi ei iske, ainakaan heti vielä ;)

  VastaaPoista
 13. Noi aurinkolasit on huiput! Tulee minttujäätelö mieleen :).

  VastaaPoista
 14. saanen sanoa aurora, et olet kyllä suomen laadukkain muotibloggari. piste. yhtenä perusteluna tähän esim. tämän päiväinen postauksesi verrattuna lukuisten muiden bloggareiden postaukseen samasta aiheesta. muut lätkäisee muutaman kuvan kyseisestä tapahtumasta ja lätisee jotain yleistä tilaisuuden tunnelmasta, mutta mitä tekee aurora. sä otat selkeitä kuvia kiinnostavista kohteista ja selität oman näkemyksesi tulevan kevään muodista erittäin havainnollistavasti kuvien kera. sä olet todellinen muodin lähettiläs. sun postauksissa on aina jokin järki ja muotiin liittyvä juju (samoin kuin sun asuissasi). selität aina idean sun asus takana. ja osaat muutakin kuin pukeutua jättikaulaliinaan, farkkuleggareihin, ovk-bootseihin ja nahkarotsiin. kokeilet kaikkea uutta ja erilaista. sulla jos jollain on siis todella tieto taito kohdallaan muodin suhteen. olet kyllä syystäkin muotibloggari! vertaisin klingiin. onnittelut! :)

  VastaaPoista
 15. Niittibikinit on kyllä ihanat, paljon kivemmat kuin ne viime kesäiset paljettubikinit! Ja oi, armynvihreä biker ja mokkainen biker, valinnanvaikeuksia =)

  VastaaPoista
 16. Mun mielestä ainakin täällä Porin liikkessä on ollut jo ohuita mokkamaisia bikertakkeja, mutta varmaan kyllä eri takki kyseessä :D

  VastaaPoista
 17. oooow rakastuin tuolla yhdessä varastomyynnissä Just Femalen vaaleanpunaiseen mokkaiseen bikertakkiin, mutta 100e oli vähän liian hintava kuitenkin. ihanaa jos saan vielä toisen mahdollisuuden ostaa sellaisen.

  ja noi lyhyen malliset paidat, jotka alhaalta sidottu; must have!

  ps. kiva postaus

  VastaaPoista
 18. Tämä oli mainos. Joka kommenteista päätellen näemmä myös toimii. Oi voi.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.