keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Definitely rip-off material

Tässä ovat tällä viikolla mua eniten kiehtoneet kuvat, inspiraatioksikin niitä voisi kutsua. Ensimmäinen kuva on Chloén tämän syksyn syyskokoelmasta, joka on kokonaisuudessaan hyvin inspiroiva löysine siluetteineen. Tämä kuva on mulle ehdoton ykkönen, enkä aio yhtään häpeillä ilmoittaessani, että aion kokeilla suoraan kyseistä lookia lähipäivinä. Tosin nahkashortsit ovat tähän hätään mulla paljon istuvampaa mallia, mutta muuten.

Oikeastaan muukin näiden kuvien inspiroivuudesta pohjautuu neuleisiin. Amlul on yhdistänyt upeasti matalat herrainkengät, ison neuleen ja mustan, löysälierisen hatun. Lookbookin tyttö on sen sijaan pukenut neuleen takin päälle. Idea ei sinänsä ole uusi, mutta itse olen aina yhdistänyt neuleen tuolla tavalla vain nahkatakkiin. Toimii jakunkin kanssa!

Check out the use of knits here! Love Chloé's runway look (going to rip it straight off), Amlul's chunky cardi worn like a coat - the whole combo is awesome - and short-sleeved cardigan dressed over a blazer. Haven't tried that one, I guess I should!

3 kommenttia:

 1. Tuollainen valtava huopamainen neule olisi oikein kätevä näillä pakkasilla!

  juliet xxx

  VastaaPoista
 2. Chloen vaatteet on kyllä upeita!

  VastaaPoista
 3. Rakstan neuleita ja haluan kyllä itsekin testata tuota neule takin päälle-vaihtoehtoa.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.