maanantai 28. joulukuuta 2009

Breaking my own principles

Ja niinkuin olen vannonut laadukkaiden nahkalaukkujen perään, menin sitten tänään ostamaan muovisen. Tosin muovinen on todellakin muovinen, ei siis tekonahkainen laukku. Sallittakoon siis ;)

Puhun siis tästä laukusta, joka on itse asiassa aikaisemminkin nähty täällä. Nyt se oli alennettu viiteen euroon H&M:ssä eli mielestäni sopivan hintaiseksi ja sehän lähti mukaan täydentämään vaatimattoman kokoista laukkukokoelmaani.
Yritin kovasti shopata muutakin kuin laukkuja, mutta niin vain kävi, että mukaan lähti yllä esitellyn lisäksi vain toinen laukku. Tai tarkemmin ottaen se on mokkanahkainen reppu!
Sain joululahjaksi muun muassa lahjakortin Zaraan, joten tämä söpöliini, jota en ole oikein ennen raaskinut ostaa, sai lahjakortin välityksellä uuden kodin mun kaapista.

Sen kummempia en ostanut - ehkä ihan fiksua ottaen huomioon, että kevätmallistojen saapuessa tulen aina sietämättömän ostohimoiseksi ja sitten harmittaisi, jos kaikki raha onkin jo mennyt alerekkejen aarteisiin... tämä todistelu toimii ainakin itseeni ;)

10 kommenttia:

 1. REHELLINEN muovilaukku on oikein mallikas ja söpönen -keinonahkaisia (muovisia) hyljin itsekin :)

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja! Toi muovinen on just sellanen minkä vaan sä voit kantaa uskottavasti :-) sul on upee tyyli!!

  VastaaPoista
 3. voi itku, en ole löytänyt tuota kyseistä muovilaukkua mistään! Bongasin se aikoinaan jostain lehdestä ja siitä asti kutkutellut, damn! Ja aivan ihana tuo reppu, hirmuinen himo päästä ostoksille. varsinkin niille kevät uutuuksille ;)

  VastaaPoista
 4. Olen lähössä Pariisiin, ja olisi mahtava jos postailisit ostospaikoista siellä. En oo varma ootko jo tän tehnyt, mutta en löytänyt. Kiitos ! :)

  VastaaPoista
 5. tosi magee toi reppu:) munki pitäs hankkii joku ton tapanen

  VastaaPoista
 6. Oih, halajan itsekin alennusmyynneille. Minulle kyllä käy usein niin, että kaupasta lähtee mukaan vain täysihintaisia vaatteita. Ei enää niin ale..

  VastaaPoista
 7. Olen löytänyt Vilasta yhden kaulakorun! :D Mäkin odottelen ehkä mieluummin kevättä. :)

  VastaaPoista
 8. Sun pitäs oikeesti tehdä joskus postaus sun laukkukokoelmasta - itse en ainakaan löytänyt täältä semmosta. Mutta kuitenkaan en tosiaan panis pahakseni (ehkä 'lievä' kateus on sallittavaa) jos semmonen joskus tänne ilmestyis :)

  VastaaPoista
 9. lilou: Kiitos! Munkin mielestä tuon hienous on juuri siinä, että se on ns. oikea muovilaukku!

  jk: Kiitos ihanat!! :)

  elina: Höh :( Niitä on/oli Kämp-Gallerian H&M:ssa, 5€ ei ollut enää mielestäni millään mittarilla paha hinta tuosta :)

  anonyymi: Aaaaaa vitsit oon niin ollut häpeissäni etten oo saanut sitä tehtyä, mutta ehkä nyt vihdoin otan itseäni niskasta kiinni :/ On siis tulossa!

  irina: Kiitos! Toi on kivoin reppu, jota olen nähnyt :)

  kaitaliina: Mulla on yleensä ihan sama juttu... Nyt päätin, etten osta mitään, jos en alesta osta. Sittenpä määrä ei tosiaan noussutkaan suureksi :)

  sirpa: Kannattaa :D Mä jotenkin friikahdan täysin, kun ne kevätvaatteet ilmestyy, joten siihen on varattava rahaa... ;)

  anonyymi: Tuolla jossain on vanhasta kokoelmasta kuvat, mutta onhan se vaihtunut :) Mulla on kyllä oikeastikin todella vähän laukkuja, joten tuo "vaatimaton" -huomautus ei ollut mikään vitsi :D

  VastaaPoista
 10. voi apua, näin eilen ton punasen muovilaukun h&m:llä ja aattelin, että kuka tollasen muka ostais :------------------DDD

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.