keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Vihreä - check.

Ostin eilen vihreän kynsilakan, jollaista olin aiemmin himotellut harmaan kanssa joskus aikaisemmin täällä. Sopiva sävy löytyi Kicksistä, tämä on Make Up Storen väri Paula. Vaihtoehtona olisi ollut myös muutama myrkynvihreämpi, mutta yritin pitäytyä siinä alkuperäisessä jade-ideassa.

Vähän harmittaa, etten tajunnut ostaa samalla myös sitä harmaata kynsilakkaa - China Glaze-merkillä kun sellainen tiettävästi on, ja tuota merkkiä vielä myydään samassa paikassa!

20 kommenttia:

 1. aivan täydellisen värinen kynsilakka!

  VastaaPoista
 2. Me likey! Pitää siis mennä kurkkaamaan jos itsekkin löytäis jotain kivoja sävyjä, sillä edelleen se harmaa uupuu omasta kokoelmasta....

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva sävy! Make up store on siitä kiva kun niillä on niin laaja se värirepertuaari :> Osaisitko muuten kertoa laadusta (pysyvyys, levittyvyys...) mitään?

  VastaaPoista
 4. Tosi kivalta näyttää tuo sävy myös kynsissä! Maltoitko kotiin asti, vai jouduitko lakkaamaan kynnet heti jälkiruuaksi lounaan jälkeen? ;)

  VastaaPoista
 5. Love it! Vois huomenna töiden jälkeen piipahtaa kattomassa valikoimaa..

  VastaaPoista
 6. Great. I really love such nailpolish colours. ;)

  VastaaPoista
 7. Toi on niin ihanan väristä. Ostin just viimeviikolla tota samaa :)

  VastaaPoista
 8. Hih, ehdin just hetki sitten tilata sen China Glazen harmaan eBaysta, reilu 5 euroa maksoi siten :)

  VastaaPoista
 9. Miten mä oon jotenkin täysin ignorannut ton värin? kävin just kicksissä ja kattelin make up storen lakkoja, mutta taidan olla sokea:D

  todella hieno!

  VastaaPoista
 10. Hei makeen väristä, mun pitää varmaan vaihtaa luottokynsilakkamerkkiä... Jollain tuo voisi olla aika noita-akkamainen, mutta sulla lyhyissä kynsissä mustavalkoisen tyylin kanssa ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 11. Mahtava väri!

  juliet xxx

  VastaaPoista
 12. mulla on tuo sama kynsilakka ja tyylitajuttomat kaverini ovat vain haukkuneet sen väriä rumaksi :D musta aivan huippu väri ja piristää mukavasti tätä harmaata aikaa :)

  VastaaPoista
 13. it looks very nice and feminine;)

  VastaaPoista
 14. Upea väri! Se harmaakin on näyttänyt kivalta, kun olen sitä nähnyt :)

  VastaaPoista
 15. ihanan näköstä lakkaa!
  china glazen lakkoja saa muuten aika halvalla ebaysta josta muuten ostin sun postauksesta inspiroituneena itelleni harmaan lakan (tosin barry m -merkkisen)

  VastaaPoista
 16. Ootko muuten huomannut Make Up Storen sävyn Aurora, aika hot pink, sopisi sulle ;)

  VastaaPoista
 17. Orly:lla on myös sellaista juuri sopivansävyistä mattaa vaaleanharmaata. (Aika nihkeästi on mistään Suomesta löytynyt.) Oliskohan ollut jotain 13 euroa Stoccalla. Itse en ole ko. sävyä kokeillut, mutta muita merkin lakkoja kylläkin. Laadukkaita on olleet ja jo yksi kerros on riittänyt enemmän kuin mainiosti.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.