keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Värit moodin mukaan

Ahdistus kouluhommista on tällä hetkellä massiivinen, joten sitä helpottaakseni yritin tänään mennä Porthaniaan lukemaan. Sinänsä pidän Helsingin oikeustieteellisen kirjastosta, koska se on niin sympaattisen pieni ja ahdas, mutta toisaalta sen suurin ongelma muistutti olemassaolostaan taas tänään. Siellä on nimittäin lukupaikkoja about kuudellekymmenelle tyypille eli aivan järjettömän vähän. Turun oikiksen kirjastossa mulle ei ole koskaan käynyt niin kuin tänään Portsussa, eli kaikki paikat olivat varattu. Myös Alexandriassa. Ei muuta kuin läppärin ja kirjojen kanssa takaisin kotiin!

Alla päivän "lukuasu", eli kolme paitaa päällekkäin ja mahdollisimman muhkea kaulahuivi siihen päälle...

Jotain positiivista harmaasta päivästä löysin kuitenkin, sillä VIHDOIN löysin ne pilkulliset sukkahousut, joita on kyllä etsitty jo vaikka kuinka kauan! Sissin blogista vinkin saaneena juoksin sitten lukupaikkojen vähyyteen kimpaantuneena suoraan H&M:aan ja sain etsimäni sukkikset.
Idolisoimani Elin Kling ehti löytää sukkahousut jo ennen mua ja yhdistellä ne mulle mieluisasti täysmustaan, mutta luulen, että aloitan itse yhdistelyn nahkashortseista. Palataan asiaan viimeistään huomenna!

37 kommenttia:

 1. minkä ikäinen muuten oletkaan? on varmaan kysytty miljoona kertaa, mutten jaksa kahlata jokaista kommenttiboksia läpi :D

  VastaaPoista
 2. Ne on kyllä todella söpöt. Kuviot yleensä lisää kiloja mutta mitenköhän noiden kanssa on?

  VastaaPoista
 3. Terveystieteiden kirjastossa terkossa on ihan sama ongelma :< Paikkoja tosi vähän, niin ettei kaikille lääkisläisillekkään riitä paikkoja ennen tenttejä saati sitten keväällä kun kaikki lääkikseen haluavat änkevät sinne lukemaan :F Meillä on sentään vielä kellarissa lisäpaikkoja jonne kaikki eivät pääse...

  Jos tahtoo takuulla istumaan pitää mennä vähemmän "profiloituneeseen" kaupunginkirjastoon...

  VastaaPoista
 4. Oletko oikiksessa? Olen vasta aika tuore lukija... Ihanat pallosukkikset, itsekin oon funtsinu sellasten ostamista, kiitti vinkistä missä niitä on :)

  VastaaPoista
 5. rene: Eiks oo! Mä en oo oikein koskaan ajatellut, että kuviosukkiksista vois tulla "kiloja". Pitsisukkiksetkin tuntuvat vaan hoikentavan jalkoja..

  anonyymi: "vähemmän profiloituneeseen" :DD Mä jotenkin tykkään oikiksen kirjastosta just siksi, että kaikki muutkin näyttävät kiireisiltä, kireiltä ja masentuneilta. Samanhenkisessä seurassa on kiva lukea, kun puhuminen on absolut tabu ja kännykän hälyttäminen häpeämisen arvoinen asia ;) Kaupunginkirjastossa ei tosiaan ole samanlaista painostavaa työrauhaa... Ainiin, en muuten tajua, miksi joku vasta hakeva menee pyrkimänsä tdk:n kirjastoon lukemaan. Mua alkaisi hakijana ahdistaa! :o

  iris: Joo, olen :) Olepa hyvä, noi ovat vieläpä hyvän hintaisetkin!

  VastaaPoista
 6. No ehkä se riippuu kuviosta, mulle tuli ekana mieleen joku leokuosi:D

  VastaaPoista
 7. Onhan keskustassa kirjastoja - metsätalo, topelia, PR:n kolmoskerros, opiskelijakirjasto, valtsika.

  VastaaPoista
 8. Just tuollaisia sukkiksia tarvitsen pikkujouluasuun. Pakko ehkä mennä huomenna tsekkaamaan Henkkamaukka. Eihän noi kyllä paljoa lompakkoa verota :)

  VastaaPoista
 9. mäkin ostin noi sukkikset viime viikolla ja hinta ei todellakaan ollut paha jos niitä ei sittenkään tulis niin kauheesti käytettyä;)

  VastaaPoista
 10. Saako udella, että mistä sitä graduasi teet ja millaisesta työpaikasta tulevaisuudessa haaveilet? Saako myös udella, mitä poikaystäväsi tekee?

  VastaaPoista
 11. Mä kans tein pilkkusukkislöydön mummon vaatekaappia tutkiessani! (tietysti sukkikset olivat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan)
  Heti tulivat kyllä käyttöön ja supersöpöt ovat <3
  (mummo oli kova hamstraan tavaroita)

  VastaaPoista
 12. Meikä ei oikeen portsun tai alexandrian lukumestoista tykkää, valtsikan kirjaston lukusali taas on sympaattisen pieni ja tunnelmallinen. Ainoo ongelma siinä on vieressä tapahtuvat tietyöt, mutta onneks ne on ihan pian valmiita. Metsätalon lukusalin tuolit taas on maailman mukavimmat ja siitä syystä se onki mun lemppari nro 2. :D

  Niin ja ps. noi sukkikset on kyl perfecto!

  VastaaPoista
 13. Ihana asu! Ostin muuten itsekin juuri samaiset sukkiksest tänään Henkasta. :)

  VastaaPoista
 14. kiva lukuasu!
  Oikiksen kirjastosta en tiedä, mut tosiaan Aleksandriassakaan ei ole riittävästi lukupaikkoja eikä koneita. Kuinka ärsyttää ravata kaikki kerrokset läpi vain todetakseen, että turha reissu.

  Niin, ja sukkikset on myös nätit!

  VastaaPoista
 15. Mäki haluun noi sukkikset, ihanat<3

  VastaaPoista
 16. Vitsi, oon kans ettinyt pilkku sukkiksia, mutta tahtoisin, että pilkut ois valkoiset. :/

  VastaaPoista
 17. Ihanat sukkikset! Toivottavasti niitä on vielä ensi viikolla kun pääsen käymään H&M:llä. Loving your blog<3

  VastaaPoista
 18. Hei, oliko sulla joskus linkki siihen ihanaan sivulettikampaukseen vai muistanko ihan väärin? :)

  VastaaPoista
 19. Näin eilen ku joku nukkui Metsätalon hum Tdk kirjastossa...:D ihanat nahkatuolit ja lukulamput, ja on aina ollu tilaa...

  VastaaPoista
 20. oh mulle kans tollaset sukkikset!

  VastaaPoista
 21. Ostin itsekin nuo samat pilkkusukkikset. Itseasiassa innostuin niistä alunperin sun blogissa näkyneiden inspiraatiokuvien perusteella :)

  VastaaPoista
 22. Suosittelen kansalliskirjastoa. Sinne me valtsikan/Alexandrian ahtauteen tuskastuneet ainakin suuntaamme.. Tunnelma ja rakennus itsessään: 10+!
  Sijaitsee Tuomiokirkkoa vastapäätä. Ainut miinus on, että takit sun muut tavarat pitää jättää kaappeihin ja kirjastoon saa viedä vain kirjat + läppärin.

  VastaaPoista
 23. Kivat sukkikset! Kaveri oli muuten ostanut kuukausi sitten samanlaiset tarjoustalosta :D

  VastaaPoista
 24. Mä ostin kahdeksalla punnalla tuollaiset topshopista ja oli kyllä niin järkyttävän huonolaatuiset. Hajosivat heti ensimmäisenä pukemiskertana... Hyvä tietää että noita on Henkallakin, ja halvemmalla!

  VastaaPoista
 25. Mä en taas ymmärrä, miksi pitäisi ängetä muiden oikislaisten kanssa samaan kirjastoon, hälyisestä Aleksandriasta puhumattakaan. Itse raahasin lakikirjani Topeliaan, Metsätalolle ja Valtsikaan. Riitti hiljaisuutta ja ilmaa. Oikeastaan ikävä niitä iltapäiviä ja iltoja...

  VastaaPoista
 26. I've bought the same tights! Great!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 27. Luin itse aina yliopistokirjaston kellarissa, paras paikka mummiälest :D

  VastaaPoista
 28. oho, pitihän se arvata että noista hitti tulee. mutta hyvä että löytyy noin halvalla, itse vuosi sitten jostain oasiksesta tuplahinnalla ostin parit tollaset kun ei muualta löytynyt ja meni nopee rikki kun materiaalikin oli ohuempaa kuin h&m-versiossa

  http://fashition.blogspot.com/ noinng

  VastaaPoista
 29. I have the same tights but had never thought of wearing them under trousers. It's very cute.
  Great blog

  xx
  TFC

  www.thefashioncloud.com

  VastaaPoista
 30. Ootko tullut ajatelleeksi, että koska lukupaikkoja on vähän, sinne ei tosiaankaan kaivata jotain maakuntien kolmosdivarioikisten opiskelijoita, vaan ne paikat on tarkoitettu HELSINKILÄISILLE!!!

  VastaaPoista
 31. anonyymi: Maakuntien kolmosdivarioikis? Mikä se on? Opiskelen Turun oikiksessa, jossa on monet asiat huomattavasti paremmin kuin Helsingin oikiksessa. Monia muitakin Helsingissä työskenteleviä Turun oikislaisia lukee Portsussa (omg viedään vielä helsinkiläisten työpaikatkin! :D). Älä vaan sano, että olet hämmästyttävän lapsellisine juttuinesi jo yliopistossa sinäkin?

  VastaaPoista
 32. No jos et Turun yliopistossa opiskelevana näe mitään outoa siinä, että änkeät Helsingin yliopiston kirjastoon lukemaan ja valitat kun lukupaikkoja ei ole riittävästi, niin sekin kertoo teikäläisten tasosta paljon...

  VastaaPoista
 33. anonyymi: Huikeaa argumentointia sulta :D 60 lukupaikkaa luulis joka tapauksessa olevan liian vähän, jos sisään otetaan vuosittain 250 ja keskimääräinen opiskeluaika on 5,5 v., mitä luulet?

  VastaaPoista
 34. noistahan on tullut hitti! hel looksilta löytyy jo kymmenittäin tyttöjä pilkkusukkikset jalassa :) eihän niitä nyt nii vaikea ollut löytää. olisin itse mennyt heti ensimmäisenä henkkaan ja maukkaan :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.