perjantai 6. marraskuuta 2009

Toisen roska toisen aarre

Tosiaan, käytiin eilen Ainon kanssa Hämeentien UFFissa, jossa en kalliolaisuudestani huolimatta ollut käynyt koskaan ennen. Siellä oli 2 euron päivät, josta löysin pari juttua mahtavan neljän euron yhteishintaan vaatekaappiani sekoittamaan. Tuo ensimmäinen, hassu neule tarttui mukaan vasta Ainon huomautettua siitä mulle - ja hyvä olikin, että huomautti! Mustavalkoisten neuleiden porukkaan sai siis liittyä ihmeellinen, kotikutoisen näköinen karvainen neule.

Ajattelin tosin vaihtaa neuleen valkoiset helmiäisnapit kultaisiin, passaisi paremmin?
Toisesta kuvasta on vähän hankala saada selvää, mutta kyseessä on siis ohut, klassisen mallinen jakku olkatoppauksilla. Ihastuin sen kauniisiin nappeihin ja hauskoihin etutaskuihin. Uskon, että tälle tulee käyttöä esim. pillifarkkujen ja löysien paitojen somistuttajana. Tai ainakin toivon näin. Nyt lähden vihdoin kohti keskustaa, palaan illalla!

This is what I bought from 2nd hand store yesterday when they had "everything max. 2 euros" day going on. Altogether 4 euros, not bad at all!

5 kommenttia:

 1. Kiva varsinkin tuo ylempi! Voi kun itse löytäisin jostain kivan mustavalkoneuleen. :)

  VastaaPoista
 2. Hei Aurora! Muotiblogisi on tosi kiva, koska esittelet täällä uusia asioita, merkkejä ja vinkkejä. Et huokaile niiden iänikuisten, sata kertaa nähtyjen Vuitton Speedyjen tai Burberry-kaulaliinojen perään.

  Siksi tätä on mielenkiintoista lukea, joten keep up the good work!

  VastaaPoista
 3. juliet: Kiitos! :)

  teresa: Kiitti! Musta taas tuntuu, että mustavalkoneuleita on kirpparit pullollaan!

  ilona: Oi kiitos! :) Näin ihanista kommenteista saa ihan uutta puhtia blogin pitämiseen! Ps. tosin kyllä mäkin yhden vintage Speedyn voisin ottaa ;)

  talia: Thanks! It looks funny on me :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.