maanantai 30. marraskuuta 2009

Skunkkis

Tosiaan, tässä kuvia aamuisesta pressitilaisuudesta, jossa olimme Jennin kanssa käymässä. Lehdistötilaisuus koski MSCHIC-meikkimerkin ja Suomen syöpäyhdistyksen yhdessä lanseeraamaa meikkikokoelmaa nimeltä Skunk Girl. Kyseessä on maailman ensimmäinen tupakanvastainen kosmetiikkakokoelma, jonka mainoskasvona toimii tavallinen, kaunis tyttö ammattimallin sijaan! Siis kaikin puolin ihana idea :)

Mallityttö sarjalle valittiin kilpailulla, jonka tuomariston puheenjohtajana toimi Anne Kukkohovi. Tässä edellä mainittu söpöt korvat päässään

Mainoskuvan sarjalle mallista kuvasivat ruotsalaiset huippumuotiin erikoistuneet Marco Cavazzana ja Morgan Norman. Alla kuva malli-Sarasta ja ruotsalaisista valokuvaajista

Meikkisarja näyttää tältä!

Alla Anne Kukkohovin kissamainen asu vielä paremmassa valossa kuvattuna sekä kaunis Sara, joka löydettiin mainoskasvoksi Irc-Gallerian mallikilpailun välityksellä! Olen vilpittömästi kateellinen heille siitä, että kummastakin kaikki kuvat onnistuvat. Olisipa noin myös mun kohdalla!

Tilaisuudesta bongasin myös tyylikkään kaimani, jonka juttuja ja illustraatioita olen ihaillut jo tovin Papper-lehdestä. Unohdin kysyä, mitä hän kantoi päällään tänään, mutta listataan nyt ne, jotka tiedän muutenkin, eli: jakku Zara, vyö GinaTricot, kengät DonDonna ja pilkkusukkahousut H&M :)

Matkaan mukaan tilaisuudesta saatiin mineraalipuuteri, joka tuli aivan tilaukseen. Itselläni ei ole ollut puuteria ties kuinka pitkään aikaan, joten olin aivan innoissani, kun tämä paljastui pussista :)
mschic6.jpg picture by akiattt

Kosmetiikkakokoelma löytyy Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät ensi maanantaina eli 7.12.2009.

PS. Ensi viikolla osoitteessa irc-galleria.net/skunkgirl alkaa kisa, jossa haetaan Skunk Girl -meikkien taitavinta käyttäjää. Kisaan saa osallistua kuka tahansa ja taitavin pääseen mm. osaksi MSCHIC-kosmetiikkafirman meikkaajatiimiä!

7 kommenttia:

 1. Tosi nätin ja luonnollisen mallin ovat löytäneet :>

  Meikkisarja vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

  VastaaPoista
 2. millainen on hinta luokka? ensim kuinka arvokas oli tuo puuteri

  VastaaPoista
 3. Melkein voisin vannoa että tuo hame on myös H&M:n :)

  VastaaPoista
 4. jenna: Niin munkin mielestä! Tuo tyttö oli Pohjois-Karjalasta, hän vielä puhuikin niin ihanalla murteella! :)

  mums: Mäkin mietin, et olisko, mut en oo varma... :)

  veerasusanna: Hmm, olisko joku parinkympin puuteri, eli vissiin sellaista Rimmel-Lumene-Maybelline -tasoa?

  VastaaPoista
 5. Harmi kun ei ollut mitään tsäänssejä ehtiä tuonne, vaikka tarkoitus oli. On ollut niin älytön säntäilyviikko.. Olisi ollut kivaa nähdä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.