perjantai 20. marraskuuta 2009

NRJ Fashion Awards - FAIL

Eilen siis oltiin käymässä vuoden tärkeimmässä muotitapahtumassa NRJ Fashion Awardseissa. Pukeuduimme pukukoodin mukaan, joka oli juhlava ja istuskelimme hetken Star PR:n tyttöjen Fannyn ja Tiinan sekä Jennin kanssa skumppalaseilla ennen juhliin siirtymistä. Otimme hieman ennen kahdeksaa taksin Kaapelitehtaalle odotukset korkealla.

Vaan paikan päälle päästyämme harmitti, että yleensä ottaen lähdettiin minnekään. Vuoden tärkeimmän muotitapahtuman sisäänpääsylle oli järkyttävä jono, jossa odottaminen sekä latisti tunnelmaa että kiristi hermoja. Ainoa hauska asia nahkapohjaisilla kengillä sateessa hytistessä oli se, että viime vuoden BB-tähdenlennot Antti ja Henna jonottivat takanamme.

Noin puolen tunnin jonottamisen jälkeen pääsimme sisään, mutta seuraava odottelu seurasi jo narikalla. Narikka pullisteli takkeja, vaikka juhlavieraista läheskään kaikki eivät olleet vielä paikalla. Narikkatiskin eteen oli muodostunut valtava ihmisrykelmä, joista osa oli lähdössä ja toiset tulossa, eikä kolmen narikkatyöntekijän ollut millään mahdollista hallita kaaosta, jossa ihmiset tuuppivat ja kiilasivat toisiaan saadakseen palvelua.

Tässä kuva narikan häröpallomuodostelmasta...

Bloggarin naama hymyssä sen ainoan kerran koko juhlassa, kun oltiin juuri päätettyä poistua paikalta viiden minuutin oleskelun jälkeen (narikkakortti kädessä).

Kutsuvierasgaalassa ei ollut enää mitään syötävää (verrattuna viime vuoden kuulma notkuviin pöytiin) emmekä saaneet edes tervetuliaisdrinkkejä - paitsi tietenkin maksullisen drinkin olisi saanut ostaa n. 7 eurolla. Baaritiskille oli muodostunut seuraava jono, joten jätimme ylihintaiset drinkit mielellämme väliin. Tarjoiluiden väärä mitoitus olisi tottakai ollut kompensoitavissa sillä, että itse gaala olisi upea, mutta siitä oli paha sanoa, kun joutui jäämään valtaisan ihmismäärän vuoksi niin kauas taakse, ettei nähnyt mitään, mitä lavalla tapahtui. Tietenkin suurin osa ihmisistä vertasi juhlia viime vuoden juhliin, jotka olivat olleet upeat kaiken pelatessa juuri niin kuin pitikin. Tänä vuonna oli vuorossa pettymys.

Alla pöydät tyhjinä

Paikalla oli juuri niin järkyttävästi ihmisiä, etten nähnyt lavalle, eikä eteen olisi voinut tunkeakaan ilman turhaa kyynärpäätaktiikkaa.

More to Love -Pepin ilme tiivistää tunnelmat NRJ:n illasta täydellisesti! ;)
Kun vihdoin saimme takkimme narikasta, suuntasimme Dieselin juhliin. Dieselille siirtymisestä lähtien ilta meni kivasti, laitan pian illan kuvasaldoa!

27 kommenttia:

 1. miks ihmeessä julkaiset toisesta tollaisen kuvan?! pepin kuvaa siis tarkoitan. not cool

  VastaaPoista
 2. Huulipuna näyttää ihan älyttömän hyvältä nyt!

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Mä ajattelin, että se on hauska? Ei Peppi siinä oikeasti itke tai mitään, mutta otan nyt sit pois.

  rene: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin ihastelen huulipunaa! Saako kysyä sävyä, ja onko sulla jotain huultenrajauskynää myös?

  VastaaPoista
 5. anonyymi: tuossa huulipuna näyttää itse asiassa vaaleammalta kuin se oli oikeasti, johtunee valosta. Se on todella tumma, MaxFactorin "so berry", enkä käytä rajauskynää. Olen yksinkertaisen ja nopean meikin käyttäjä :)

  VastaaPoista
 6. Kivat niille, jotka on ostanu tonne lipun :o
  Miten voi olla noin huonosti järjestetty, typerää. Sit ne liputkin sinne makso viel 100€.
  Ei kiva.

  VastaaPoista
 7. Hmm saavuit nähtävästi paikalle melko myöhään, pöydät notkuivat tarjoilua ja alkudrinkkejä jaettiin varmasti ainakin puol yhdeksään-yhdeksään asti. Jos ohjelma alkaa seitsemältä niin mitä on odotettavissa jos paikalle saapuu selvästi myöhässä?

  Tekstistäsi saa hieman väärän kuvan koko tapahtumasta, itse saavuimme paikalle ennen seitsemää, emme joutuneet jonottamaan yhtään yms.

  VastaaPoista
 8. anonyymi: Tultiin about kasilta paikalle, eikä siellä ollut yhtään mitään enää. Lisäksi tarjoilu oli kuulma muutenkin ollut jotain kossukarpaloa ja vanhentunutta sushia.

  Toisekseen, mitenköhän ne alkudrinkit ja ruuat oli sitten mitoitettu, jos emme saaneet yhtään, mutta me jouduimme jonottamaan? Tekstissä on tapahtuma mun silmin.

  VastaaPoista
 9. Käy nyt hyvä ihminen laitattamassa puolipohjalliset suutarilla nahkapohjaisiin kenkiin! Toivon todella, ettet Louboutineilla seisonut sateessa... saattaa jo kerrasta mennä kengät pilalle tuollaisesta käytöstä.

  ps. toi huulipuna on aivan mahtavan näköinen

  VastaaPoista
 10. siis miten voi olla mahollista, että toi oli noi huonosti järjestetty? varmaa pieni pettymys ku kauheen jonotuksen jälkee pääsee kattelee tyhjiä pöytiä.

  VastaaPoista
 11. Kaikista parasta oli se, että kun me lähdettiin "bileistä", niin narikassa oltiin hukattu jotain puolen jengista takit :--D siinä vaiheessa viimeistään hajotti.

  Mutta niin, me tosiaan mentiin Henrin kanssa mestoille jo niin aikasin ettei mistään jonoista ollut tietoakaan ja safkatarjoilutki oli tosi hyvän näköset yms. Mutta itse bileet...do I need to say anything? :-D Eikä me ees nähty! >:/

  VastaaPoista
 12. Ja satasenko joku maksoi tuollaisesta :O Järkyttävää.

  VastaaPoista
 13. Huulipunasta: Toisaalta se näyttää tosi hyvältä. Toisaalta taas se saa sut mielestäni näyttämään huomattavasti vanhemmalta mitä olet, joltain yli kolmekymppiseltä.

  VastaaPoista
 14. Me mentiin sinne silloin puol seiskan jälkeen eikä jouduttu jonottamaan juuri yhtään, safkaakin oli vaikka kuinka. järjestelyt kyllä kusi siitä huolimatta..

  VastaaPoista
 15. "Hmm saavuit nähtävästi paikalle melko myöhään, pöydät notkuivat tarjoilua ja alkudrinkkejä jaettiin varmasti ainakin puol yhdeksään-yhdeksään asti. Jos ohjelma alkaa seitsemältä niin mitä on odotettavissa jos paikalle saapuu selvästi myöhässä?"

  Tais olla eri bileet missä me oltiin. NRJ oli pohjanoteeraus!

  VastaaPoista
 16. Olipa susta ja Jennistä kaunis kuva Jennin blogissa! Siellä näki tuon huulipunasävyn vielä paremmin, ihana!

  VastaaPoista
 17. Ensin harmitti vietävästi, kun en paikalle päässyt. Nyt ei yhtään! ;)

  VastaaPoista
 18. Vaikka anonyyminurkassa viikko-pari sitten harmittelin ettei tuonne herunut kutsua (ja että olen alaikäinen), ei kyllä enää harmita yhtään. En selvästikään jäänyt mistään paitsi :D

  VastaaPoista
 19. Siis me päästiin (jonottamisen jälkeen) joskus ennen kasia sisään ja drinkit oli kyllä sillon jo loppu... Pohjanoteeraus todellakin ja siis takasin se mun kuva! Se kuvaa hyvin monen fiiliksiä tolta illalta :D

  VastaaPoista
 20. Olen nyt niin onnellinen, etten tullut tuonne tilaisuuteen. Olin kerran ja se riitti mulle (NRJ - shit music only, mitä voi niiltä odottaakaan). :D Dieselin bileisiin olisin kyllä mieluusti tullut, muttei pysty joka viikonloppu venymään Helsinkiin (perkuleen työt). Harmi sinänsä, olis ollut kiva nähdä teitä kaikkia!

  VastaaPoista
 21. en kattonutkaan että itkis. mut aika epäimarteleva kuva

  VastaaPoista
 22. Siis mitä hittoa, onko joku oikeasti maksanut 100e päästäkseen tonne? Järkyttävää.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi: Kiitos <3 Me more to loven tytöt ei turhaan jakseta moisista asioista stressailla, kun ei mitään malleja olla ja se on karu totuus!

  VastaaPoista
 24. En tiedä oletko kysynyt Pepiltä lupaa tuon kuvan julkaisemiseen, mutta haluaisitko itsestäsi julkaistavan tollaista kuvaa?

  VastaaPoista
 25. Oho, sori kommentista! Peppi olikin antanut siunauksensa kuvalle :D

  VastaaPoista
 26. Viime vuonna järjestelyt kusi ihan samalla tavalla. On se ihme etteivät milään opi.
  Ja jotta joku maksaa lipusta tuli kyllä ihan uutena asiana... Jestas.

  VastaaPoista
 27. Käytän tähän väliin rohkeasti puheenvuoron Radio NRJ:n edustajana promoottorin ominaisuudessa. Olin tänä vuonna mukana järjestämässä NRJ Fashion Awardseja kolmatta kertaa.

  Tapahtumaan tulleiden vieraiden runsas osallistujamäärä pääsi suosiollaan yllättämään järjestäjätahon tänä vuonna, sillä tulijoita oli enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

  Etukäteen toimitetuissa tapahtumakutsuissa vieraita pyydettiin ilmoittautumaan tapahtumaan. Suuri osa kutsutuista ei kuitenkaan tehnyt pyydettyä ennakkoilmoittautumista ja paikalle ilmaantui useita satoja ihmisiä enemmän kuin olimme osanneet odottaa.

  Pääongelmaksi tälle suurelle vierasmäärälle muodostui jonottaminen – sekä sisään, narikkaan, baariin että ulos.

  Olemme vilpittömästi pahoillamme käytännön järjestelyiden toimimattomuuden aiheuttamasta mielipahasta ja haluamme kiittää suuresti kaikkia teitä, jotka olette antaneet meille tapahtuman kehittämisen kannalta olennaista rakentavaa palautetta.

  Tulevina vuosina teemme NRJ Fashion Awardseista entistä toimivamman tapahtuman, jossa kaikki vieraat varmasti viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleiksi.

  Jenni Viitala / Promoottori
  NRJ Finland Oy
  jenni.viitala@nrj.fi

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.