torstai 19. marraskuuta 2009

Illan fast fix

Kyllä, minäkin olen tänään suuntaamassa NRJ:n Fashion Awardseihin ja ajankäytön optimistina ilmoittauduin myös Dieselin Mums!-lehden julkaisujuhliin. Jälkimmäinen juhla on toki vasta toisella sijalla, mutta ideaalitilanteessa ehtisin molempiin...

Kaikki pikkujärjestelyt kunnon juhlatorstain eteen on tehty - vaihdatin Loubeihini korkolaput ja hankin uuden ripsivärin. Uuden ripsivärin hankkiminen samana päivänä on tosin melko riskiä hommaa, koska ainakin minun täytyy useimmiten ajaa ripsivärit sisään ennen kuin opin käyttämään niitä. Jos teillä on vinkkejä siitä, mitä tulisi huomata tuon ostamani ripsarin käytössä, niin ne ovat erittäin tervetulleita!
Näiden lisäksi ostin 3 kpl paketin markettisukkahousuja. Olen preferoinut markettisukkiksia siitä lähtien, kun ostin ns. kunnolliset mustat sukkikset ja ne hävisivät halpojen serkkujensa lailla ensimmäisen käyttökerran jälkeen pesukoneeseen/vaatekaappini syövereihin. Sukkahousuja häviää mulla kuin sukkia, joten olen vaan päättänyt olla laittamatta niihin omaisuuksia. Joskin pitkällä tähtäimellä järkevämpi ratkaisu olisi varmasti vain siivota se sukkahousuja ahmiva vaatekaappi...

Nämä pari juttua lähtevät mukaan illalla:
En tiedä, miten olen selvinnyt ilman minilakkaa tähän asti! Taannoin pressipäiviltä tämä OSiS+ lakka seurasi näytepussissa mukana, yhtä lailla kuin nuo Keunen pikku kiiltoampullit, joilla saa hätätapauksessa hiukset siloisiksi ja kiiltäviksi. Olen muutenkin vannoutunut OSiS -lakan käyttäjä, joten pikkulakka pääsi heti suosikkilistaan!

Pieni vinkki vielä kaikille muille korkokenkäfaneille: kävin ensimmäistä kertaa korjauttamassa parien kenkieni korkolaput täällä Helsingissä - koska asun Kalliossa, oli tarkoituksena löytää mahdollisimman lähellä sijaitseva suutariliike ja se löytyi Sörnäisten Kurvista, nimeltään Kinaporin suutari. Suutariliikkeen väki on iloista ja mukavaa, mutta mikä kenkäfriikin näkökulmasta parasta, korkolappujen vaihdattaminen maksoi vain 9 euroa! Metalliset olisivat irronneet 11 eurolla, mutta preferoin itse tavallisia. Työn jälkikin on erinomaista!

Noin vertauskohdaksi voin mainita, että Asematunnelin suutarilla korkolappujen vaihto maksaa 14 euroa. Tarkka osoite tällä suutarilla on Hämeentie 37, siinä Kurvin Postista pari askelta sillalle päin :)

I'm super busy today - preparing myself to NRJ Fashion Awards! The D-day will be today evening, so I had my Louboutin heels fixed by shoemaker, bought a new mascara and 3 pairs of tights, just in case that the ones I'm wearing get broken. I'm in no mood to walk around in trashed tights today... Hopefully I manage to find time to visit Diesel's party also tonight. That would be some serious time management...

24 kommenttia:

 1. Kiitos suutarivinkistä! Olen vienyt aina kauemmas Kalliosta, hyvä tietää että nurkiltakin löytyy!

  VastaaPoista
 2. Mitä maksaa nuo pikkaiset kiiltohommat? Toimiiko ne todella siis? :)

  VastaaPoista
 3. Mä kävin vaihtamassa talvisaappaisiini korkolaput samaisessa Kinaporin suutarissa viime talvena ja ne pilasivat mun kengät! Toiseen saappaaseen ilmestyi hirveen kokonen (ehkä 4 cm) naarmu/sulanut kohta, mitä ei saanut pois millään, se oli varmaan osunut johonkin kuumaan laitteeseen. Yrittivät vielä saada täyden hinnan korkolappujen vaihdosta, sain tingattua vaan jotain pientä alennusta. Tosiasiassa niistä kengistä tuli sen jälkeen sen näköset, ettei kehdannut enää "siistimmissä" tilaisuuksissa käyttää.

  Tämän jälkeen en ole kyseisessä firmassa asioinut, mutta tuota episodia ennen kyllä useinkin, työssä ei ennen tätä ollut valittamista ja halpaa oli. No, virheitä sattuu jne, mutta he toimivat niin tökerösti pilatessaan kenkäni, että olen sen jälkeen valitettavasti joutunut levittämään huonoa sanomaa Kinaporin suutarista.

  VastaaPoista
 4. Saman hintasta ku Kouvolassa :)

  VastaaPoista
 5. Musta tossa ripsivärissä on parasta toi valkoinen osuus, ja sitä oon laittanut aika tuhdistikin. Oikastaan se on paras ripsivärinpohjustusaine, jota itse olen käyttänyt. Antaa sen valkosen kuivahtaa ja sitten mustaa vielä reilusti päälle. Ekalla pesukerralla tuntuu, että kaikki ripset irtoaa, kun toi peseytyy pois ikäänkuin ripsi kerrallaan. Itse tykkään siitä paljon :)

  VastaaPoista
 6. toi häätyy vetää pois ripsistä et se lähtee kunnolla :--D

  VastaaPoista
 7. Jihuu! Det skall bli roligt ikväll :D

  VastaaPoista
 8. Oho, onpa korkolappujen vaihto Hesassa kallista. Tampereella saa uudet korkolaput jopa 6 eurolla. :o

  VastaaPoista
 9. kinaporin suutarillahan on myös semmonen korkolappukortti, jolla saa joka viidennet korkolaput veloituksetta. en oo nyt hetkeen käyny siellä kamppiin muutosta johtuen, mut kinaporin suutari on ehdottomasti paras!

  VastaaPoista
 10. Olis kiva kuulla noista kiiltoampulleista enemmänkin! :)

  VastaaPoista
 11. tossa ripsivärissä toi valkoinen osuus oikeestaan määrää ripsien muhkeuden, mutta vaikka haluaisikin tuuhean lopputuloksen ei kannata kuitenkaan länträtä sen kanssa sillä muuten tulos voi olla aika paakkuinen!

  VastaaPoista
 12. Yhdyn aikalailla edellisiin ripsivärikommentoijiin, mutta kannattaa olla tarkkana, että sitä valkoista ei ole siinä harjassa liikaa. Muuten sitä ei saa nätisti levitettyä. Ja kannattaa näyttää heti ripsikampaa, ennenkuin kuivaa. Sitten kannattaa oikeasti antaa kuivua kunnolla sen valkoisen (meikkaa vaikka kulmat/posket sillä aikaa) ja sitten sutii mustaa päälle. Ja taas kannattaa näyttää heti ripsikampaa, massan kuivuttua siitä ei ole muuten mitään iloa.

  VastaaPoista
 13. Miten nuo kiiltoampullit oikein toimii :)

  VastaaPoista
 14. Oot varmaan jo siellä pippaloissa, mutta voin kertoa sen verran, että mulla tuo ripsari toimi mainiosti; pidensi ja tuuhensi hyvin ja lähtikin pois helposti pelkällä lämpöisellä vedellä. :---) ei siis tarvinnut hinkata silmiin mitään kirveleviä silmämeikinpoistoaineita.

  VastaaPoista
 15. Itselleni tuon ripsiväri aiheutti silmien ärsytystä. Se kun poistettaessa muuttuu sellaisiksi pitkänmallisiksi hiutaleiksi, jotka pesun yhteydessä ilmeisesti mekaanisesti ärsyttivät mun silmiä. Bile- ja epäsäännölliseen käyttöön tosin ihan loistava.

  VastaaPoista
 16. Ihanaa juhlavalmistautumista!!! Kohta pikkujoulukausi alkaa ja siihen voi lämmitellä jo valmiiksi näitä postauksia lueskellen. :)

  VastaaPoista
 17. mun ehdoton suosikkiripsari!

  tuuheutta ja volyymi saa, eikä tollanen kahden tökötin kombo ole edes käytössä osoittautunut niin rasittavaksi, kuin tällaisena huithapelina alunperin pelkäsin.

  tosiaan pois peseminen ei ole aivan yhtä helppoa kuin esim. kanebon 38 astetta-klassikon :(
  ja todella, eka kerralla säikähdin, että ripseni tipahtavat, kun väri irtosi. poistaminen on myös kohtuu sottaista puuhaa.
  itse olenkin liittänyt ripsivärin poiston illan suihkukäyntiin :)


  kivuutta iltaan!

  VastaaPoista
 18. Tietääkseni Kinaporin suutari on kaupungin halvimpia (jollei halvin). Olen ollut vuosia asiakkaana, toiminta on ripeää ja asiallista, työn jälki moitteetonta...

  VastaaPoista
 19. Mun silmään näyttää tossa kuvassa ihan ku laput olis liian isot tai huonosti kohdallaan? Näkyy vähän reunaa sieltä täältä.. Omasuutarini tekee todella siististi lapun vaihdot, niin ettei lappua edes erota vaan se sulautuu korkoon.

  VastaaPoista
 20. Pieni muikkari vaan; Saanen houmauttaa, ette neiti ei ole vieläkään paljastanut mitään niistä kuvauksista, joissa kaikki muotibloggarit vähän aika sitten olivat, ja jos joku on tehnyt siitä postauksen, ni on kyllä menny multa, täysin, ohi!

  Ei muuta. Kiitos ja anteeksi:D

  VastaaPoista
 21. Olen niin kateellinen noistä kengistä! :)

  VastaaPoista
 22. Hei !

  Lorealin ripsari on osoittanut supersuosiksi, mutta muutamia vinkkejä :

  - itselläni ainakin helpotti, kun piti ripsaria pikkuisen auki ennen käyttöä, niin se hieman kuivatti märkää koostumusta :)

  - pesuvaiheessa käytä tarpeeksi lämmintä vettä ja vedä ripsiväri 'putkina' pois. kun vesi on tarpeeksi lämmintä, ripsiväri irtoaa helposti pois -> ei saa repiä :)

  VastaaPoista
 23. Olen suosinut samaista suutaria vuosia! On aivan parhautta.
  Itäkeskuksen kauppakeskuksen yläkerrassa tosin on kuulemma vielä halvemmat korkolaput ja kuulemma hyvää palvelua myöskin :)

  VastaaPoista
 24. Iso plussa Nellyn sukkiksille :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.