perjantai 13. marraskuuta 2009

Helsinki Day Spa

Oltiin tänään porukalla tutustumassa Helsinki Day Spahan ja siinä sivussa saimme pikaluennon myös vaatteiden hoidosta Minna Cheungilta ja Perlanan edustajalta.

En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Day Spassa, mutta tämän loungen nähtyäni ymmärrän kyllä täysin, miksi tila on jopa Museoviraston suojaama! Kaikkialla soi hiljainen, rauhoittava musiikki ja kaupungin hälinä unohtui heti, kun astui Spahan sisään.

Tarjolla oli myös mahtavia - Span henkeen terveellisiä - herkkuja!


Alla Stella kameran takana ja Minna Cheung, joka kertoi esimerkkivaatteiden avulla, kuinka mitäkin materiaalia tulee hoitaa. Huojentava tieto mulle oli (kyllä, en tiennyt!), että villavaatteita voikin pesun sijaan vain tuulettaa ja ne puhdistuvat siinä. Silkille sen sijaan suositeltiin pesuainetta, jonka pH oli 9-10. Kyllä vanhakin oppii...Helsinki Day Span perustaja...Alla Emmi ja Jenni!


Allekirjoittanut parafiini-käsihoidossa, jonka tuloksena sain pehmeimmät kädet pitkään aikaan. Parafiini oli vähän kuin löysää steariinia, joka muodosti käsiin kalvon ja sitä piti hautoa kymmenisen minuuttia. Tämän jälkeen kädet rasvattiin. Toimiskohan kotiversiona steariinilla? :D


Jenni kädet parafiinihauteessa!

Alla vielä mun tämänpäiväinen asu, taas mentiin nahkashortseilla. Saatiin pari lahjakassia mukaan, en ole edes vielä ehtinyt kurkistaa niiden sisään! Vähän kuin synttärilahjoja siis ;)

takki + neule/jacket + knit H&M, bootsit/boots DinSko, shortsit + ympyrähuivi/shorts + circle scarf GinaTricot, laukku/bag Wang

Nyt nopeasti teen jonkunlaiset johtopäätökset gradusemmaani ja sitten painelen takaisin kaupunkiin - huomenna sitten näätte, tarttuiko niitä synttärilahjakenkiä mukaan. Mulla on sormet ristissä!

PS. Kiitos muuten ihanat onnitteluista! Vuoden vanhempi vaan en viisaampi...

11 kommenttia:

 1. Okei, mä olen kamala kermaperse, mutta onhan se nyt mukavaa käydä tuolla asiakkaana. Ne tuo sulle pienet pehmeät tossut, teetä ja pähkinöitä. Joskus on kivaa heittäytyä ihan paapottavaksi.

  VastaaPoista
 2. Laitan kommentin tähän postaukseen, vaikkei asia tätä koskekkaan.

  Eli, haluaisin tietää mitä opiskelet? Olen vasta vähän aikaa blogiasi seurannut, joten sen enempää en tiedä, kuin että yliopistolla olet. Ja vitsit 24 vuotiaana teet jo gradua. Uskon et oon lähempänä kolmeakymmentä, kun mun gradu valmistuu :D

  VastaaPoista
 3. Tietääkseni suurin osa Suomessa myytävistä kynttilöistä on valmistettu juurikin paraffiinista, kun steariini on niin kallista.

  VastaaPoista
 4. Oolalaa mikä paikka! Pieni, ja miksei isompikin hemmottelu on aina välillä paikallaan! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää syntymäpäivää lempibloggaajalle!

  VastaaPoista
 6. Upealta näyttää tilat ja kiva asukin sulla :)

  VastaaPoista
 7. sugarfrosted: No on varmasti! Aloin harkitsemaan jotain kivaa pientä kasvohoitoa itselleni tuolta... jotenkin se oli niin ihanan rauhoittava paikka! :)

  anonyymi: Opiskelen oikeustiedettä :) Pääsin sisään heti ekalla yrittämällä 18-vuotiaana, joten on siellä koululla tullut vietettyä aikaakin jo... Mun tavoite on kylläkin valmistua vasta 25-vuotiaana, sen verran olen ajatellut menevän gradun vääntämiseen tuota aikaa :D

  anonyymi: Aa okei, en tiennytkään! :)

  -L-: On kyllä todella ihana! Tuolla kun saisi rentoutua joka perjantai :>

  yen: Oi kiitos! <3

  sofia: Kiitos! Ihana kun jaksat aina piristää! :)

  VastaaPoista
 8. tosi upeen näköstä!:-)
  hrrr miten pärjäät pelkillä shortseil ja legginsseil?8(
  pelkkä ajatuski saa kylmät väreet:--D

  VastaaPoista
 9. jenni: Hahah, paksun takin kanssa hyvin pärjää :)

  VastaaPoista
 10. parafiinihoito<3 mutta älä mene kokeilemaan steariinillä!! :D
  parafiini kynttilöitä myydään ainakin partylite:n kautta..on vähän hintavampia kun normi kynttilät mutta saa halutessaan ihania tuoksukynttilöitä joita voi poltella ja "jämistä" tehdä käsi/jalka hoitoja :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.