lauantai 14. marraskuuta 2009

H&M+Jimmy Choo Evening

Tässä muutama kuva eiliseltä, kun olimme tosiaan käymässä siellä Hennes&Mauritzin Jimmy Choo -kokoelman ennakkoshoppausillassa. Tässä odottelemme vielä alueelle pääsyä, shoppailu kun sai alkaa vasta 19.45 eikä tavaroita päässyt edes hypistelemään aidatulle alueelle turvamiehien ohitse. Kuvassa Jenni ja minä muka-häivytettyine-silmäpusseineni, sivussa myös Fanny!

Kun kello näytti 19.45, oli kaupassa aikamoinen väestöryntäys päällä kaikkien tavoitellessa lempparikenkiään, laukkujaan ja sun muita. Asustealueella oli pahin kaaos, vaatteita pääsi jopa helpommin kahmomaan käsiinsä! Alla olevan kuvan olen ihan randomilla nappaissut pääni yläpuolelta pyrkiessäni erinäisten kenkien kimppuun...

Onnistuin kyynärpäätaktikoimaan ja kamppimaan (no en nyt ihan) tieni onneksi niiden kahden kenkäparin luokse, joita tavoittelinkin - ja kannoin niitä kahta kenkäboksia kasvot hymyssä pitkin kauppaa :) Onnettomuudekseni - konkurssia kärsivän lompakkoni onneksi - toinen pareista ei sitten sopinutkaan jalkaani, joten valinta jäi helpoksi.

Näistä kahdesta parista siis valitsin, kuvaan kotiin lähteneen parin heti, kun vaan suinkin ehdin!

Last evening was a Jimmy Choo for H&M pre shopping night and I managed to catch both pairs of shoes I had been drooling over. Unluckily the other pair didn't fit my feet, so I had to leave it behind. I try to take a photo of the pair I bought as soon as possible! :)

12 kommenttia:

 1. Onneksi sait synttärilahjasi! Jee

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja pistätkö pahaksesi, jos lainaan tuota ottamaani kuvaa teistä kolmesta oman blogini puolella?

  VastaaPoista
 3. tiina: Hih, ne ovat ihanat kengät! Lainaa ihmeessä! Mulla on muuten yksi kuva myös susta ja Fannysta, voin laittaa sen maililla :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti, se olis kiva! Mulla oli kädet aivan varattuna, joten en saanut kameraa laukusta kuin vasta loppuillasta, jolloin myymälä oli jo tyhjentymään päin ja kaikki kuvattavat luikkineet tiehensä. =)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. ...jag kan tydligen inte läsa mer ;) alltså jag var den ända som slösade :D

  VastaaPoista
 7. tiina: Laitoin tulemaan! :)

  fanny: Nå men du behöver inte ha morkkis över de ballerinorna (och inte heller clutchen!), dom e ju jätte fina :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että sait sen mitä etsitki!! Mäki olin ihan innoissani tästä vielä pari kuukautta sitten, mutta sittenku tarkastelin mallistoa paremmin, niin ei siellä sitten kuitenkaa ollu mitään mitä mä oikeestioikeesti haluaisin..

  x

  VastaaPoista
 9. Tack! Och man måste ju se det som en investering, hihi. Är det förresten ok om jag också lånar bilden som du skickade till Tiina?

  VastaaPoista
 10. siis kummat kengät sä ostit? :-D

  VastaaPoista
 11. sade: Mulla oli oikeastaan vain nuo kahdet kengät, joita vahtasin ja nuo ruskeat olivat ne enemmän kiinnostusta herättäneet :)

  fanny: Visst får du låna den! :) Jag väntar redan på kommande torsdag!

  anonyymi: Matalat ruskeat :>

  VastaaPoista
 12. oon mä himoitsin niit mustia, mutta jäi tällä kertaa ostamatta. Norjan huuto.netist niit piisaa pilvin pimein..mut en oikein tiä?tulee sun kaa vähä bigfoot- kompleksi, oon sua lyhyempi ja jalka on 38,5 :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.