tiistai 10. marraskuuta 2009

Current got-to-gets

Tenttiinluvun ja gradutuskailun täyttämässä päässäni on saaneet pikkuisen sijan myös muutamat ehdottoman himottavat jutut, jotka täydentäisivät vaatekaappiani loistavasti. Tässä tulee nämä neljä mulle tänne heti nyt -juttua!

Eivät ole siis missään tärkeysjärjestyksessä, sillä kaikkein eniten noista mielessä kieltämättä pyörivät nuo Jimmy Choo for H&M:n ruskeat kengät. Toinen tekoturkki tarvittaisiin myös kaappia täydentämään - ja tuo Topshopin pitkäkarvainen versio olisi loistavaa vaihtelua vanhaan lumileopardin väriseen kirppariturkkiini. Ensimmäinen hame on Asos.com:sta. Ja farkuista kuva on lainattu MouMoun blogista - kyseessä ovat siis kotimaisen Panic in Paradisen metallinväriset farkut. Olen himoinnut jotain metallista jo jonkin aikaa ja nämä farkut olisivat täsmäisku siihen tarpeeseen!

12 kommenttia:

 1. KYLLÄ Jimmy Choolle!

  VastaaPoista
 2. Pyydä Panicilta itsellesi farkut, kyllä varmasti saat. ;)

  VastaaPoista
 3. onko sulla tietoa paljonko noi kengät tulee maksamaan? ;o

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Mulla on aivan pakkomielle niihin!!

  anna-maria: Haha, tiedä kehtaisinko... :P

  bubly: H&M:n nettisivuilla näyttivät olevan 99 euroa muistaakseni :)

  VastaaPoista
 5. Aika hurjat kengät;) x) :D  /Pikku myy

  VastaaPoista
 6. noi on kyl kaikki aika järkkyjä.. et mietis vielä hahah :D

  VastaaPoista
 7. Eikun Aurora shoppaamaan siis :DD Mäkin kattelin topshopista yhtä tekoturkkia, mut shoppailubudjetti on just ylittyny ehkä koko ens vuodenkin osalta, et totaa.. Later!

  VastaaPoista
 8. ostin ja palautukseen lähti10. marraskuuta 2009 klo 16.52

  Varoitus! Tuo tekoturkki on ainakin keltasävyisenä aikamoinen tipupuku, eikä perinteinen turkis. Eli siis karva on ennemminkin krepattua muovihiusta kuin tekoturkista:D

  VastaaPoista
 9. Siis eks toi Asoksen hame oo kuitenkin enemmän sopivampi CatWalkille ku tavalliseen käyttöön.. mutta oot kyllä niin taitava pukeutuja et kaipa sä tommosenki hameen saisit näyttämään järkeenkäyvältä :) Tykkäsin kanssa noista farkuista!

  VastaaPoista
 10. Täällä on yks toinen joka on kuolaillu aika ahkerasti ton hameen perään. :D

  VastaaPoista
 11. nellyltäkin löytyy hopeat pillifarkut, oiskohan ollu Onlyn.

  VastaaPoista
 12. Eiii! Ei noita kenkiä. Tietenkin kyseessä on omat mielipiteet, mutta noi on niin mauttomat ja halvannäköiset.
  Ensimmäiset mielleyhtymät, jotka nuo kengät minussa saivat aikaan, olivat Las Vegas-papparaisen kengät ja ällöt tekotimantit.
  En vaan tajua noita. Saisit niin paljon hienommatkin, tuo malli on ihan kiva nimittäin mutta yhdistelmä käärmeennaha (vielä rumassa sävyssä) ja timantit... No, se jo _kuulostaa_ niin hirveältä, etten tuollaisia omissa jaloissani haluaisi nähdä.
  Toisaalta, kuten joku täällä jo sanoikin, olet niin taitava pukeutuja että saisit nuokin toimimaan, mutta.. Osta mieluummin ne Martenssit joita tuolla ylemmässä postauksessa ehdotit.
  Sori tuli romaani xD Tykkään todella paljon tyylistäsi & blogistasi!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.