torstai 8. lokakuuta 2009

Valintoja

Vietin aamulla pari tuntia rattoisasti ompelukoneen ääressä enkä saanut mitään aikaiseksi. Olin juuri kahmaissut käteeni ratkojan ja päättänyt avata harmaan miestentakin saumat poistaakseni olkatoppaukset ja kaventaakseni takkia, mutta sitten äkkiä stoppasin. Ehkä järkyttävän isot ja valtavat olkatoppaukset voisivat itse asiassa olla jotain makeampaa kuin löysänä olkapäiltä valuva todella oversize-jakku?

Vasemmalle lisäsin kuvan, joka oli osasyy mieleni muuttamiseen. Mitä mieltä olette, pidänkö olkatoppaukset paikallaan? Yay or nay?

kuva: hanneli.carousel.no

17 kommenttia:

 1. pidä pidä . takkihan menettää aivan muotonsa jos otat toppaukset poijjes eikä varmaankaan näytä kovin hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Pidä ihmeessä :) . Mun mielestä noi toppaukset ei ole edes kovin massiiviset, joten parempi varmaan että ne pysyy siellä :-).

  VastaaPoista
 3. YAY! toi näyttää ihanalta sun päällä...

  xo

  VastaaPoista
 4. Sinun päällä toimii mikä vaan, eli sanon että jätä tolleen :) Ainahan ne sitten nopsaan saa pois mieluummin ku ompelis takas, jos alkaa ärsyttään.

  VastaaPoista
 5. Kyllä, minusta tuo olkalinja näyttää oikein hyvältä. Kapeampaa sitten alakertaan, jos alkaa olo tuntua liian levveeltä.

  VastaaPoista
 6. Yay olkatoppauksille. Mutta mita jos kaventaisit hihoja? Ja ottaisit hieman sisaan sivusaumoista (ei liikaa). Takki vois nayttaa modernimmalta?

  VastaaPoista
 7. jep, oon myös olkatoppausten kannalla !! :)

  VastaaPoista
 8. Toimii sun päällä tosi hyvin eli pidä :>

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.