sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Välikysymys

Oletteko käyneet raflassa nimeltä Allotria? Kyseinen ravintola sijaitsee Mäkelänkadun ja Hämeentien kulmassa. Bongasin kotoisan näköisen paikan aivan sattumalta auton ikkunasta noin viikko sitten ohiajaessa ja nappasin tämän kuvan.

Menu näyttää hauskalta - tietämäni mukaan ko. tilassa ei saa paistaa mitään, joten ruuat ovat pääasiassa haudutettuja. Lounas pitänee ainakin käydä testaamassa, kun kerta kävelymatkan päähän on perustettu vaikutelmani mukaan mainion oloinen ravintola.

Huomenna taas aiheeseen, mutta muistattehan vielä, että blogikirppiksellä myydään tänään Marc by Marc Jacobs -laukku keskiyöhön mennessä :)

8 kommenttia:

 1. En oo käynyt, houkuttaisi kyllä mennä katsastamaan kun vieressä asun.

  Tänään on ollut niin kertakaikkisen kamala sää, ettei sohvanpohjalta liikkuminen olisi kyllä tullut kyseeseenkään. Onneksi, tenttejä kun on ensi viikolle parikin kappaletta.

  Käy ihmeessä tsekkaamassa paikka, ja kerro sitten mielipiteesi ja mahd. suosittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikkääin oloinen paikka ainakin!

  juliet xxx

  VastaaPoista
 3. Kiitti rafla vinkistä!

  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Olen käväissyt. Ei mitään varsinaista vikaa, mutta en saanut viihtyisyyskiksejä. Paikassa tuntee olevansa näyteikkunassa (L:n muotoinen tila, jossa kahdella seinällä pelkkää ikkunaa, joista ei tule puoleen vuoteen näkymään kuin ulkoa sisään, kiitos pimeyden), ja lisäksi en tiennyt istunko ravintolassa, baarissa vaiko kahvilassa. Henkilökuntaa, ja kyllä muuten sisustusvaikutteitakin on tietääkseni napattu Bali haista.

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Sama mulla; on niin lyhyt matka, et melkein on velvollisuus käydä :) Sitä paitsi aion tukea kaikkea fiksua ravintolameininkiä Kalliossa (tai täällä päin), jotta vastaavat myös pysyisivät täällä!

  juliet: Munkin mielestä! :)

  nita-karoliina: Ole hyvä! Tuu käymään Kalliossa! ;)

  anonyymi: Hmm, totta, noi isot ikkunat saattaa kyllä luoda sellaisen akvaario-olon. Toisaalta tavallaan sekin tekee tilasta mielenkiintoisen ainakin päiväsaikaan, kun näkee molempiin suuntiin. Bali Hai on ykkönen, se on ehdoton suositus tuolle paikalle sit! ;)

  VastaaPoista
 6. Paistamisen on tosiaan ko. talonyhtiö kieltänyt.
  Samassa taloryppäässä asuvana tuli käytyä. Ruoka ei kyllä vakuuta, valitettavasti. Toisaalta, olen ehkä turhankin tarkka ravintolaruoan tason suhteen. esim. Siltasen brunssi on mielestäni melkoinen floppi. Kylmä munakasta ja keitetty kananmuna bratwurstejen kanssa on kyllä lähes petos.

  VastaaPoista
 7. En oo käynyt, mut näyttää mielenkiintoselt ja houkutteleva ruokalista.

  Täytyy yrittää tällä tai ens viikolla käydä katsastaa. Kerro mielipitees ja suositukses jos käyt kokeilee! :)

  Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 8. Ei vitsit, itse muutin juuri kävelymatkan etäisyydelle kyseisestä paikasta ja ajattelin, että siellä on pakko pistäytyä joku ilta! Törmäillään ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.