maanantai 12. lokakuuta 2009

Nytt i garderoben

Käväisin päivällä sushilounaalla ystäväni kanssa ja takaisintulomatkalla noudin postista odottamani Asoksen neuleen. Asoksella oli taannoin -20% mukamas "henkilökohtaisella" koodilla (I know, olen idiootti enkä tajunnut kertoa sitä teille), joten jo se oli aikalailla viimeinen sysäys tälle ostokselle. Mustavalkoisesta inspiraatiosta olen kohkannut aikaisemmin täällä.

GinaTricotissa on tosiaan melkein samanlainen neule 39,90 eurolla, se näkyy tuossa linkissäni jonkun tanskattaren päällä. Ei hullumpi sekään! Tuo mun neule on täällä, sen normihinta on 38 euroa + postikulut. Kuviollinen neule on kiva piristys vaatekaappiini, se pääsee päivän asuun asap ;)

Bought this knit like ages ago from Asos.com when they had that -20% off of everything -campaign for a day. Would I be smarter, could I have told that "personal" code to you, too... GinaTricot got quite a similar one to that I bought from Asos. I've got too few patterned clothes in my wardrobe.

8 kommenttia:

 1. oi ihana neuletakki! just saapu asoksen tilaus mut enpä tollasta sieltä sivuilta ollu bongannu.. oot kyl saakelin upea ilmestys ja törkeän trendikäs!!

  VastaaPoista
 2. Aurora - tämä sun blogisi on niin paras!

  VastaaPoista
 3. paljon kivempi toi sun:) haha, sun henkilökohtainen code Finland :')

  VastaaPoista
 4. apua mmiten ihana toi neule on ! tosin toi ginan neule on kyl kans kiva, voisin melkein harkita sen kaappaamista omaankin kaappiin :> neuleisiin on niin ihana pukeutua nyt kun säätkin alkaa olee jo sen mukaiset!

  VastaaPoista
 5. kaikki tsekkaamaan mun uus blogi osoitteessa www.lookatherstyle.blogspot.com ! Olisin kiitollinen jos saisin kommentteja tai postaustoiveita :)

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Oi kiitos, miten ihana kommentti! Mieletön maanantain piristys :)

  tt: Kiitos, ihana sinä! :)

  runway: Hahaha :'D Hmm, olisin ehkä voinut ajatella 2 sek pidempään blondissa päässäni...

  llaura: Kiitti! Toi Ginan neule on kyllä just jees, mietin senkin ostamista :D

  VastaaPoista
 7. Nopeasti silmäiltynä tulee mieleen aamutakki, mutta sun päällä näyttää varmasti aivan joltain muulta kuin aamutakilta :) ! Voisitko jossain välissä tehdä postauksen tai kertoa kommenteissa mistä löytäisin hyvän perus valkoisen kauluspaidan? Sellainen normi toimistolook mustine housuineen olisi haussa ja tietenkin mahdollisesti lisättynä ripauksella muotijuttuja kuten korua tai laukkua ettei aivan tylsäksi mene ;) Tuntuu, että kaikista valkoisista paidoista näkyy ikävästi läpi tai eivät istu tai ovat liian lyhyitä. Vai olenko aina katsellut vain liiann halpoja merkkejä...

  VastaaPoista
 8. anonyymi: Voin kertoa, jos itse löydän sellaisen jostain :) Mun valkoiset kauluspaidat on Zarasta. Käytän alla ihonvärisiä rintsikoita, jolla mun mielestä on tarpeeksi läpinäkyvyyttä poistava efekti :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.