keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Mulla on ihan kamalasti...

...nyt kaikenlaisia DIY-juttuja porisemassa pääkopan sisällä, joka on tietenkin viimeisimmän laukkuostoksen jälkeen hyvä asia, sillä se tyhjensi lompakkoa aika roimasti. Olen pohtinut pitkään, mitä oikein tekisin sille pappatakille, jonka raahasin mukaani kirppikseltä Jyväskylästä, kun se ei ole kaikesta huolimatta käyttöön päässyt. Sitten törmäsin oikeanpuoleiseen kuvaan The Sartorialistissa.

Ensireaktioni oli negatiivinen; mielestäni takki oli pahoinpidellyn näköinen ja repsotti inhottavasti. Tarkemmin kuvaa syynäiltyäni päätin kuitenkin muuttaa mielipidettäni. Vaikka itse en ehkä yhdistäisi leikeltyä pikkutakkia väri- ja printtikylläisiin vaatteisiin, revityn näköinen yksityiskohta alkoi silti näyttää silmiini hyvältä. Yhdistin sen mielessäni mustavalkoiseen asuun - ja yksityiskohdasta tuli mielenkiintoinen. Got to get.
Mitä tykkäätte, kannattaako pappatakin kauneusleikkaus?

This is something I'm definitely going to accomplish as soon as I take my old flea market jacket to laundry and get it back. That rough detail is going to look so good on black&white -outfit!

24 kommenttia:

 1. ei kannata, takki on varmasti käytännöllisempi hihoineen

  VastaaPoista
 2. eii,toi takki on tosi hienon näkönen noin!
  kyl sä varmasti jotain muutakin keksit sille ku alkaa leikellä sitä.
  Varsinki jos et eka ees pitäny tosta ideasta,ni kannattaako mennä pilaamaan hieno takki,josset sitä leikeltynäkään ehkä käyttäisi?
  < olenpas pessimistinen tänään,pahoittelen.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, että ei kannata "tuhota" takkia. Minkä laukun olen ostanut?

  VastaaPoista
 4. Minusta ei kannata tuhota ainakaan tuota nimenomaista takkia, koska se näyttää hienolta tuollaisenaan. Suosittelen hankkimaan tätä kokeilua varten ihan erikseen jakun kirpparilta, niin ettei sitten harmita niin paljon, jos lopputulos ei olekaan onnistunut. :)

  VastaaPoista
 5. En tykkään, ihan kun oisi käsi amputoitu tai jotain :D

  VastaaPoista
 6. ei todellakaan! Kuva on mielestäni tosi tönkkö,tai takki siinä..

  VastaaPoista
 7. Ei missään nimessä!
  Takki ilman hihoja näyttää laitapuolenkulkijan loimelta ;)

  VastaaPoista
 8. Hmm. Tuossa kuvassa ei kyllä todellakaan toimi. Voisin kuvitella että sinä osaisit hoitaa homman paremmin. Oon nähnyt muutaman paremmin DIY-setin hihojen repimisestä mutta en nyt saa päähäni missä :-O

  VastaaPoista
 9. Älä ainakaan tuota takkia leikkele!

  VastaaPoista
 10. Ok idea ton kuvan perusteella, mutta ei kannata. Löysät hiat näyttää kyllä käärittyinä paremmilta kuin leikelty takki. Kiva blogi muuten, tykkään tosi paljon sun tyylistä! Oletko sä muuten kans oikkari graduvaiheessa?

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti hihat pois, siin on sellasta tiettyy coolia rock-henkee, hihat vaan pois!!!!!

  - Böö

  VastaaPoista
 12. ei todellakaan, toi kuvan takki on järkyttävän näkönen.
  tai toisaalta, kannattaa, jos haluut tehä ittestäs idiootin näkösen.

  VastaaPoista
 13. Muistan kun näin ton kyseisen takin sartorialistissa ja mun mielipide oli, että onpas helen ruma takki! Haha. Ehkä oot tuijotellut sitä vaan liikaa, moni hirveä asia alkaa nimittäin vaikuttaa ihan-kivalta kun sitä on paljon nähnyt/kuullut, esimerkiksi huonot nrj-biisit kuten Poker Face.

  VastaaPoista
 14. Hmmm, näyttää kyllä varmaan paremmalta hihoineen :)

  VastaaPoista
 15. eii, tuo on ihana tuommosena! :)

  VastaaPoista
 16. EI, pilaat sen jos leikkaat . eikä oo sen jälkeen enää niin käyttökelpoinen :/

  VastaaPoista
 17. muhun ei toi iske. Pidä ne hihat vaan :D

  VastaaPoista
 18. Voisko noita sun pappatakin hihoja jotenkin rekonstruioida? Onko toi edes sana? Toi sartorialistin kuvan takki on vahan liikaa mun estetiikalle.. Nyt mielikuvitus lentaa, eli miten olisi pappatakki, leikkaa hihat puolestavalista poikki ja laita mustaa tiukkaa villaresoria loput..

  VastaaPoista
 19. NYC Fashionista vois hieman tutustua käyttämiinsä sanoihin (ne ei oo vaan hienoja sanoja, ne jopa tarkoittaa jotakin) :D:D:D:DXD

  VastaaPoista
 20. Leikkaa pois vaa! Leikkasin omasta miesten vanhasta puvuntakista hihat pois pari viikkoa sitten ja huomasin vasta vähänaikaa sitte ton kuvan.

  VastaaPoista
 21. eieieiei, älä raiskaa hauskaa takkiasi !

  VastaaPoista
 22. Eeeeeeeiiiiii! Tee sille jotain muuta :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.