perjantai 2. lokakuuta 2009

Leopardinpoikanen

Kävin tänään moikkaamassa ystävää, jonka syntymäpäivä on huomenna. Ystävä asuu Espoossa, jonne mun tulee muuten liian harvoin eksyttyä, joten käväisimme ohikulkumatkalla Sellossa. Sello oli muutenkin iloinen yllätys (l. GinaTricotistakin löytyisi kaikki, mikä on ollut aikoja sitten loppu keskustan Ginalta ;)) ja sitten H&M:ltä vielä löytyi tällainen pieni lumileoparditurkki, turkinpoikanen! Oma viimetalvinen turkkini on valkoinen, leopardikuvioinen ja valtava, rinnalle tarvitsisin siis ruskeakuvioisen - joten tämä ihanuus jäi kauppaan.

Jos kaipailet leoturkkia, niin kannattaa ehdottomasti katsastaa H&M:n Divided -osasto, sillä tuo versio maksoi vain 49,95 euroa! :)

7 kommenttia:

 1. Uulalaa, vaikuttaa kivalta blogilta. Jään seuraamaan blogilistalla!

  VastaaPoista
 2. namnam toi takki, sellasen isomman turkin hankkiminen arveluttaa joten tää pienempi vois olla turvallisempi askel mulle mut toisaalta rusehtavan sävynen ois kivempi hmmhm täytyy käydä tsekkaa toi paikan päällä huomenna kiitti vinkist ! :)

  VastaaPoista
 3. Toi takki näyttää tosi söpöltä päällä! :)

  VastaaPoista
 4. so nice jacket ! :)

  redcherrye.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. kati: Kiva et tykkäät! :)

  paperisade: Kannattaa käydä vikkelään tsekkaamassa, noita oli enää 2! GinaTricotissahan on sellanen ruskeensävynen, mut se ei kyllä oo mikään turkki.

  vilhelmiina: Haha, eiks näytäkin! :)

  eneli.: I know, that's the cutest faux fur I've seen this far! :D

  VastaaPoista
 6. pikku-kata: Niin munkin mielestä! :>

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.