maanantai 5. lokakuuta 2009

Kaupoissa tänään nähtyä

Kaupunkikierros alkoi tänään GinaTricotista, josta löytyi tällä kertaa lähinnä mustansävyisiä kiinnostuksenkohteita.
Ensimmäinen oli mustat mesh-leggingsit, jotka kustantavat 14,90e. Toisena mustat, nahkahousuja muistuttavat farkut, joiden pinta on siis käsitelty nahkamaisesti kiiltäväksi 49,90e. Kolmantena rivissä on melkein mekkopituinen reikäneule, jolla oli hintaa 34,90e.

GinaTricotissa oli vielä myös tweedhame kahdella vetoketjulla, 24.90e.


Käväistiin myös H&M:lla, jossa oli tietenkin useassa blogissa vilkkuneet H&M Divided Exclusive vaatteet rekissä, mutta jätin ne nyt jo nähtyinä väliin - lisäksi niissä olisi ollut ihan liikaa kuvattavaa :) Sen sijaan toisaalta löytyi hapsuneuletakki, eli neuletakki, jossa roikkui tuollaisia tekonahkaisia hapsuja, 39,90e. Punaisen muovikirjekuorilaukun hintaa en muista, mutta mahtava se taatusti oli!


Seuraavassa kuvassa todella balmainmainen löytö Zarasta -musta jakku erittäin korostetuilla olkapäillä! Hintaa vaan ikävä kyllä oli 129e - jos olisi ollut alle satasen, olisi todellakin lähtenyt mukaan. Vähän arveluttaa maksaa mustasta bleiseristä vajaa satakolmekymppiä olkapäiden takia... Tajusin sovituskopissa, että talvitakkiongelmani voisi ratkaista kelsiturkki. Se olisi jotain uutta kaiken sen keskellä mitä jo nähtiin viime talvena? Tuo tekoturkkiversio maksaisi vain 89e Zarassa. Worth considering?


Alla vielä viimeiset jutut - hassu nahkatakin ja bouclé-jakun yhdistelmä, jossa on suuri vetoketju edessä Zarasta (129e) ja vain 29,90e maksava reppu Lindexiltä. Reppuhörhöilyähän olen kerran jo harrastanut, tämän reppu selässä voisin seikkailla useamminkin. Ainoat miinukset kätevälle selänkoristimelle tulevat tekonahkasta.

15 kommenttia:

 1. Tekoturkkiversiolle yksi ääni :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on se takki jota joskus tarkoitin :D kyllä!

  VastaaPoista
 3. Nää sun kauppakierrosesittelyt on niin käteviä, kun ite ei oo kiireiden keskellä oikein ehtiny viime aikoina kiertelemään. Pysyy ajantasalla sun blogin ansiosta ja tietää, mitä on tarjolla.

  Kiitos siis siitä ja mukava, kun päivität taas ahkerasti. :)

  Keep going girl!

  VastaaPoista
 4. Nää postaukset on kyllä hurjan käteviä, mutta toisaalta hieman turmiollisia, kun saat mut haluamaan ostoksille. :D Ja harmittelemaan jälleen kerran, että täältä Tampereelta ei löydy sitä perkuleen Zaraa vieläkään!

  VastaaPoista
 5. ostin itse ginasta mustan reikäneuleen.. oli tosi kiva sen yhden kerran mitä ehdin käyttää.. neule nukkaantunut jo kauheesti, joten sitä odottaaa roskakori!!

  ei kannata siis ostaa..

  VastaaPoista
 6. Aivan älyttömän hyvännäköinen toi zaran jakku sun päällä!! Kelsiturkki vaaleampana sopisi sulle, mutta tuo takki oli vähän liian ruskea..

  VastaaPoista
 7. geeli: Jes!

  indie: Joovai! Toi on kyllä makea!

  ilonasi: Kiitos, ihana, että joku hyötyykin näistä jotain :) Onhan kaupoissa tosin paljon muutakin katsottavaa, mun kameran kohteeksi joutuu niistä mielenkiintoisista jutuistakin vain murto-osa :D

  anna-maria: Nyt pystyyn adressi "Zara Tampereelle"? ;) Kaupoissa on nyt niin paljon kaikkea kivaa, että meen ihan sekaisin siellä, enkä osaa ostaa mitään järkevää...

  anonyymi: Harmi, toi oli kyllä makea neule :/ Ginan laatu on kyllä mitä on...

  anonyymi: Kiitos! Se on kyllä ihana, mut hinta vähän hullu. Kelsistä pitää vissiin käydä koittamassa vaaleampaa versiota :)

  VastaaPoista
 8. REPPU! Minkä kokonen suunnilleen?

  xo

  VastaaPoista
 9. hei noi leggarit on hienot tossa ekassa kuvassa! harmi vaan, että tuskin tänä vuonna tulee olemaan enää käyttöä :D

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava tuo jakku! Haluaisin! :)

  VastaaPoista
 11. Tuollaisia kelsiturkkejahan saa kirppareilta ihan aitoina versioina vaikka minkämallisia. Malliakin voi muuttaa kun vie taitavalle tekijälle, joka osaa muodistaa vanhoja turkkeja. Olis monella tapaa kestävämpi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 12. sade: Reppu oli ihan normikokoa, ei siis mikään mummojen pikkureppu ;)

  annika: Sitä mäkin vähän pelkään, jos ei nyt sitten klubikäyttöön?

  suvi m: On, mutta jisses mikä hinta perusjakusta vain olkatoppausten vuoksi! :o

  ee: Varmasti olisi kestävämpi idea, mutta taidan harrastaa kirppistelyä niin paljon muutenkin, että voin hyvällä omatunnolla ostaa uuden :)

  VastaaPoista
 13. Anteeksi kärkäs kommenttini, mutta tuollainen ostosten perustelu ei ole kyllä mistään kotoisin. Mulle kaikki heti -periaate ei ole missään tapauksessa kestävä. Tuollaisia takkeja on kirpparit oikesti pullollaan. Tekoturkisversio sellaisesta on täyttä tuhlausta, sillä se kestää kulutusta huonommin ja on varmasti huonommin valmistettu. Miksi hankkia jotain huonolaatuisempaa vain siksi, että se on heti saatavilla?

  VastaaPoista
 14. ee: Nyt, ihan turhaa valitusta. Myönsin jo, et voisin olla ekologisempi (vaikken ole varmasti mikään pahin tapaus), mutta tämä on muotiblogi (lue: kulutushysterian riemuvoitto), jota pidän minä, joka haluan ostaa jotain hetkellä x enkä odotella hetkeen y kun mieleni ei tee odottaa ja muokkauttaa nyt vanhasta ja laadukkaasta uutta. Se siitä ja voita väliin. Ymmärrän kyllä kantasi, mutta jatkan kuitenkin eri linjalla.

  VastaaPoista
 15. Anteeksi jos hermostutin, mutta tarkoitukseni ei todellakaan ollut tulla valittamaan turhasta, pikemminkin esittämään eriävän mielipiteen tärkeään teemaan (kuluttaminen) liittyen.
  Mielestäni muotiblogien ei tarvitse olla kulutushysterian riemuvoittoja, vaan niissäkin asioita voidaan tarkastella monesta näkökulmasta, jos blogin kirjoittaja sen kommenttiboksissaan sallii.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.