keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Vihdoinkin

Ristiriitaista kyllä, eilen kohkasin grungen kuolemasta ja nyt sitten tartuin hakaneuloihin. Tämä olkapääjuttu on ollut to do -listalla keväästä lähtien, mutta vasta eilen sain etsittyä hakaneuloja käsiini. Ostin kahden kokoisia hakaneuloja - niitä tavallisia pieniä ja sitten vähän suurempia. Muunlaisia ei ainakaan Citymaketissa ja Tiimarissa ollut tarjollakaan. Mielestäni juuri kahden koon sekoitus näyttää kaikkein parhaalta! Yhteensä koristelun kustannukseksi tuli alle 5 euroa + 1 metrolippu, mutta toisaalta neulat riittivätkin vain toiseen olkapäähän :)

Tykkäättekö? Pitäisikö neulat laittaa sittenkin vaakasuoraan olkapäälle?

Ainiin, vielä MTV Breakfastilta jonkun viikon takaa yksi kuva, jonka sain Hannan kamerasta. Ilmeisesti arvostin Hannan kuvaamisintoa

Hahah, kiitos ja anteeksi ;)

22 kommenttia:

 1. wauuu! Varo et ne ei aukee ja pistä. =)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää, todellakin! Mielestäni on ehkä harkitumman näköistä, jos hakaneularypäs onkin vain yhdellä olalla.

  Eilen yritin taas nyhertää jo keväällä hankkimiani hapettuneita ja mustia pyramidiniittejä omaan oversize-kokoiseen second hand -bleiseriini, mutta piru kun sen villakankainen materiaali on niin paksua, että niitit eivät tahdo mennä läpi! Äh, pitänee yrittää paremmalla kärsivällisyydellä (ei onnistu minun tapauksessani)...

  VastaaPoista
 3. Mä teetän sun alimmasta kuvasta kiiltokuvii, niin söpö sä siinä oot.

  VastaaPoista
 4. Erittäin hieno, todella kiva suoritus. Jätä ne noin vain, varsinkin jos vain toinen olkapää on koristeltu. Jos jatkat toisellekin olkapäälle, voisi vaakasuora muodostelma olla kivempi -- jotenkin seesteisempi?

  VastaaPoista
 5. hienolta näyttää, pitäisi ehkä itsekin kokeilla jotain tuollaista.

  Jotenkin tuntuu, että tuollainen kasa hakaneuloja saattaa olla vähän epäkäytönnöllinen (ainakin mulle olisi :D), mutta kun s ekerta noin hyvältä näyttää niin tuskin pieni epäkäytännöllisyys haittaa:)

  VastaaPoista
 6. Mahtavan näköinen takki, kuva päällä olisi kiva :)

  VastaaPoista
 7. Katso asos.com Patrizia Pepe studded hat. Ehkäpä saat siitä lisää inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 8. IHANAAAA siis toi takki tainii!=)

  VastaaPoista
 9. Viipotitko tänään rautatieaseman edessä tosi nopeasti? Taisin nähdä sinut. :) Oisin varmasti moikannut, jos sulla ei olisi ollut niin kova kiire :D

  VastaaPoista
 10. Hei tosi siisti! Ja mun mielest on kivempi, jos ne on vaa toisel olal, koska muuten se on jotenki liian sellast.. :)

  VastaaPoista
 11. Tosi hyvin nuo hakaneulat ovat laittamallasi tavalla. Siistissä rivissä ne olisivat jotenkin tylsiä, nyt on ihan design-tuote!
  Voisikohan hakaneuloja jotenkin käyttää korujenkin tekemiseen?

  VastaaPoista
 12. ha, ei grunge kuole koskaan meille joillekin ja eipä se muodistakaan ole vielä menossa pois. Itseasiassa grungeen ei edes kuulu niitit, pääkallot ja muut vaan se on enemmänkin kerrospukeutumista, maiharit, yli-isot neuleet, ruutupaidat, tietty vaivaton nuhjuisuus/epämatchaus. Että nyt se vasta onkin tuloillaan, mutta joo hienolta näyttää yhdellä olkapäällä noi hakaneulat!

  ja mitä tulee noihin porkkanahousuihin, niin pidän niitä lötköttäen lantiolla, mulle ei sovi enkä tykkää kun ne on korkealla vyötäröllä. Noillakin kuvan tytöillä oikeastaan taisi olla vain yhdellä, kun ne oli aidosti hienot eikä vain siksi että ne on uusinta muotia. Housumalli, josta hankala löytää itselle niitä sopivia.

  VastaaPoista
 13. " Itseasiassa grungeen ei edes kuulu niitit, pääkallot ja muut vaan se on enemmänkin kerrospukeutumista, maiharit, yli-isot neuleet, ruutupaidat, tietty vaivaton nuhjuisuus/epämatchaus. Että nyt se vasta onkin tuloillaan"

  WORD.
  Grunge itsessään vasta tuloillaan.. Just to let you know.

  VastaaPoista
 14. toi hakaneulatuunaus näyttää juuri tolleen tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 15. toi hakaneulaohje taisi olla Demissäkin... No joka tapauksessa, love it!

  VastaaPoista
 16. sirpak: Varotaan :D

  vimps: Munkin mielestä toi on yllättävän kiva :) Mustat pyramidiniitit kuulostaa todella hyvältä, vitsit kun sais sit kuvan lopputuloksesta ;)

  hanna: Jee! Sit voin liimailla niit vaik kirjekuoriini! :D

  may: Totta, jos jatkaa toiselle olkapäälle, niin ehkä sit se vaakasuora olis kivempi!

  jess: Kiitos! Ei toi oo ollenkaan epäkäytännöllinen (sanon nyt, kun ne ovat vielä pysyneet kiinni ;))

  sofia: Laitetaan kun ehditään! :)

  anonyymi: Kiitos vinkistä! :)

  jennifer: Kiitti! Se on kyllä huippu!

  anonyymi: Haha, joo viipotin :D Oli ihan hullu kiire eilen! Harmi et juoksentelin, olis ollut kiva moikkaa :)

  anonyymi: Okei! Ehkä en lähde sit laittaan niitä lisää (ostaan niitä lisää), jos kun näyttää tällä tavalla paremmalta :)

  kultalilja: Vois muuten varmasti! Oliskohan makea, jos tekisi sellaisen vähän "hapsukorutyyppisen", jossa osa niistä roikkuu pötkössä toisistaan kaulalla, tiedätkö?

  styledrop: Mä oon kyllä nimenomaan vähän kyllästynyt ruutupaitoihin ja maihareihinkin (disclaimer: aion kyllä käyttää vielä!), mut ne + niitit sun muut on jo aika koluttua. Kerrospukeutumisesta en ole koskaan luopunutkaan, joten en osaa oikein laskea sitä omaan grunge-määritelmääni. Mulle grunge on pukeutumisessa juuri flanellipaitaa, pillifarkkua ja pesemättömiä hiuksia. Saatan ehkä sekoittaa sitä punk-tyyliinkin, mut en oo ikinä ollut kovin perillä tyylirajoista :)

  anonyymi: Eiköhän se ole täällä jo :)

  juliet: Kiitos! :)

  heidi: Kiitti myös! :>

  linda sofia: Kaikki näyttävät olleen aika yksimielisiä hakaneulaolkapäästä, joten en taida lähteä sitten muuttamaan sitä. Kiitos!

  e: Paha sanoa, kun en lue koskaan sitä lehteä :)

  VastaaPoista
 17. nyt sommitella sellasta isompaa kuviota bleiserin selkään, mutta en ole vielä onnistunut tekemään mieleistä. pitää ehkä tyytyä heittämään ne vaan ihan mielivaltaisesti. Hyvän näkönen kyllä toi sun lopputulos.

  VastaaPoista
 18. siis olen yrittänyt, pitäisi tuossa yllä lukea... :D

  VastaaPoista
 19. roc-henkisyyshän, ei grunge, on pääasiassa jyrännyt niiteillään ja hyvin revittyine pillifarkkuineen. Olen minäkin maihareilla tallannut jo pari vuotta, mutta pointti olikin siinä että grunge ei ole saavuttanut suurta yleisöä, joten trendiksi siitä ei vielä ole ollut, joten siksi sanoin että se on vasta tuloillaan(suurelle yleisölle) eikä suinkaan kuolemassa ja mullehan se ei kuole koskaan!

  Ja totta, ruutuun olen itsekin kyllästynyt(paitsi ruutupaidat iskee edelleenkin, tosin isoruutuisena ja hieman isona, jotta on enemmän grunge ja vähemmän jack and jones...), mutta olen aina pitänyt niistä, joten nyt olen ottamassa pientä hengähdystaukoa kuten rakastamistani mustavalkoraidoistakin.

  VastaaPoista
 20. hei! vinkki! euron kaupasta kaisaniemestä saa hakaneuloja ison läjän paketissa - yllätysyllätys - eurolla! :D

  hieno olkapää!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.