torstai 10. syyskuuta 2009

Unelmatakki

Löysinpä muuten Ranskasta sitten toisenkin täydellisen syystakin, mutta en pystynyt sitä 350 euron hinnasta johtuen ostamaan. Se löytyi The Kooples -nimisen merkin osastolta muistaakseni heti ensimmäisenä päivänä jostain suuresta tavaratalosta. Merkki on vähän harhaanjohtavasta nimestään huolimatta ranskalainen, eikä sitä oikein myydä Ranskan ulkopuolella. Sighhhh. Muutenkin kannattaa muuten tsekata merkki, ainakin jos on menossa Ranskaan: ihan tosi hienoja vaatteita ja asuja pitkin lookbookia. Myös joku nettikaupantapainen taitaa sivuilla pyöriä, mutta a) ei ole tätä takkia ja b) ei tietoa, toimittavatko Suomeen.

Se on ihanan edgy, juuri sopivan pituinen, harmaasta tweedistä valmistettu kaksoisrivinapeilla varustettu wangmainen (tiedän, jälleen...) kaunotar. Isot metalliset vetoketjut sivutaskuissa. Jopa sovitin sitä, mutta sinne jäi. Lupaan itselleni: mikäli saan työpaikan, aion selvittää, saako takkia millään ilveellä rahdattua Suomeen.

Nyt muuten pitää laukata jo kiireen vilkkaa käymään MTV:n tarjoamalla pressiaamiaisella!

I neeeeeed that The Kooples tweed jacket! I regret so much not buying it in Paris, but sigh the price... 350 euros. I've got to get to know if it's possible to get that beauty to Finland by post or something :P

7 kommenttia:

 1. Aivan jumalaisen kaunis takki. Ymmärrän tuskasi täysin.

  VastaaPoista
 2. vimps: Ah, kiitos! Ja Pariisissa, siellä oli vaikka mitä muitakin ihania, keskihintaisia merkkejä, joista täällä Suomessa ei ole hajuakaan...

  VastaaPoista
 3. mmm, mun mielestä gap myy kans samannäköistä ja asos... mäkin oon yrittäny etsiä just tollasta, se olis oikeasti ihan paras, kevyen samanmallisen takin jatkoksi syksyyn!

  VastaaPoista
 4. jeesustelija: Kiitos vinkistä! Kävin tsekkaamassa Asoksen sivut ja siellä tosiaan oli melko varteenotettava yksilö :) Haluaisin vaan niin kovasti nuo vetoketjutaskut ja kaksoisnapituksen... (pilkunviilaaja, minäkö?)

  VastaaPoista
 5. RAKASTUIN tuohon takkiin! Aivan ihana. Tahtootahtootahtoo...Tosin sais vähän olla halvempi :D

  VastaaPoista
 6. aaverakastaja: Käy tsekkaan Zara!! Mun pitää huomenna laukata sinne kameran kanssa, kun pitää ikuistaa se melkein-tuo-ihana-takki-johon-minulla-ei-ole-varaa... :)

  VastaaPoista
 7. kävin kattomassa ja kyllä tuolta http://www.thekooples.com/page-liste-5.html&nav=FEMME&snav=MANTEAU&idArticle=3661638034606-FPL34 löytyy niitä takkeja :-)

  /Emma

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.