sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Syyssunnuntai

Tänään oli tarkoitus ehtiä tekemään vaikka mitä, mutta saavuinkin vasta illalla takaisin Helsinkiin. Eilen oltiin tanssimassa Blankossa, suuri osa Turun reissuista vietetään aina siellä. Tänään halusin hengailla helpoissa vaatteissa, joten päälleni päätyi eilen Zarasta ostettu raidallinen neulemekko. Mekko tarttui lohdutukseksi mukaan, kun kävin etsimässä sitä ihanaa takkia vielä kerran, mutta sitä ei enää näkynyt Helsingin keskustan eikä Turunkaan Zarassa.

Trenssi on oivallinen takki näille säille, kun talvitakit ovat vielä liian kuumia, mutta bleiseristä puhaltaa jo tuuli ilkeästi läpi yhä useampana päivänä.
trenssi/trench Gap, neulemekko/knitted dress Zara Basic, kengät/shoes Converse, laukku/bag vintage Chanel

Oon oikeastaan nyt kaivannut syksyn kirpeitä ilmoja, tänään oli oikein esimerkillinen päivä sen suhteen. Aurinko paistoi, mutta ilma oli raikkaan viileä. Haikailin kesän perään vielä joku viikko sitten, mutta nyt voin myöntää, että kyseessä taisi olla vain kesän jälkeinen asenneongelma. Syksy on täysin tervetullut.

Turussa oleskellessa kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Kristiinankadulla kahvila Latte (about Kukan vieressä), jota pyörittää kaksi ulkomaalaista miestä. Join siellä ihan mielettömän kuohkean latten tänään! Latten teevalikoima näytti myös vakuuttavalta ja kahvilasta saa makeiden herkkujen lisäksi panineja ja toasteja, täytyy testata pesto-mozzarella-tomaatti -panini ensi kerralla. Rakastan pestoa yli kaiken :)

A very basic sunday outfit, it's just like the sunday I've had today. Nothing special, but comfortable! :)

8 kommenttia:

 1. Miks sun laukku on auki?

  VastaaPoista
 2. anonyymi: se on varmaan vaan jäänyt auki vahingossa... :)

  VastaaPoista
 3. tilasitko mitään sieltä topshopilta?siis niitä kane juttui?
  ja toiseksee tiedätkö ketään/mitää paikkaa mistä pystyisi ostamaan sitä vogue lehteä mistä se elokuvakin on tehty? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu. Tyylikäs, mutta rento samalla.

  VastaaPoista
 5. anonyymi: En tilannut, jotenkin sitten vaan jäi :P En tiedä, mistä sen saisi hankittua. Voiskohan eBayssa olla? Siellä kun on vähän kaikkea Jeesuksen hiuksista lähtien... :D

  suvi m: Kiitos! Se oli todella huoleton valinta kyllä :)

  VastaaPoista
 6. ostin pe Aleksin Zarasta sen "ihanan takin" s-koossa mutta palautin sen lauantaina, koska se ei istunut mulle.. vein sen takas noin puol kuuden aikoihin. Onkohan se jo myyty? Entä, ootko tsekannut/pyytänyt Aleksin myyjää tarkistaan Jumbon ja Itiksen valikoimat? Se takki sopis sulle varmaan kyl tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 7. irina: Kiitos! :)

  anonyymi: En enää lauantaina ehtinyt Zaraan Helsingissä, mutta perjantaina ei ollut yhtään S-kokoa jäljellä... Oon vähän jo luopumassa ajatuksesta, kun kerta menee niin vaikeaksi - ehkä mulle on se oikea takki jossain muualla ;) Kiitos avusta kuitenkin!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.